Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar bu arada tüp bebek ücreti nekadar ben 11900 ödedim ilaç hariç merak ettiğim için soruyorum bunları kurum mu belirliyor acaba yoksa hepsi aynı ücrettemi
Ben raporlu yaptriyorum ilaclara 850 odedim sonradan bi kutu daha aldım o raporsuzdu 350 bi kutuya verdim. Tüp bebek ücreti 6000 tl 2 kez de muayene ücreti kesildi 175+175 tl toplamda ilaclar muayene tüp bebek dahil 7550 tlye geldi adana başkent tüp bebek pınar çağlar Aytaç 'ta yaptırıyorum

Bana 45 dakika sürer dediler, internette yarım saat yazıodu. Evet hafif anestezi oluyor. Ağrı oluyor sonrasında birkaç gün

Kizlar merhaba.Bende bahceci ebru hanimdayim.Benim perşembe gunu opu oldu simdi rahim dinlendirmedeyim.cikolata kistlerim var benim o yuzden 3 ay sonra transferim olabilir .gecici menopoz yapabiliriz.doktorum adetin 2.gunu çağırdı transfer planı iicn.Aranizda cikolata kisti olan varmi?

Kızlar bu arada tüp bebek ücreti nekadar ben 11900 ödedim ilaç hariç merak ettiğim için soruyorum bunları kurum mu belirliyor acaba yoksa hepsi aynı ücrettemi
Ben Bursa Jinemed de yaptırdım 10 bin transfer ücreti aldılar.. ilaçlarda yaklaşık 4 bin tuttu... transferde oldu kısmet olursa yarın kan testi yapıcaz Heyecandan uyku tutmuyor bu arada 3. Gün embriyosu ve 3 tane transfer olduİnşallah tutmuştur

Heyecaninizi nasıl anlıyorum yaa hadi inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim çabalarınızı bosa çıkarmasın sizde bize umut olan sevgili annelerden olun inşallah

Ay inşallah güzel sonucu alırsınız Rabbim bana ve tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah

gecmis olsun ecemcim. dr un dinlendirme karari sadece cikolata kistleri yuzunden mi yoksa her hasta icin mi ayni seyi uyguluyor..

Ağır mı atlatıyor ki? Çok geçmiş olsun. Senin de kendini eşinden uzak tutman gerekli canım. Belki hamilesin
Ağır değil ama verilen ilaç alerji yaptığı için kestiler hemen. O yüzden ciğerlerinde tutulum olmasından, kötüleşmesinden korkuyorum. İyi örnekler daha fazla ama yakın çevremde kötü örnek de çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…