Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İnşAllah canım hepimiz görelim gerçekten çok ihtiyacım var dün gece ağlama krizi geçirdim
İnşallah ilaçların etkisinden de oluyor duygu durumu
İnşAllah canım hepimiz görelim gerçekten çok ihtiyacım var dün gece ağlama krizi geçirdim
İnşallah ilaçlar falan hep duygu durumunu değiştiriyor sinir falanda yaptı ağlama desen o devamlı oluyo zaten ne diyim ki Allah'tan hayırlısı

Hayırlısı canım olmuş işte ne güzel yarında yaz bize
Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin kan testi öncesi kendiniz idrar testi yapmış mıydınız yaptıysanız kaçıncı günde yaptınız. Ben 7. Günde silik gördüm çizgiyi kan henüz yapılmadı ama ilaçların etkisi de olabilirmiş o silik çizgi hemşire yanıltabilir dedi o yüzden sevinemedim

Canım benımde 10 ile 14 mm arasında dedi kalın mı biraz anlayamadım transfere daha 3 gunum var daha cok kalınlaşırsa diye korktum

Bana doktor onerdı canım benım istemımle olmadı
İlk olacak heyecan sardı iyice Rabbim hayırlsını sağlıklı sıhahtlisini tez zamanda versin inşallah.. Telefondan uzak mı kalmak gerek bu süreçte hangisi strese sokuyor okumak mı okumamak mı inan bilemedim atlıyom her şeye

Ben 3 transferimde 8. Gun sabahi test yaptim.
3 u de 5. Gun embriyosu ve kaliteli idi.
3 unde de catlama ignesi olmamisti.
2 si tertemizdi negatif de oldu
1 i coook silikti. Ve pozitif oldu. Gelismesi gayet iyiydi. Ama Maalesef 8. Haftada kaybettim

Simdide 8. Gunde yapmayi planliyorum. Temiz cikarsa kan vermeye saglik ocagina giderim. Silik gorursem ozel hastaneye giderim. Ama sevinemem. 3 ayi gormeden sevinmemeye soz verdim kendime.

İnşAllah bu sefer pozitifi görürsünüz ilk 3 ay atlatmak gerekiyormuş dediğiniz gibi. Bende çatlama iğnesi kullanmadım progestan iğne fitil ve kan sulandırıcı vuruluyorum bunların teste etkisi olur mu acaba. Kan da görmeden merkez umutlandırmıyor haklılarda. Ama 6. Günde hiç bişey çıkmamıştı 7. Ve 8. Günde çizgi belirdi. Doktor kan testini 14. Günde istedi çok geç geldi bana ama bilemedim. 5. Gün embriyosu kaliteliydi

Tabloda bir suru hamiş olmus cok sevindim darisi digerlerinin basina insallah

Insallah pozitif bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…