Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Progeston hapının yan etsiki olabilir. Sen yeni transfer olmuştun sanki, hamilelik bulantısı bu kadar çabuk olmaz bence
Hamilelik bulantısı olarak hiç düşünmedim zaten imkansız bukadar erken progestanı da fitil olarak kullanıyorum estrofem yapıyo olabilir

Test sonucunz çıktı mı güzel haber senden de duyalım inşallah

Canım bugün test yaptık transferin 13 günü sonuç 243.90 çıktı doktorumuz artık test istemedi 10 gün sonra muayaneye çağırdı rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah bende durumlar böyle
[/QUOTE]
Hayırlı bereketli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallah

Canım bugün test yaptık transferin 13 günü sonuç 243.90 çıktı doktorumuz artık test istemedi 10 gün sonra muayaneye çağırdı rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah bende durumlar böyle
Hayırlı bereketli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallah
[/QUOTE]
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kan testi öncesi idrar testi yapmış mıydınız yaptıysanız nasıl çıkmıştı bir de tek transfer miydi sizin

Kesinlikle korkundan test yapamadım kan vermeye bile elimden gelse gitmicektim bu 2.tedavim 5 senedir doktor doktor geziyorum çok bekledim cok istedim Rabbim kucagına almayıda nasıp etsin herkese tez zamanda nasip etsin
Amin Allah sana ve eşine bağıslasın yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…