- 7 Ağustos 2019
- 377
- 616
- 103
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.461
maşallah canım tebrik ederim bütün pozitif olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum sizden dua rica ediyorum şu an en hassas durumdasınız sevincin en saf halini yaşıyorsunuz bize dua edin isteyen herkese Allah hayirlsiindan versinKızlar 12. Gün sonucum 1333 çıktı
Benim önceki gebeliğim tüp bebek değildi canım. Yarın transfer olucam ilk denemeHayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinkan testi öncesi kendiniz idrar testi yapmış mıydınız yaptıysanız kaçıncı günde yaptınız. Ben 7. Günde silik gördüm çizgiyi kan henüz yapılmadı ama ilaçların etkisi de olabilirmiş o silik çizgi hemşire yanıltabilir dedi o yüzden sevinemedim
Canım ilaçların prospektusune bak orda yan etkilerde yazıyor ben baktım da yaşadığım herşey var hemen hemen bütün ilaçlarda o yüzden artık belirti hiç aramıyorum bol bol dinleniyorum kötü oluncaKızlar miğde bulantısı olan varmı ölüyorum ne yesem su bile içemiyorum hangi ilaç dokunuyo olabilir hamilelikten bukadar erken olmaz sanmam
Sağolasın canım Allah sağlıkla hayırlısıyla tez zamanda size de güzel haberler vermek nasip etsinmaşallah canım tebrik ederim bütün pozitif olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum sizden dua rica ediyorum şu an en hassas durumdasınız sevincin en saf halini yaşıyorsunuz bize dua edin isteyen herkese Allah hayirlsiindan versin
Hadi hayırlı olsunKızlar 5.gün çift embriyosuydu 10.gün deger 508Rabbim hepinize nasip etsin çifter çifter aminn bende sağlıkla kucagıma alabileyim amin
Hadi hayırlısı o zaman şimdidenBenim önceki gebeliğim tüp bebek değildi canım. Yarın transfer olucam ilk deneme
Tek embriyoydu canım bakalım kısmetAllahım ikiz sanırım
Gel yavrum gel alenen gelSinsice peşinden geliyorumdış gebelik sonrası ilk muayenem olacak. İnsallah doktor başlıyoruz der
Ne yaptın canım sonucunu merak ettimKızlar benim idrarda pozitif çıkıyor atmıştım sonucumu buraya. Yarın kan vereceğim dualarınızı bekliyorumBi de 5. Gün embriyosunun 12. Günde değeri aşağı yukarı kaç olması gerekir bilenler yazabilir mi lütfen
Bişey olmaz inşaallah canım. Lan grubi ne eşinin?İlaç alerji yaptı kullanamadı. Kötüleşmesinden korkuyorum
Kan grubu demek istedimİlaç alerji yaptı kullanamadı. Kötüleşmesinden korkuyorum
Hayrlısı olsun canım sağlıklı olsunda bana da dua et olur muTek embriyoydu canım bakalım kısmet
En güzel şekilde olur inşaallahAnladım canım benim sürmüştü bakalım bu sefer nasıl olucak
Amin canım inşallah sen de güzel haberler alırsın idrar testine takılma benim çok silik çıkıyordu, Allahım sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin sana da inşallah,Hayrlısı olsun canım sağlıklı olsunda bana da dua et olur mu
Amin canım inşallah Allah razı olsun kese de göründü mü yoksaAmin canım inşallah sen de güzel haberler alırsın idrar testine takılma benim çok silik çıkıyordu, Allahım sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin sana da inşallah,
Amin canım inşallahEn güzel şekilde olur inşaallah
Belirti olarak hiç düşünmedim aşırı miğde bulamtım var sebep bulamıyorum bu ilaçları önceki transferimdede kullandım yapmadı ama şimdi neden anlamıyorumCanım ilaçların prospektusune bak orda yan etkilerde yazıyor ben baktım da yaşadığım herşey var hemen hemen bütün ilaçlarda o yüzden artık belirti hiç aramıyorum bol bol dinleniyorum kötü olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?