- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.561
Allah razı olsun darısı hepinize belirti olarak sadece batma vardı kasık bölgemde bide tuaf ama adet olucak gibi bel ağrısı cektim hep karnım davul gibi oldu ama tatlı yemek ister adet öncesi o yoktu bide hep aynı yerde cıkan sivilcem cıkmadı adetten önce cıkar orda hep uyku hali yorgunluk var iştah açılmadı bende belim hala cok ağrıyorÇok çok çok sevindim. MaşaAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim. Benim de 5. Gün çift embriyo. Tahlil günüm ayın 24 ü. İnşaAllahsizin gibi güzel haberle gelir yazarım buraya... Bu arada belirtileriniz nelerdi ağrınız varmıydı?
Allah razı olsun darısı hepinize canmCanım maşallah çok sevindim sağlıcakla kucağına al
Hiç bişe olmaz rahat olBen transferden yarım saat sonra 10 dk ara ile 3 kere tuvalete gittim inşallah olumsuz etkilemez
Yapamadım ki korktum tek çizgi olur die kanıda mecbur verdim amin canm darısı sana ve hepinizeHadi hayırlı olsunsağlıcakla kucağınıza alın inşallh idrar da da çıkmışmıydı öncesinde
Benimki 5.gün 2 adet taze pozitif aldım bugün bin şükürKızlar taze embriyo ile pozitifi görenler kimler? Doktoruma sormuştum da dondurulmuştA mı tazede mi şans daha fazla diye... yapılan çalışmalarda dondurulmuş embriyonun tutma şansı %10 daha yüksek olarak çıkmış demişti merak ettim sizleri de
Aminnnn inşallahYapamadım ki korktum tek çizgi olur die kanıda mecbur verdim amin canm darısı sana ve hepinize
Seninle aynı gidiyoruz canm cuma ve 2 hafta sonra çagırdı doktorumYok canım, cuma günü tekrar hcg bakılıyor, sonrasında 2 hafta sonra kese kalp beraber çağırıyorlar.
Benim 6. Gun 22 idi simdi 12 gun 731 cok normal canim degerinMerhaba kızlar 7. gün değerim 41, sizce nasıl değer düşük gibi sanki?
Troid ilaçının mı yoksa estrofemın etkısını azaltıyo canım?Aynen canım doktoruna danışmadan ağrı kesici bile alma bu dönemde. Bana öyle demişlerdi yani. Tiroidi de çok kafana takma, ancak estrofemle arasını aç yani tiroid ilacını estrofemden 2-3 saat önce iç, etkinliğini azaltıyomuş diye okumuştum.
Valla ben burdaki şeyleri okudukca hele pızitifleri okudukca cok pozitif oluyorum böyle bi deli cesareti gelıyo oluyomuş işte diyeİlk olacak heyecan sardı iyice Rabbim hayırlsını sağlıklı sıhahtlisini tez zamanda versin inşallah.. Telefondan uzak mı kalmak gerek bu süreçte hangisi strese sokuyor okumak mı okumamak mı inan bilemedim atlıyom her şeye
Banada super dedi 3 cizgiden bahsettı mı canım sana? Aynı ben ya bişeyler ters mı fazla mı kalınlaşcak falan dıye korkuyorumLutinus ben de kullanıyorum. 16 super dedi ama ben korkuyorum bir seyler ters gidecek diye
Evet canım ücretlı aldım bende. Geri gelıyo mu lutinus sendede canım? İç çamasırım bem beyaz ilaç olmuş benımCanım lutinusu sende mi ücretli alıyorsun 160 tl sanırım değil mi
Canım bazı ilaçlar mide hassasiyetı yapıyormuşKızlar miğde bulantısı olan varmı ölüyorum ne yesem su bile içemiyorum hangi ilaç dokunuyo olabilir hamilelikten bukadar erken olmaz sanmam
Canım senı cok iyi anlıyorum sanki bende kan testıne gidemıcem gbi gelıyoKesinlikle korkundan test yapamadım kan vermeye bile elimden gelse gitmicektim bu 2.tedavim 5 senedir doktor doktor geziyorum çok bekledim cok istedim Rabbim kucagına almayıda nasıp etsin herkese tez zamanda nasip etsin
Malesef ister istemez geliyor canımEvet canım ücretlı aldım bende. Geri gelıyo mu lutinus sendede canım? İç çamasırım bem beyaz ilaç olmuş benım
Negatif
Kız bırak da bunları doktorun düşünsün sen keyfine baksanaBanada super dedi 3 cizgiden bahsettı mı canım sana? Aynı ben ya bişeyler ters mı fazla mı kalınlaşcak falan dıye korkuyorumdoktora dedım transfere kadar daha da artar mı progesteronla dengelıcez merak etme dedı. Heralde progesteron kalınlaşmayı dengelıyo estrofemı biraz azaltıyo
Estrofem troid ilacinin etkisini azalatabiliyor ama herkeste olmuyoTroid ilaçının mı yoksa estrofemın etkısını azaltıyo canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?