- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.381
Evet oldum dun 10.gunumdu test yaptirdim 280.3 cikti yarin birdaha test yaptircam insallah yukselmistirÇok ii banda dondurma ücreti 2200 dendi nasıl transfer oldun mu
İlaç alerji yaptı kullanamadı. Kötüleşmesinden korkuyorumAğır mı atlatıyor ki? Çok geçmiş olsun. Senin de kendini eşinden uzak tutman gerekli canım. Belki hamilesin
bende 4. gün yaptım hiçbişey çıkmadı ama bugün 6. gün bugün tekrarlasam mı acaba ? sizin çift embriyo muyduBende 10 Kasımda transfer oldum. 6. Gün bugün 8. Günüm kan vermeyi planlıyorum ama erken mi bilemedim. Dün ve bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı
Bir 10 kasım dahaBende 10 Kasımda transfer oldum. 6. Gün bugün 8. Günüm kan vermeyi planlıyorum ama erken mi bilemedim. Dün ve bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı
Aynen 10 Kasım hem de doğum günümdüBir 10 kasım dahakaçıncı gün embriyosuydu sizin bir de kaç tane? Belirti var mı?
4. Gün çok erken hatta 6. Gün de erken gibi bende bir şey çıkmamıştı 7. Ve 8. Gün tekrarlanınca silik çıktı. 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum doktor tek transfer yaptı ben 2 istiyordum. Toplamda 3 embriyom dondurulmuştu biri tek diğer ikisi çift dondurulmuş önce tek olanı yapalım dedi zaten merkeze gittiğimde tek embriyo çözdürülmüştübende 4. gün yaptım hiçbişey çıkmadı ama bugün 6. gün bugün tekrarlasam mı acaba ? sizin çift embriyo muydu
Anladım canım benim sürmüştü bakalım bu sefer nasıl olucakAğrı da kişiden kişiye göre değişiyor. Ilk uyandığımda vardı sadece
Benim az önce transferim oldu yarım saat sonra tuvalete gittim kan geldi normal miBende senin gibiyim. Mesela Saat 11 de alacağız derlerse saat 10 da küçük suyu gidene kadar az az iç. Yetiyor o.
Olabilir demişlerdi. Hayırlı olsunBenim az önce transferim oldu yarım saat sonra tuvalete gittim kan geldi normal mi
Normal canım benimde transfer olduğum günün akşamı geldi alet falan sokuyorlar ya o yüzden ister istemez olabiliyorBenim az önce transferim oldu yarım saat sonra tuvalete gittim kan geldi normal mi
Ya lavaoboya gittim ya kanama desem değil ama acaba idrar yollarından mi geldiNormal canım benimde transfer olduğum günün akşamı geldi alet falan sokuyorlar ya o yüzden ister istemez olabiliyor
Teşekkür ederim inşallah bişey olmaz tuvalete 2 kere kalktım çünkü 10 dk ara ile o kadar çabuk sıkışıyorum ki dayanamıyorumOlabilir demişlerdi. Hayırlı olsun
Benim de transfer günüm 10 kasımdı dün test yaptım idrar testi negatif çıktıBende 10 Kasımda transfer oldum. 6. Gün bugün 8. Günüm kan vermeyi planlıyorum ama erken mi bilemedim. Dün ve bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı
bugün 6. gün az evvel tekrar yptım erken geb. testi yine kalbim kadar temiz :) benmkisi büyük ihtimal negatif 4. gün embryosuydu zaten4. Gün çok erken hatta 6. Gün de erken gibi bende bir şey çıkmamıştı 7. Ve 8. Gün tekrarlanınca silik çıktı. 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum doktor tek transfer yaptı ben 2 istiyordum. Toplamda 3 embriyom dondurulmuştu biri tek diğer ikisi çift dondurulmuş önce tek olanı yapalım dedi zaten merkeze gittiğimde tek embriyo çözdürülmüştü
Ayy pardon embriyo dondurma ilaç vs hariç diyecektimBen memorialdeki doktorumla Amerikan hastanesinde yaptırdım 9800 dü yumurta toplama ilaç vs hariç
244 olduCANIM SENİN SONUÇ NE OLDU
Sanmıyorum bence transfer olurken taktıkları spekulum katater falan onlarla alakası var çünkü benimde öyle oldu kanama yoktu sadece leke gibi gelmişti su damlası gibi ama kirmizi değil pembemsiYa lavaoboya gittim ya kanama desem değil ama acaba idrar yollarından mi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?