Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar 12. Gün sonucum 1333 çıktı
maşallah canım tebrik ederim bütün pozitif olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum sizden dua rica ediyorum şu an en hassas durumdasınız sevincin en saf halini yaşıyorsunuz bize dua edin isteyen herkese Allah hayirlsiindan versin

Kızlar miğde bulantısı olan varmı ölüyorum ne yesem su bile içemiyorum hangi ilaç dokunuyo olabilir hamilelikten bukadar erken olmaz sanmam

Benim önceki gebeliğim tüp bebek değildi canım. Yarın transfer olucam ilk deneme

Kızlar miğde bulantısı olan varmı ölüyorum ne yesem su bile içemiyorum hangi ilaç dokunuyo olabilir hamilelikten bukadar erken olmaz sanmam
Canım ilaçların prospektusune bak orda yan etkilerde yazıyor ben baktım da yaşadığım herşey var hemen hemen bütün ilaçlarda o yüzden artık belirti hiç aramıyorum bol bol dinleniyorum kötü olunca

Sağolasın canım Allah sağlıkla hayırlısıyla tez zamanda size de güzel haberler vermek nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kızlar ben ekim ayında ayın 1de adet oldum ama bu ay sadece 2 gün önce lekelenme pembe leke geldi daha acılma olmadı adet geçti. Hafif bel ağrısı var sizce gecikme olsa da sökülür mü adet

Hayrlısı olsun canım sağlıklı olsunda bana da dua et olur mu
Amin canım inşallah sen de güzel haberler alırsın idrar testine takılma benim çok silik çıkıyordu, Allahım sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin sana da inşallah,

Kızlar taze embriyo ile pozitifi görenler kimler? Doktoruma sormuştum da dondurulmuştA mı tazede mi şans daha fazla diye... yapılan çalışmalarda dondurulmuş embriyonun tutma şansı %10 daha yüksek olarak çıkmış demişti merak ettim sizleri de

Belirti olarak hiç düşünmedim aşırı miğde bulamtım var sebep bulamıyorum bu ilaçları önceki transferimdede kullandım yapmadı ama şimdi neden anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…