Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hanımlar Benin 8. Günüm transfer hariç bugünden evvel arada hafif kasık ağrısı oluyorsu şuan hiç yok sadece göğüs hassasiyeti var korkuyorum olmadı gibi hissetmeye başladım. Pozitif olanları okudukça umutlanıyorum yine de. İnşallah yüzümüz gülsün istiyorum artık..

Benim negatif 2 gündür adet olamadım birde göğüslerim açıyor inşallah senin pozitif olacak içimden öyle geciyor

5. Gun embiryosu ise evde test yap cikar

Belki yerini yaptı embriyo ondan artık ağrıtmıyo? Olamaz mı? yani her belirti herşeye yorulabilir. O yüzden kendini üzme

Canım ben manisadayim ilk araştırırken irenbenin iyi olduğunu okumuştum. Sen nerde yaptrdin. Gidip gelme zor olacak diye manisada yaptrdim. İzmiri düşünsem irenbe ye giderdim
Canım bende irenbe hakkında bir iki kişiden hiç olumlu şeyler duymadım, o yüzden pek sıcak bakamıyorum

Canim transferden sonra ayni sekilde devam ediyor ilaclar. 8. Haftada azaltarak kesiyorlar

Hatta bana bir de kan sulandirici igne eklendi

Canım ben taze embriyodan hamile kalıp dondurulmuş 2 transferden de negatif aldım... Kader kısmet

Benim negatif 2 gündür adet olamadım birde göğüslerim açıyor inşallah senin pozitif olacak içimden öyle geciyor
Bidaha ki denemen pozitif olur inşaallah dondurulmuş vardı dimi? Ay canıım öyle mi hissediyorsun? Inşaallah hislerinde yanılmayan birisindir

Canım bende irenbe hakkında bir iki kişiden hiç olumlu şeyler duymadım, o yüzden pek sıcak bakamıyorum
İzmir büyük ama tüp bebek konusunda çok gelişmemiş bence. Çevre illerde dusunebilriisn canim eğer gidip gelme zor olmucksa. Sizde bir problem var mıydı sebepsiz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…