- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.521
Hamilelik bulantısı olarak hiç düşünmedim zaten imkansız bukadar erken progestanı da fitil olarak kullanıyorum estrofem yapıyo olabilirProgeston hapının yan etsiki olabilir. Sen yeni transfer olmuştun sanki, hamilelik bulantısı bu kadar çabuk olmaz bence
Maşallah harikaKızlar 12. Gün sonucum 1333 çıktı
Gözün aydın canım bence gayet iyi çok erken yapmışın çünküMerhaba kızlar 7. gün değerim 41, sizce nasıl değer düşük gibi sanki?
Bencede 7. Güne göre oldukça iyiMerhaba kızlar 7. gün değerim 41, sizce nasıl değer düşük gibi sanki?
Çok teşekkür ederim canım, senin hangi günler kaçtı değerin?Gözün aydın canım bence gayet iyi çok erken yapmışın çünkü
Çok teşekkür ederim canım, endişelendim değer düşük mü diyeBencede 7. Güne göre oldukça iyi
Masallah pozıtıfler cogalıyır bende yarın test yaptırcam
POZitif cıkanlar bizle keske belirtilerı paylassa.. Ayy size siz tek tek yazacam ne belirti yasadıysam kızlar yarın ınsallah guzel haberlerı alırıma
Ankara'da Tolga Ecemiş.Amin canım inş nereye gittin
Test sonucunz çıktı mı güzel haber senden de duyalım inşallahBen Bursa Jinemed de yaptırdım 10 bin transfer ücreti aldılar.. ilaçlarda yaklaşık 4 bin tuttu... transferde oldu kısmet olursa yarın kan testi yapıcazHeyecandan uyku tutmuyor bu arada 3. Gün embriyosu ve 3 tane transfer oldu İnşallah tutmuştur
Transfer gününü sayınca mı 7?Merhaba kızlar 7. gün değerim 41, sizce nasıl değer düşük gibi sanki?
Yok canım transfer gününü saymadanTransfer gününü sayınca mı 7?
Yeni transfer benim canımÇok teşekkür ederim canım, senin hangi günler kaçtı değerin?
Ben de cuma günü senşnki gibi 7. günde yapacağım. Karantinadayız dışarı çıkamıyoruz, iğne için o gün hemşire gelecek eve, gelmişken kan da alacak. Pozitif çıkar inşallahYok canım transfer gününü saymadan
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin sağlıkla devam ederMaşallah harikaböyle sağlıkla devam etsin inşallah
Maalesef negatifTest sonucunz çıktı mı güzel haber senden de duyalım inşallah
NegatifYaptın mı test? Hayırlısı olsun inşaallah
Hayırlı bereketli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallahCanım bugün test yaptık transferin 13 günü sonuç 243.90 çıktı doktorumuz artık test istemedi 10 gün sonra muayaneye çağırdı rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallahbende durumlar böyle
Amin Allah sana ve eşine bağıslasın yavrunuKesinlikle korkundan test yapamadım kan vermeye bile elimden gelse gitmicektim bu 2.tedavim 5 senedir doktor doktor geziyorum çok bekledim cok istedim Rabbim kucagına almayıda nasıp etsin herkese tez zamanda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?