- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.441
Ben 3 transferimde 8. Gun sabahi test yaptim.
3 u de 5. Gun embriyosu ve kaliteli idi.
3 unde de catlama ignesi olmamisti.
2 si tertemizdi negatif de oldu
1 i coook silikti. Ve pozitif oldu. Gelismesi gayet iyiydi. Ama Maalesef 8. Haftada kaybettim
Simdide 8. Gunde yapmayi planliyorum. Temiz cikarsa kan vermeye saglik ocagina giderim. Silik gorursem ozel hastaneye giderim. Ama sevinemem. 3 ayi gormeden sevinmemeye soz verdim kendime.
Insallah pozitif bence :)
Canım ben lutinus diye vajınal fitil kullanıyorum bi de göbekten iğne kullanıyorum. Rahım kalınlığını kaç istıyo senın doktorun?Progesterona ben de dün başladım. Sen ne kullanıyorsun? Jel mi iğne mi?
Canım ben manisadayim ilk araştırırken irenbenin iyi olduğunu okumuştum. Sen nerde yaptrdin. Gidip gelme zor olacak diye manisada yaptrdim. İzmiri düşünsem irenbe ye giderdimKızlar izmirde önerebileceğiniz doktor ya da merkez var mı, ya da İstanbula gelemem ama bahçeci tup bebek merkezi bursaya acılmis. Bahçeci laboratuvarları nasıl, bursaya gitsem mi tup bebek için
Lutinus ben de kullanıyorum. 16 super dedi ama ben korkuyorum bir seyler ters gidecek diyeCanım ben lutinus diye vajınal fitil kullanıyorum bi de göbekten iğne kullanıyorum. Rahım kalınlığını kaç istıyo senın doktorun?
Teşekkür ederim benim ilk tuvalete kalktığımda geldi kanla karışık idrar görünce şaşırdım 10 dk sonra tekrar kalktım tuvalete bu sefer kan falan hiçbişey yoktuBenimde işk gün hep geldi sonra kesildi korkmayın normal dedi doktorum
Canım lutinusu sende mi ücretli alıyorsun 160 tl sanırım değil miCanım ben lutinus diye vajınal fitil kullanıyorum bi de göbekten iğne kullanıyorum. Rahım kalınlığını kaç istıyo senın doktorun?
Çok çok çok sevindim. MaşaAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim. Benim de 5. Gün çift embriyo. Tahlil günüm ayın 24 ü. İnşaAllahsizin gibi güzel haberle gelir yazarım buraya... Bu arada belirtileriniz nelerdi ağrınız varmıydı?Kızlar 5.gün çift embriyosuydu 10.gün deger 508Rabbim hepinize nasip etsin çifter çifter aminn bende sağlıkla kucagıma alabileyim amin
Belirtilerin neler canımİnşallah sen de pozitifi gör de bizler de sevinelimÇok sağol canım
Canım maşallah çok sevindim sağlıcakla kucağına alKızlar 5.gün çift embriyosuydu 10.gün deger 508Rabbim hepinize nasip etsin çifter çifter aminn bende sağlıkla kucagıma alabileyim amin
Yaaa inşallah kucağına alırsın bebişleriCanım maşallah çok sevindim sağlıcakla kucağına al
Benim az önce transferim oldu yarım saat sonra tuvalete gittim kan geldi normal mi
Canım maşallah çok sevindim ya ne güzel haberlerDeğerim 376 pozitif
Ben transferden yarım saat sonra 10 dk ara ile 3 kere tuvalete gittim inşallah olumsuz etkilemezDun bende transfer oldum. Tuvalete gittigimde peceteye bir damla kan benden de geldi. Normal
Aynı gün aynı şekilde bende öyle 5.gün embriyosu ve cift merakla bekliyorumÇok çok çok sevindim. MaşaAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim. Benim de 5. Gün çift embriyo. Tahlil günüm ayın 24 ü. İnşaAllahsizin gibi güzel haberle gelir yazarım buraya... Bu arada belirtileriniz nelerdi ağrınız varmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?