- 6 Kasım 2020
- 2.124
- 2.416
- 83
- 46
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.601
Benim 12. Gün 109 dü. O yüzden orantılı bence.Merhaba kızlar 7. gün değerim 41, sizce nasıl değer düşük gibi sanki?
Dilini buza değdirince yapışıp kalıyor ya onun gibi miÜstünden 13 yıl geçmiş. Teknoloji değişti, gelişti. Ben de dondurulmuşun daha çabuk tuttuğunu okumuştum. Üşüyo ya rahim de sıcak. Ondan hemen yapışıyo herhalde
Amin canim hepimize inşallahRabbim en sagliklisini hayirlisini versin sana kuzum
Hayırlısı olsun inşallah yaa üzülmeyelim nolur morale ihtiyacımz var çünkü.. Doktorla görüştün mü dondurulmuş yumurtan varmi inşallah canımMaalesef negatif
Bu mantığı da tuttumDilini buza değdirince yapışıp kalıyor ya onun gibi mi
Pazar oldum beybi çok şükürKofi ne zaman adet oldun sen benim 2 gündür tık yok göğüslerim çok aciyor
5. Gun embiryosu ise evde test yap cikarHanımlar Benin 8. Günüm transfer hariç bugünden evvel arada hafif kasık ağrısı oluyorsu şuan hiç yok sadece göğüs hassasiyeti var korkuyorum olmadı gibi hissetmeye başladım. Pozitif olanları okudukça umutlanıyorum yine de. İnşallah yüzümüz gülsün istiyorum artık..
Belki yerini yaptı embriyo ondan artık ağrıtmıyo? Olamaz mı?Hanımlar Benin 8. Günüm transfer hariç bugünden evvel arada hafif kasık ağrısı oluyorsu şuan hiç yok sadece göğüs hassasiyeti var korkuyorum olmadı gibi hissetmeye başladım. Pozitif olanları okudukça umutlanıyorum yine de. İnşallah yüzümüz gülsün istiyorum artık..
Canım bende irenbe hakkında bir iki kişiden hiç olumlu şeyler duymadım, o yüzden pek sıcak bakamıyorumCanım ben manisadayim ilk araştırırken irenbenin iyi olduğunu okumuştum. Sen nerde yaptrdin. Gidip gelme zor olacak diye manisada yaptrdim. İzmiri düşünsem irenbe ye giderdim
Benimki de 5. Gün embriyosu canım bazı merkezlerde 10. Gün isteniyor sonuç. Benim bugün 12. Günümdü8 kasım pazar günü canm benimki 5.gün embriyosu
Canim transferden sonra ayni sekilde devam ediyor ilaclar. 8. Haftada azaltarak kesiyorlarAynı endiseler bende de var. Bana çizgi falan demedi doktoe rahim kalınlığı süper dedi. Kaç olmuş diye kendim sordum. Keşke sormasaydım daha fazla kalinlaşırsa diye evham yapmaya başladım.
Progesteron ben de başladım 2x2 kullanıyorum sabah 2 akşam 2. O da akacak diye ödüm kopuyor kazasız belasız transferi bi yaptırsak da rahatlasak
Henuz yeni transfer oldum ama ben varimKızlar... Erkek infertilitesi olup pozitif alan varmı aranızda?
Canım ben taze embriyodan hamile kalıp dondurulmuş 2 transferden de negatif aldım... Kader kısmetKızlar taze embriyo ile pozitifi görenler kimler? Doktoruma sormuştum da dondurulmuştA mı tazede mi şans daha fazla diye... yapılan çalışmalarda dondurulmuş embriyonun tutma şansı %10 daha yüksek olarak çıkmış demişti merak ettim sizleri de
Bidaha ki denemen pozitif olur inşaallahBenim negatif 2 gündür adet olamadım birde göğüslerim açıyor inşallah senin pozitif olacak içimden öyle geciyor
İzmir büyük ama tüp bebek konusunda çok gelişmemiş bence. Çevre illerde dusunebilriisn canim eğer gidip gelme zor olmucksa. Sizde bir problem var mıydı sebepsiz miCanım bende irenbe hakkında bir iki kişiden hiç olumlu şeyler duymadım, o yüzden pek sıcak bakamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?