- 12 Mart 2020
- 2.479
- 4.679
- 133
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.581
Aynı endiseler bende de var. Bana çizgi falan demedi doktoe rahim kalınlığı süper dedi. Kaç olmuş diye kendim sordum. Keşke sormasaydım daha fazla kalinlaşırsa diye evham yapmaya başladım.Banada super dedi 3 cizgiden bahsettı mı canım sana? Aynı ben ya bişeyler ters mı fazla mı kalınlaşcak falan dıye korkuyorumdoktora dedım transfere kadar daha da artar mı progesteronla dengelıcez merak etme dedı. Heralde progesteron kalınlaşmayı dengelıyo estrofemı biraz azaltıyo
Ne bılım canım insan bi korkuyo yaKız bırak da bunları doktorun düşünsün sen keyfine baksana
Tiroid ilacının etkisi azalıyormuş canım.Troid ilaçının mı yoksa estrofemın etkısını azaltıyo canım?
Sen de mi 6 kasımda transfer oldun canımSeninle aynı gidiyoruz canm cuma ve 2 hafta sonra çagırdı doktorum
progesteronum 2x2 benımde ekstra prolutex gobekten 2 ampul yapıyorum. Benım doktorum dedi ki merak etme progesteron takvıyesi dengelıcek rahım kalınlığını. Bende geri geldi canım 5 6 saat sonra o ilaçta ama hemşire bana gelırse korkma cok doğal dedı o yuzden pek takmadım geri gelmesınıAynı endiseler bende de var. Bana çizgi falan demedi doktoe rahim kalınlığı süper dedi. Kaç olmuş diye kendim sordum. Keşke sormasaydım daha fazla kalinlaşırsa diye evham yapmaya başladım.
Progesteron ben de başladım 2x2 kullanıyorum sabah 2 akşam 2. O da akacak diye ödüm kopuyor kazasız belasız transferi bi yaptırsak da rahatlasak
Benım estrofem troidimi cıkarttı canım kullanmaya başladım 2 saat aralıkla alıyorum. Bi daha tsh a baktrdım dusmuştu etki etmiş şükürEstrofem troid ilacinin etkisini azalatabiliyor ama herkeste olmuyo
Oluyor öyle korkmana gerek yok, çok yoğun kanaman olursa doktorunu ara.hayırlı olsun Allahım kucağını boş bırakmasın inşallahBenim az önce transferim oldu yarım saat sonra tuvalete gittim kan geldi normal mi
Olabilir canımCanım bazı ilaçlar mide hassasiyetı yapıyormuş
Evt azaltabiliyor derken yabi tsh i cikartiyorBenım estrofem troidimi cıkarttı canım kullanmaya başladım 2 saat aralıkla alıyorum. Bi daha tsh a baktrdım dusmuştu etki etmiş şükür
Yok sormadım. Iyi ki sormadım onu da kafaya takardım benimki bir milim altında veya üstünde çıksa. Prolutex ben de kullanıyorum ama 3 günde bir yaptır dedi kalçadan.Bende
progesteronum 2x2 benımde ekstra prolutex gobekten 2 ampul yapıyorum. Benım doktorum dedi ki merak etme progesteron takvıyesi dengelıcek rahım kalınlığını. Bende geri geldi canım 5 6 saat sonra o ilaçta ama hemşire bana gelırse korkma cok doğal dedı o yuzden pek takmadım geri gelmesınıdoktora bi daha sordun mu istenılen rahım kalınlığı ne kadar olmalı diye?
Hangi doktorunuz cagirdi tup bebegi yapanmiSeninle aynı gidiyoruz canm cuma ve 2 hafta sonra çagırdı doktorum
Sabah 8 de estrofemi alıyorum 10 gibide troidi gayet dusmus canım 2 saat gayet iyiEvt azaltabiliyor derken yabi tsh i cikartiyorbende aralarinda 2 saat koydum ilaclarin simdi daha iyi
Transfer nasıl geçti. Çok sıkıştın mı, rahatsızlık ne dereceydi.Teşekkür ederim inşallah bişey olmaz tuvalete 2 kere kalktım çünkü 10 dk ara ile o kadar çabuk sıkışıyorum ki dayanamıyorum
Başkent hastanesi hulisi hoca tek geçerimhangi hastanede tedavi görüyorsun acaba
Bugün tam 4 saat bekledim 1 kutu ancak alabildimBu kan sulandırıcı iğnenin eczanelerde bulunmama saçmalığına ne demeli
8 kasım pazar günü canm benimki 5.gün embriyosuSen de mi 6 kasımda transfer oldun canımhayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah
Ben canm tamamen erkek faktörKızlar... Erkek infertilitesi olup pozitif alan varmı aranızda?
Evt tüp bebek doktorum 11.haftaya kadar takip edip bırakıcakmış beni cünkü cok yoğun başka doktorla devam edicekmisim öyle dediHangi doktorunuz cagirdi tup bebegi yapanmi
Bende 5.gun 2 transfer yapildi bakalim yarin iki katina cikcakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?