Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar bu arada tüp bebek ücreti nekadar ben 11900 ödedim ilaç hariç merak ettiğim için soruyorum bunları kurum mu belirliyor acaba yoksa hepsi aynı ücrettemi
Benim 45 bini buldu ya 12.000 ilk istediler 4.500 transfer ve embriyo dondurma parası 5 tane embriyom genetiğe gitti tanesi 350 dolardı 5.000 makrofaj aşısı bana ve eşime genetik test kan pıhtılaşma testi daha bir sürü test ilaçlar vitaminler aldı başını gitti zaten ben ne gerekiyorsa yapılsın istedim çünkü 3. Denemem daha önceki yerlerde tamam yarı fiyatını ödüyordum ama niye tutmuyordu hiç araştırılmıyordu sonra eşim ya hatun öyle bir yere gidelim ki bu son olsun dedi.elde avuçta ne varsa gitti olsun çok şükür sonuç iyi inşallah tamamına erer Rabbim hepimizin emeklerini karşılığını versin.

Ben dondurulmuş transfer oldum mecbur. Hatta doktora sormuştum bu konuyu ufakta olsa şans artar demişti. Ama deme sebebi şu pco olunca çok yumurta toplanıyor ve ohss olmamak için çünkü ohss durumunda konforun düşüyor

Belirti olarak hiç düşünmedim aşırı miğde bulamtım var sebep bulamıyorum bu ilaçları önceki transferimdede kullandım yapmadı ama şimdi neden anlamıyorum
Bu sefer farklı tepki vermiş olabilir ama sen olumlu düşün inşallah çok mutlu olacağın sonuçlar alırsın canım

Amin canım inş nereye gittin

Hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah

Anladım canım kaçıncı gündesin şuan? İnşallah sımsıkı tutunur bırakmaz annesini.. ben de taze de tutunmamıştı dondurulmuşla başarılı olduk. Şimdi taze denicez tekrar bakalım tutçak olduktan sonra böyle de tutar diye düşünüyorum kendim için. Sizin durum farklıymış

canım valla en iyisini yapmışsın sana ve eşine de helal olsun bu zaman da bu kadar para harcanmasını göze aldığı için de eş yönünden bayağı şanslısın bence
Rabbim burdaki tüm anne adaylarının ve bebişlerinin sağlıcakla olmasını nasip etsin amin.

Bugun doktora mesaj attım hocam ara sıra kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi dedim normal mi dedim normal gaz ağrısı yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…