- 17 Mayıs 2017
- 484
- 435
- 103
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.361
Geçmiş olsn öncelikle ilaçları kullanamıyor diye üzülme bir yakınım şuan 3.5 aylık hamile ve covid pozitif çıktı ama hamile olduğu için ilaç kullamazsn dediler ve hiçbişi vermediler şuan pozitif çıkalı yaklaşık 1 hafta oldu hiçbi sıkıntısı yok halsizlik dışında boş bol su vitaminli meyveler yesin atlatır allahın izniyle stres yapma sende kendine zararAğır değil ama verilen ilaç alerji yaptığı için kestiler hemen. O yüzden ciğerlerinde tutulum olmasından, kötüleşmesinden korkuyorum. İyi örnekler daha fazla ama yakın çevremde kötü örnek de çok
Ben memorialdeki doktorumla Amerikan hastanesinde yaptırdım 9800 dü yumurta toplama ilaç vs hariçKızlar bu arada tüp bebek ücreti nekadar ben 11900 ödedim ilaç hariç merak ettiğim için soruyorum bunları kurum mu belirliyor acaba yoksa hepsi aynı ücrettemi
CANIM SENİN SONUÇ NE OLDUBen memorialdeki doktorumla Amerikan hastanesinde yaptırdım 9800 dü yumurta toplama ilaç vs hariç
seninki bayağı pahalıymış hastaneden memnun kalabildin mi pekiBen memorialdeki doktorumla Amerikan hastanesinde yaptırdım 9800 dü yumurta toplama ilaç vs hariç
Ooo harikaBen Bursa Jinemed de yaptırdım 10 bin transfer ücreti aldılar.. ilaçlarda yaklaşık 4 bin tuttu... transferde oldu kısmet olursa yarın kan testi yapıcazHeyecandan uyku tutmuyor bu arada 3. Gün embriyosu ve 3 tane transfer oldu İnşallah tutmuştur
Anladım canım her hastane farklı demekki inş sonuçları iyi olur hepimiz için sen transfer oldun muBen memorialdeki doktorumla Amerikan hastanesinde yaptırdım 9800 dü yumurta toplama ilaç vs hariç
Amin canım hakkımızda hayırlısı Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahHimm nasip kismet bu isler inslalah sonucu olumlu olur hepimzizin
Çok sağol canım.Merhaba canim. Fiyatları şöyle yumurta toplama 8.500 transfer 2.500 muayene ilk gittiğinizde 500
internetten araştırdım da iyi bir doktor anladığım kadarıylaÇok sağol canım.
Hadi gözün aydın canımpembiss123 canim ben bu sabah adet oldum sen ne durumdasın.
Ben de uykuya teslim olmuşum sen bunları yazarkenSorarim canimbu saatte bizden baska uyumayan da yok herhalde
Allah şifa versin. Bu zor günlerinde inşaallah pozitif sonuç alırsın da sizlere de moral olurAğır değil ama verilen ilaç alerji yaptığı için kestiler hemen. O yüzden ciğerlerinde tutulum olmasından, kötüleşmesinden korkuyorum. İyi örnekler daha fazla ama yakın çevremde kötü örnek de çok
Ağrı da kişiden kişiye göre değişiyor. Ilk uyandığımda vardı sadeceBana 45 dakika sürer dediler, internette yarım saat yazıodu. Evet hafif anestezi oluyor. Ağrı oluyor sonrasında birkaç gün
Kizlar merhaba.Bende bahceci ebru hanimdayim.Benim perşembe gunu opu oldu simdi rahim dinlendirmedeyim.cikolata kistlerim var benim o yuzden 3 ay sonra transferim olabilir .gecici menopoz yapabiliriz.doktorum adetin 2.gunu çağırdı transfer planı iicn.Aranizda cikolata kisti olan varmi?
Hoşgeldin aramıza. Ben ve rabbimnasip arkadaş da ebru hocada. Umarım hepimiz pozitif alırızKizlar merhaba.Bende bahceci ebru hanimdayim.Benim perşembe gunu opu oldu simdi rahim dinlendirmedeyim.cikolata kistlerim var benim o yuzden 3 ay sonra transferim olabilir .gecici menopoz yapabiliriz.doktorum adetin 2.gunu çağırdı transfer planı iicn.Aranizda cikolata kisti olan varmi?
Yaptın mı test? Hayırlısı olsun inşaallahBen Bursa Jinemed de yaptırdım 10 bin transfer ücreti aldılar.. ilaçlarda yaklaşık 4 bin tuttu... transferde oldu kısmet olursa yarın kan testi yapıcazHeyecandan uyku tutmuyor bu arada 3. Gün embriyosu ve 3 tane transfer oldu İnşallah tutmuştur
Yupppppiiiiiiiii o zaman danspembiss123 canim ben bu sabah adet oldum sen ne durumdasın.
Sinsice peşinden geliyorumYupppppiiiiiiiii o zaman dansadet dansı bu
9000 bin odedim canim ben medikal park ta 1500 de dondurmaya verdim 6 embriyo icinKızlar bu arada tüp bebek ücreti nekadar ben 11900 ödedim ilaç hariç merak ettiğim için soruyorum bunları kurum mu belirliyor acaba yoksa hepsi aynı ücrettemi
Çok ii banda dondurma ücreti 2200 dendi nasıl transfer oldun mu9000 bin odedim canim ben medikal park ta 1500 de dondurmaya verdim 6 embriyo icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?