Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bu kadarcık mıydı demek bana ve tüm bekleyen arkadaşlarıma da kısmet olur inşaallah yeni çekirdek ailenle mutlu hayırlı ömürlerin olsun canim

Ben ilk tüp bebek denememi 2007de yapmıştım, o zaman dondurulmuun tutma ihtimali daha düşük demişlerdi. Şimdi tam tersini söylüyolar
Üstünden 13 yıl geçmiş. Teknoloji değişti, gelişti. Ben de dondurulmuşun daha çabuk tuttuğunu okumuştum. Üşüyo ya rahim de sıcak. Ondan hemen yapışıyo herhalde

Ne güzel başarılı olmuşsunuz inşallah bırakmaz. Bugün 8. Günüm idrar testi yaptım silik çıktı dünde beri 3 tane test yapıp durdum kan testi vermeyi bekliyorum idrar yanıltabilir diyorlar
Yok canım yanıltmaz sanmıyorum. Negatif olsa silik çizgi bile çıkmıyor. Pozitifse de şıp diye beliriveriyor o minnoş silik çizgi gözün aydın canım inşallah tamamıma ersinn

Ben ilk tüp bebek denememi 2007de yapmıştım, o zaman dondurulmuun tutma ihtimali daha düşük demişlerdi. Şimdi tam tersini söylüyolar
Gerçekten mi.. o zaman ya bişeyler değişti zamanla ya da dediğim gibi tutmağı varsa tutyoru öyle veya böyle

Ben de cuma günü senşnki gibi 7. günde yapacağım. Karantinadayız dışarı çıkamıyoruz, iğne için o gün hemşire gelecek eve, gelmişken kan da alacak. Pozitif çıkar inşallah
Hemşire ne iğnesi yapıcak?

Yok canım yanıltmaz sanmıyorum. Negatif olsa silik çizgi bile çıkmıyor. Pozitifse de şıp diye beliriveriyor o minnoş silik çizgi gözün aydın canım inşallah tamamıma ersinn
İnşAllah öyledir transfer günü merkeze olumlu gitmiştim o gün doğum günümdü denk geldi. hatta 2 adet transfer yapılır diye düşünüyordum . Gitmeden önceki gece rüyamda hemşireler bebek getirdiler ben yeşil hastane forması giymiştim. Getirdikleri bebek de yeşil gözlü erkek bebekti ama 1 adetti. Çok tatlı birşeydi bağıyordum bu çok güzel diye sonra elime aldım ayakları ve kollarıyla elimi kavrayıp sıktı. Rüya işte ama etkilendim. Gittiğimde de tek embriyom çözdürülmüştü 1 transfer yapıldı bakalım sonuç ne olacak kan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…