Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Insallah pozitif bence :)

Kızlar izmirde önerebileceğiniz doktor ya da merkez var mı, ya da İstanbula gelemem ama bahçeci tup bebek merkezi bursaya acılmis. Bahçeci laboratuvarları nasıl, bursaya gitsem mi tup bebek için
Canım ben manisadayim ilk araştırırken irenbenin iyi olduğunu okumuştum. Sen nerde yaptrdin. Gidip gelme zor olacak diye manisada yaptrdim. İzmiri düşünsem irenbe ye giderdim

Kızlar 5.gün çift embriyosuydu 10.gün deger 508 Rabbim hepinize nasip etsin çifter çifter aminn bende sağlıkla kucagıma alabileyim amin
Çok çok çok sevindim. MaşaAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim. Benim de 5. Gün çift embriyo. Tahlil günüm ayın 24 ü. İnşaAllahsizin gibi güzel haberle gelir yazarım buraya... Bu arada belirtileriniz nelerdi ağrınız varmıydı?

Süper haberler de peş peşe geliyor.. Alahım inşallah yüzümüze baksın hepimizin.. Negatif alan arkadaşlarım da üzüp yıpratmasın hiç kendini nefesi veren alan hep Allah zamanı var böyle düşünelim. İnşallah tez zamanda alırız kulaklarımıza Rabbim kolaylıkla tez zamanda versin inşallah sağlıklı sıhhatli güzel yavrularımızı

Aynı gün aynı şekilde bende öyle 5.gün embriyosu ve cift merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…