- 5 Kasım 2018
- 104
- 135
- 33
- 37
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.481
Benim 45 bini buldu ya 12.000 ilk istediler 4.500 transfer ve embriyo dondurma parası 5 tane embriyom genetiğe gitti tanesi 350 dolardı 5.000 makrofaj aşısı bana ve eşime genetik test kan pıhtılaşma testi daha bir sürü test ilaçlar vitaminler aldı başını gitti zaten ben ne gerekiyorsa yapılsın istedim çünkü 3. Denemem daha önceki yerlerde tamam yarı fiyatını ödüyordum ama niye tutmuyordu hiç araştırılmıyordu sonra eşim ya hatun öyle bir yere gidelim ki bu son olsun dedi.elde avuçta ne varsa gitti olsun çok şükür sonuç iyi inşallah tamamına erer Rabbim hepimizin emeklerini karşılığını versin.Kızlar bu arada tüp bebek ücreti nekadar ben 11900 ödedim ilaç hariç merak ettiğim için soruyorum bunları kurum mu belirliyor acaba yoksa hepsi aynı ücrettemi
Ben dondurulmuş transfer oldum mecbur. Hatta doktora sormuştum bu konuyu ufakta olsa şans artar demişti. Ama deme sebebi şu pco olunca çok yumurta toplanıyor ve ohss olmamak için çünkü ohss durumunda konforun düşüyorKızlar taze embriyo ile pozitifi görenler kimler? Doktoruma sormuştum da dondurulmuştA mı tazede mi şans daha fazla diye... yapılan çalışmalarda dondurulmuş embriyonun tutma şansı %10 daha yüksek olarak çıkmış demişti merak ettim sizleri de
Bu sefer farklı tepki vermiş olabilir ama sen olumlu düşün inşallah çok mutlu olacağın sonuçlar alırsın canımBelirti olarak hiç düşünmedim aşırı miğde bulamtım var sebep bulamıyorum bu ilaçları önceki transferimdede kullandım yapmadı ama şimdi neden anlamıyorum
Amin canım inş nereye gittinBenim 45 bini buldu ya 12.000 ilk istediler 4.500 transfer ve embriyo dondurma parası 5 tane embriyom genetiğe gitti tanesi 350 dolardı 5.000 makrofaj aşısı bana ve eşime genetik test kan pıhtılaşma testi daha bir sürü test ilaçlar vitaminler aldı başını gitti zaten ben ne gerekiyorsa yapılsın istedim çünkü 3. Denemem daha önceki yerlerde tamam yarı fiyatını ödüyordum ama niye tutmuyordu hiç araştırılmıyordu sonra eşim ya hatun öyle bir yere gidelim ki bu son olsun dedi.elde avuçta ne varsa gitti olsun çok şükür sonuç iyi inşallah tamamına erer Rabbim hepimizin emeklerini karşılığını versin.
Hepimiz için inşallahHadi hayırlısı o zaman şimdiden
Alllahım inşallah keşke öle olsu bugun mutlu haberleri gördükçe umut doldum çünkü hiç ağrım sızım yok umutlarım gidiyoduBu sefer farklı tepki vermiş olabilir ama sen olumlu düşün inşallah çok mutlu olacağın sonuçlar alırsın canım❤
Yok canım, cuma günü tekrar hcg bakılıyor, sonrasında 2 hafta sonra kese kalp beraber çağırıyorlar.Amin canım inşallah Allah razı olsun kese de göründü mü yoksa
Ben hiç bisey hissetmiyorum ya bilmiyorum 6 gün kaldı bakalim ne olacak bende çok umutlanıyorum pozitifleri görünceAlllahım inşallah keşke öle olsu bugun mutlu haberleri gördükçe umut doldum çünkü hiç ağrım sızım yok umutlarım gidiyodu
Maşallah ya pozitiflere yetişemiyoruz cevap yazmaya rabbim kucagınıza almayı nasip etsin bizlerede cok dua edinDeğerim 376 pozitif
Anladım canım bu kadar olduya o günde gelir allahın izniyleYok canım, cuma günü tekrar hcg bakılıyor, sonrasında 2 hafta sonra kese kalp beraber çağırıyorlar.
Bende öleBen hiç bisey hissetmiyorum ya bilmiyorum 6 gün kaldı bakalim ne olacak bende çok umutlanıyorum pozitifleri görünce
Diyarbakır dicle memorial bilgi vermede sıfır masa basında yumurta kalitemi öğrendim transfer sonrasiHangi memorial
Hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah4. Gün çok erken hatta 6. Gün de erken gibi bende bir şey çıkmamıştı 7. Ve 8. Gün tekrarlanınca silik çıktı. 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum doktor tek transfer yaptı ben 2 istiyordum. Toplamda 3 embriyom dondurulmuştu biri tek diğer ikisi çift dondurulmuş önce tek olanı yapalım dedi zaten merkeze gittiğimde tek embriyo çözdürülmüştü
Anladım canım kaçıncı gündesin şuan? İnşallah sımsıkı tutunur bırakmaz annesini..Ben dondurulmuş transfer oldum mecbur. Hatta doktora sormuştum bu konuyu ufakta olsa şans artar demişti. Ama deme sebebi şu pco olunca çok yumurta toplanıyor ve ohss olmamak için çünkü ohss durumunda konforun düşüyor
canım valla en iyisini yapmışsın sana ve eşine de helal olsun bu zaman da bu kadar para harcanmasını göze aldığı için de eş yönünden bayağı şanslısın benceBenim 45 bini buldu ya 12.000 ilk istediler 4.500 transfer ve embriyo dondurma parası 5 tane embriyom genetiğe gitti tanesi 350 dolardı 5.000 makrofaj aşısı bana ve eşime genetik test kan pıhtılaşma testi daha bir sürü test ilaçlar vitaminler aldı başını gitti zaten ben ne gerekiyorsa yapılsın istedim çünkü 3. Denemem daha önceki yerlerde tamam yarı fiyatını ödüyordum ama niye tutmuyordu hiç araştırılmıyordu sonra eşim ya hatun öyle bir yere gidelim ki bu son olsun dedi.elde avuçta ne varsa gitti olsun çok şükür sonuç iyi inşallah tamamına erer Rabbim hepimizin emeklerini karşılığını versin.
canım senin test tarihin ne zamanAnladım canım bu kadar olduya o günde gelir allahın izniyle
Benım 22 Kasım canım 10 kasım da oldum transfercanım senin test tarihin ne zaman
AminnHayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?