Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bende 10 Kasımda transfer oldum. 6. Gün bugün 8. Günüm kan vermeyi planlıyorum ama erken mi bilemedim. Dün ve bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı
bende 4. gün yaptım hiçbişey çıkmadı ama bugün 6. gün bugün tekrarlasam mı acaba ? sizin çift embriyo muydu

Bende 10 Kasımda transfer oldum. 6. Gün bugün 8. Günüm kan vermeyi planlıyorum ama erken mi bilemedim. Dün ve bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı
Bir 10 kasım daha kaçıncı gün embriyosuydu sizin bir de kaç tane? Belirti var mı?

Bir 10 kasım daha kaçıncı gün embriyosuydu sizin bir de kaç tane? Belirti var mı?
Aynen 10 Kasım hem de doğum günümdü 5. Gün embriyosu tek transfer yapıldı. Belirti pek yok aslında ama ara ara adet olucakmışım gibi ağrı oluyo. Akıntıya oluyor ama kullandığım progestan fitil sebebi ile mi bilemedim

bende 4. gün yaptım hiçbişey çıkmadı ama bugün 6. gün bugün tekrarlasam mı acaba ? sizin çift embriyo muydu
4. Gün çok erken hatta 6. Gün de erken gibi bende bir şey çıkmamıştı 7. Ve 8. Gün tekrarlanınca silik çıktı. 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum doktor tek transfer yaptı ben 2 istiyordum. Toplamda 3 embriyom dondurulmuştu biri tek diğer ikisi çift dondurulmuş önce tek olanı yapalım dedi zaten merkeze gittiğimde tek embriyo çözdürülmüştü

Yapılan idrar testi kesin değil kullanılan ilaçlar sebebiyle de idrar testi yanıltabilir dedi doktorun hemşiresi.

Benim de transfer günüm 10 kasımdı dün test yaptım idrar testi negatif çıktı

bugün 6. gün az evvel tekrar yptım erken geb. testi yine kalbim kadar temiz :) benmkisi büyük ihtimal negatif 4. gün embryosuydu zaten

Ya lavaoboya gittim ya kanama desem değil ama acaba idrar yollarından mi geldi
Sanmıyorum bence transfer olurken taktıkları spekulum katater falan onlarla alakası var çünkü benimde öyle oldu kanama yoktu sadece leke gibi gelmişti su damlası gibi ama kirmizi değil pembemsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…