- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.541
Bu kadarcık mıydı demek bana ve tüm bekleyen arkadaşlarıma da kısmet olur inşaallahKoficim çok teşekkür ederim canımmoral olsun, motivasyon olsun, can olsun size de, o kadar tedaviye, iğneye, ilaca rağmen hala inanamıyorum. Bu kadarcık mıydı yani diyorum. O yüzden gözünüzde büyütmeyin. Transfer hazırlığın su gibi geçsin, ol da senin de güzel haberini alalım inşallah
Üstünden 13 yıl geçmiş. Teknoloji değişti, gelişti. Ben de dondurulmuşun daha çabuk tuttuğunu okumuştum. Üşüyo ya rahim de sıcak. Ondan hemen yapışıyo herhaldeBen ilk tüp bebek denememi 2007de yapmıştım, o zaman dondurulmuun tutma ihtimali daha düşük demişlerdi. Şimdi tam tersini söylüyolar
En doğrusunu Allah bilir, A'lar çok ağır atlatmıyorlar:) A pozitif. Alerjik mi olur A'lar acaba?
deli kız ya :)) nerden aklına geliyor böyle şeylerÜstünden 13 yıl geçmiş. Teknoloji değişti, gelişti. Ben de dondurulmuşun daha çabuk tuttuğunu okumuştum. Üşüyo ya rahim de sıcak. Ondan hemen yapışıyo herhalde
Teorik olarak yanlış mıyımdeli kız ya :)) nerden aklına geliyor böyle şeyler
Cok ıyı canım degerınMerhaba kızlar 7. gün değerim 41, sizce nasıl değer düşük gibi sanki?
Hayirli olsun canim cift embriyo mu seninkiKızlar 12. Gün sonucum 1333 çıktı
Güzel sağlıklı mutlu haberler alırız hepimiz inşaAllahAynı gün aynı şekilde bende öyle 5.gün embriyosu ve cift merakla bekliyorum
kesinlikle teoride çok haklısın :)) hiç öyle düşünmemiştim çok mantıklı :)Teorik olarak yanlış mıyımsoğuk sıcağı sever
Yok canım yanıltmaz sanmıyorum. Negatif olsa silik çizgi bile çıkmıyor. Pozitifse de şıp diye beliriveriyor o minnoş silik çizgiNe güzel başarılı olmuşsunuzinşallah bırakmaz. Bugün 8. Günüm idrar testi yaptım silik çıktı dünde beri 3 tane test yapıp durdum kan testi vermeyi bekliyorum idrar yanıltabilir diyorlar
Gerçekten mi.. o zaman ya bişeyler değişti zamanla ya da dediğim gibi tutmağı varsa tutyoru öyle veya böyleBen ilk tüp bebek denememi 2007de yapmıştım, o zaman dondurulmuun tutma ihtimali daha düşük demişlerdi. Şimdi tam tersini söylüyolar
Yoo bence gayet iyi şekerimMerhaba kızlar 7. gün değerim 41, sizce nasıl değer düşük gibi sanki?
Hemşire ne iğnesi yapıcak?Ben de cuma günü senşnki gibi 7. günde yapacağım. Karantinadayız dışarı çıkamıyoruz, iğne için o gün hemşire gelecek eve, gelmişken kan da alacak. Pozitif çıkar inşallah
Hahahha çok güzel bir yaklaşım gerçekten negatif pozitifi çeker misaliÜstünden 13 yıl geçmiş. Teknoloji değişti, gelişti. Ben de dondurulmuşun daha çabuk tuttuğunu okumuştum. Üşüyo ya rahim de sıcak. Ondan hemen yapışıyo herhalde
Buna felsefede kofi mantığı deniyorkesinlikle teoride çok haklısın :)) hiç öyle düşünmemiştim çok mantıklı :)
İnşAllah öyledirYok canım yanıltmaz sanmıyorum. Negatif olsa silik çizgi bile çıkmıyor. Pozitifse de şıp diye beliriveriyor o minnoş silik çizgigözün aydın canım inşallah tamamıma ersinn
Teşekkür ederim canım, yok tek embriyoHayirli olsun canim cift embriyo mu seninki
Allah bin kere razı olsun darısı hepinizeAmin Allah sana ve eşine bağıslasın yavrunu
koptum :))))))))))) seni bahçeciye psikolog diye alalım . negatif çıkanlara iyi moral verirsin:)Buna felsefede kofi mantığı deniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?