- 22 Mayıs 2020
- 720
- 879
- 53
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.341
Ben raporlu yaptriyorum ilaclara 850 odedim sonradan bi kutu daha aldım o raporsuzdu 350 bi kutuya verdim. Tüp bebek ücreti 6000 tl 2 kez de muayene ücreti kesildi 175+175 tl toplamda ilaclar muayene tüp bebek dahil 7550 tlye geldi adana başkent tüp bebek pınar çağlar Aytaç 'ta yaptırıyorumKızlar bu arada tüp bebek ücreti nekadar ben 11900 ödedim ilaç hariç merak ettiğim için soruyorum bunları kurum mu belirliyor acaba yoksa hepsi aynı ücrettemi
Bana 45 dakika sürer dediler, internette yarım saat yazıodu. Evet hafif anestezi oluyor. Ağrı oluyor sonrasında birkaç günAllah razı olsunbide birsey sorcam da opu dan cok korkuyorum anlatabilirmisinz nasil yapılıyor agrili mi? Hemşire sadece opu suresince uyutulacagimi söyledi 15 dakika flnmis islem bitince hemen uyancakmisim agir bi anestezi degil anladığım kadarıyla.. Opu sonrasi kan gelebilirmis ped getirmemi söyledi başka da bi bilgim yok nasıl işlem sonrasi agri oluyormu acaba
Yok tam tersi mesaneni bosaltiyorsunHeyecanla bekliyorum bakalımpeki opu öncesi idrara sıkışık olmak gerekiyormu transferdeki gibi?
Her hastanenin ki farkli canim 10500 ilacar haric bahceciKızlar bu arada tüp bebek ücreti nekadar ben 11900 ödedim ilaç hariç merak ettiğim için soruyorum bunları kurum mu belirliyor acaba yoksa hepsi aynı ücrettemi
Bende bahçeciiyi merak ediyordum iyiymiş gerçekten. gerçi biz hiç bir yere sormadık benim kadın doğumcu doktorum acıbademdeydi kürtaj onda olmuştum o bizi yönlendirdi bizde gittikHer hastanenin ki farkli canim 10500 ilacar haric bahceci
Merhaba canım. Çağdaş beyin fiyatları nasıl peki? Kendisine ben de bir ara bakmıştımÇağdaş Arslana gidiyorum
Himm nasip kismet bu isler inslalah sonucu olumlu olur hepimzizinBende bahçeciiyi merak ediyordum iyiymiş gerçekten. gerçi biz hiç bir yere sormadık benim kadın doğumcu doktorum acıbademdeydi kürtaj onda olmuştum o bizi yönlendirdi bizde gittik
Ben raporlu yaptriyorum ilaclara 850 odedim sonradan bi kutu daha aldım o raporsuzdu 350 bi kutuya verdim. Tüp bebek ücreti 6000 tl 2 kez de muayene ücreti kesildi 175+175 tl toplamda ilaclar muayene tüp bebek dahil 7550 tlye geldi adana başkent tüp bebek pınar çağlar Aytaç 'ta yaptırıyorum
Ben Bursa Jinemed de yaptırdım 10 bin transfer ücreti aldılar.. ilaçlarda yaklaşık 4 bin tuttu... transferde oldu kısmet olursa yarın kan testi yapıcazKızlar bu arada tüp bebek ücreti nekadar ben 11900 ödedim ilaç hariç merak ettiğim için soruyorum bunları kurum mu belirliyor acaba yoksa hepsi aynı ücrettemi
Heyecaninizi nasıl anlıyorum yaaBen Bursa Jinemed de yaptırdım 10 bin transfer ücreti aldılar.. ilaçlarda yaklaşık 4 bin tuttu... transferde oldu kısmet olursa yarın kan testi yapıcazHeyecandan uyku tutmuyor bu arada 3. Gün embriyosu ve 3 tane transfer oldu İnşallah tutmuştur
Ay inşallah güzel sonucu alırsınızBen Bursa Jinemed de yaptırdım 10 bin transfer ücreti aldılar.. ilaçlarda yaklaşık 4 bin tuttu... transferde oldu kısmet olursa yarın kan testi yapıcazHeyecandan uyku tutmuyor bu arada 3. Gün embriyosu ve 3 tane transfer oldu İnşallah tutmuştur
gecmis olsun ecemcim. dr un dinlendirme karari sadece cikolata kistleri yuzunden mi yoksa her hasta icin mi ayni seyi uyguluyor..Kizlar merhaba.Bende bahceci ebru hanimdayim.Benim perşembe gunu opu oldu simdi rahim dinlendirmedeyim.cikolata kistlerim var benim o yuzden 3 ay sonra transferim olabilir .gecici menopoz yapabiliriz.doktorum adetin 2.gunu çağırdı transfer planı iicn.Aranizda cikolata kisti olan varmi?
Merhaba canim. Fiyatları şöyle yumurta toplama 8.500 transfer 2.500 muayene ilk gittiğinizde 500Merhaba canım. Çağdaş beyin fiyatları nasıl peki? Kendisine ben de bir ara bakmıştım
8. Günümdü canımÇok iyi yaa gözünüz aydın. Kaçıncı günlerde tahlil yaptınız?
Maşallah canımKızlaarr 244 e çıkmış değerimm perşembe yine yapacağım
İnşallah canım çok sağolMaşallah canımkatlanarak artmaya devam eder inşallah
Ağır değil ama verilen ilaç alerji yaptığı için kestiler hemen. O yüzden ciğerlerinde tutulum olmasından, kötüleşmesinden korkuyorum. İyi örnekler daha fazla ama yakın çevremde kötü örnek de çokAğır mı atlatıyor ki? Çok geçmiş olsun. Senin de kendini eşinden uzak tutman gerekli canım. Belki hamilesin
Hangi memorialSonuç negatif doktor ile konuştum sırf memorial diye gittiğim hastahane aldığım hizmet sıfır ötesi bunları dile getirdim
Canım Allah şifa versin eşine, bir an önce hızlıca atlatır inşallahAğır değil ama verilen ilaç alerji yaptığı için kestiler hemen. O yüzden ciğerlerinde tutulum olmasından, kötüleşmesinden korkuyorum. İyi örnekler daha fazla ama yakın çevremde kötü örnek de çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?