- 9 Haziran 2020
- 128
- 102
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.401
Aynen klozet olduğu için çok anlamadım allahım inşallah tutar bir daha uğraşmak zorunda kalmayızSanmıyorum bence transfer olurken taktıkları spekulum katater falan onlarla alakası var çünkü benimde öyle oldu kanama yoktu sadece leke gibi gelmişti su damlası gibi ama kirmizi değil pembemsi
O hiç belli olmaz ki sen içini ferah tut. 6. Gün de benimde tertemizdi. 7. Ve 8. Günde silik belirdi ama merkezi aradım hemşire idrar yanıltabilir diyor kullanılan ilaçlar etkisi vs. Dedi. Kanı bekleyelim dedi 14. Günde kan vericembugün 6. gün az evvel tekrar yptım erken geb. testi yine kalbim kadar temiz :) benmkisi büyük ihtimal negatif 4. gün embryosuydu zaten
Yanlış yazmışım canım embriyo dondurma ve ilaçlar hariç diyecektim diğer işlemler 9800.Transfer oldum sonucum tuttu gibi ama bakalımAnladım canım her hastane farklı demekki inş sonuçları iyi olur hepimiz için sen transfer oldun mu
Buarada hastaneden çok memnun kaldım hemşireler çok ilgiliydi. Ama doktorum memorialden geldi kendisini çok seviyorum Allah ondan razı olsun olumlu sonucu da şimdilik aldık zaten ama bakalım hayırlısı olsunseninki bayağı pahalıymış hastaneden memnun kalabildin mi peki
Insallah tutar canım bende klozet kullanıyorum doktor varsa evinizde klozet tercih edin dediAynen klozet olduğu için çok anlamadım allahım inşallah tutar bir daha uğraşmak zorunda kalmayız
Bilmiyorum ki canım.. Hiç tecrübe etmedim benim de internetten gördüğüm iyi gibiinternetten araştırdım da iyi bir doktor anladığım kadarıyla
İdrar testi yanıltabilirmiş öyle dedi hemşire kanı bekleyin diyor. Ben de anlamadım silik çıktığına sevinmiştimBenim de transfer günüm 10 kasımdı dün test yaptım idrar testi negatif çıktı
Doktorunuz kimdi? Neden kendi hastanesinde değil de amerikanda yaptı?Buarada hastaneden çok memnun kaldım hemşireler çok ilgiliydi. Ama doktorum memorialden geldi kendisini çok seviyorum Allah ondan razı olsun olumlu sonucu da şimdilik aldık zaten ama bakalım hayırlısı olsun
Zeki salar.Amerikan hastanesiyle de bağları var. Oranın fiyatı daha uygun diye orada yaptık sağolsun yardımcı olduDoktorunuz kimdi? Neden kendi hastanesinde değil de amerikanda yaptı?
Bence silik çıktıysa vardır canımİdrar testi yanıltabilirmiş öyle dedi hemşire kanı bekleyin diyor. Ben de anlamadım silik çıktığına sevinmiştim
Memorial doktoru olup başka hastanede yapınca sormak istedim. Amerikan da yapalım diye kendisi mi söyledi siz mi Yönlendirdiniz acaba?Zeki salar.Amerikan hastanesiyle de bağları var. Oranın fiyatı daha uygun diye orada yaptık sağolsun yardımcı oldu
İnşallah bir umutBence silik çıktıysa vardır canıminşallah kanla netleşir
Kendisi seçenek sundu biz de kabul ettik. Maddi olarak sıkıntıda olduğumuzu bildiği için yardımcı olmak istedi sanırımMemorial doktoru olup başka hastanede yapınca sormak istedim. Amerikan da yapalım diye kendisi mi söyledi siz mi Yönlendirdiniz acaba?
Ne güzel düşünceli doktormus. Çok sevindim pozitif almanıza.. İnşallah sağlıkla devam eder kucağınıza alırsınızKendisi seçenek sundu biz de kabul ettik. Maddi olarak sıkıntıda olduğumuzu bildiği için yardımcı olmak istedi sanırım
İnşallah teşekkür ederim. Burada evlat için yanıp tutuşan herkesin Allah kucağını doldursun inşallahNe güzel düşünceli doktormus. Çok sevindim pozitif almanıza.. İnşallah sağlıkla devam eder kucağınıza alırsınız
Benım 3. Gün embriyosu çift embriyo canımİnşallah bir umutsizin kaçıncı gün embriyosuydu kaç adetti
Amin inşallahİnşallah teşekkür ederim. Burada evlat için yanıp tutuşan herkesin Allah kucağını doldursun inşallah
İnşAllah canım hepimiz görelim gerçekten çok ihtiyacım var dün gece ağlama krizi geçirdim3. Gün embriyosu için daha erken testiniz Allah büyüktür inşallah pozitifi görürsünüz
Benimde işk gün hep geldi sonra kesildi korkmayın normal dedi doktorumBenim az önce transferim oldu yarım saat sonra tuvalete gittim kan geldi normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?