Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Allah razı olsun darısı hepinize belirti olarak sadece batma vardı kasık bölgemde bide tuaf ama adet olucak gibi bel ağrısı cektim hep karnım davul gibi oldu ama tatlı yemek ister adet öncesi o yoktu bide hep aynı yerde cıkan sivilcem cıkmadı adetten önce cıkar orda hep uyku hali yorgunluk var iştah açılmadı bende belim hala cok ağrıyor

Benimki 5.gün 2 adet taze pozitif aldım bugün bin şükür

Troid ilaçının mı yoksa estrofemın etkısını azaltıyo canım?

Valla ben burdaki şeyleri okudukca hele pızitifleri okudukca cok pozitif oluyorum böyle bi deli cesareti gelıyo oluyomuş işte diye tabı herkesin psikolojısı farklı tatlım

Lutinus ben de kullanıyorum. 16 super dedi ama ben korkuyorum bir seyler ters gidecek diye
Banada super dedi 3 cizgiden bahsettı mı canım sana? Aynı ben ya bişeyler ters mı fazla mı kalınlaşcak falan dıye korkuyorum doktora dedım transfere kadar daha da artar mı progesteronla dengelıcez merak etme dedı. Heralde progesteron kalınlaşmayı dengelıyo estrofemı biraz azaltıyo

Kesinlikle korkundan test yapamadım kan vermeye bile elimden gelse gitmicektim bu 2.tedavim 5 senedir doktor doktor geziyorum çok bekledim cok istedim Rabbim kucagına almayıda nasıp etsin herkese tez zamanda nasip etsin
Canım senı cok iyi anlıyorum sanki bende kan testıne gidemıcem gbi gelıyo cok korkuyorum. Allah tamamını erdirsin

Kız bırak da bunları doktorun düşünsün sen keyfine baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…