Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Masallah pozıtıfler cogalıyır bende yarın test yaptırcam

POZitif cıkanlar bizle keske belirtilerı paylassa.. Ayy size siz tek tek yazacam ne belirti yasadıysam kızlar yarın ınsallah guzel haberlerı alırım
Canım kasık ağrıları oluyor bende , adet ağrısından biraz daha yoğun.
Göğüslerde yanlardan bastırınca ağrı oluyor. Bende bazen oluyo bazen geçiyo. Benim yaşadıklarım bunlar

Kızlar izmirde önerebileceğiniz doktor ya da merkez var mı, ya da İstanbula gelemem ama bahçeci tup bebek merkezi bursaya acılmis. Bahçeci laboratuvarları nasıl, bursaya gitsem mi tup bebek için
Türkiye'de bir numara diye biliyorum ama bursadaki hakkında bir bilgim yok. Aynı araçlar kullanılıyordur herhalde.

Ne güzel başarılı olmuşsunuz inşallah bırakmaz. Bugün 8. Günüm idrar testi yaptım silik çıktı dünde beri 3 tane test yapıp durdum kan testi vermeyi bekliyorum idrar yanıltabilir diyorlar

Kızlar 5.gün çift embriyosuydu 10.gün deger 508 Rabbim hepinize nasip etsin çifter çifter aminn bende sağlıkla kucagıma alabileyim amin
Sen bide çok umutsuzluğa kapilmıştın diye hatırlıyorum hayırlı bereketli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallah

Sen bide çok umutsuzluğa kapilmıştın diye hatırlıyorum hayırlı bereketli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallah
Kesinlikle korkundan test yapamadım kan vermeye bile elimden gelse gitmicektim bu 2.tedavim 5 senedir doktor doktor geziyorum çok bekledim cok istedim Rabbim kucagına almayıda nasıp etsin herkese tez zamanda nasip etsin

Amin canım çok sagol kıymetli kayınvaldemi saymazsam eşimden çok memnunum

POZitif cıkanlar bizle keske belirtilerı paylassa.. Ayy size siz tek tek yazacam ne belirti yasadıysam kızlar yarın ınsallah guzel haberlerı alırım
Canım belirtim olsa seve seve paylaşırdım, belki de oldu ben anlamadım hem göbekten oksapar hem kalçadan günde iki progestan bir de 5 günde 1 proluton vuruldum onların acısından anlamamış olabilirim.

Ama ne göğüslerim şişti, ne pıt pıt rahmimde hissettim ne de kirpiklerim karıştı. Sonuç bekleyen kızlar lütfen kendinizi belirti aramakla yıpratmayın olmayabiliyor belirti. Adet sancım oldu benim, belim ağrıdı bir de içten sanki adet olacakmışım gibi. Ama ben tam tersine yordum kendimi üzdüm olmadı işte diye.

Rabbim hepimizin kucağını tez zamanda doldursun.

Henüz pozitif sayılmam kan vermedim ama idrar testinde 7. Ve 8. Günde hafif silik çizgi gördüm ara sra adet ağrılarımı yaşıyorum kasıklarda falan

Ağzından bal damlıyor bal bizlere ne kadar moral oluyor pozitif sonuçlar bir bilsen hep böyle güzel devam etsin inşaallah
Koficim çok teşekkür ederim canım moral olsun, motivasyon olsun, can olsun size de, o kadar tedaviye, iğneye, ilaca rağmen hala inanamıyorum. Bu kadarcık mıydı yani diyorum. O yüzden gözünüzde büyütmeyin. Transfer hazırlığın su gibi geçsin, ol da senin de güzel haberini alalım inşallah

Ben ilk tüp bebek denememi 2007de yapmıştım, o zaman dondurulmuun tutma ihtimali daha düşük demişlerdi. Şimdi tam tersini söylüyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…