Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bidaha ki denemen pozitif olur inşaallah dondurulmuş vardı dimi? Ay canıım öyle mi hissediyorsun? Inşaallah hislerinde yanılmayan birisindir
Hisselerim çok kuvvetli derler bazen kendimden korkuyorum içimdekiler çok çıkıyor amin canım ben merkezi degistiriyorum bahceciye geçecem ayy nr zaman adet olurum

Hisselerim çok kuvvetli derler bazen kendimden korkuyorum içimdekiler çok çıkıyor amin canım ben merkezi degistiriyorum bahceciye geçecem ayy nr zaman adet olurum
Canım yakında adet olursun ilacalri birakinca 3 4 günü bulur bence. Hemen yeni tedaviye başlıcak misjn

Canim transferden sonra ayni sekilde devam ediyor ilaclar. 8. Haftada azaltarak kesiyorlar

Hatta bana bir de kan sulandirici igne eklendi
Evet devam edecegimi biliyorum. Transfer tutarsa zaten test yaptirinca 5 haftalik olacak son adete göre. Kaderimse çekerim bunu da

Bence de bahçeci doğru karar. Benim de bu 3. Denemem. Dilerim bu sefer senin için çok güzel olur. Hangi bahçeciye gidiceksin canım?

Canım bugün test yaptık transferin 13 günü sonuç 243.90 çıktı doktorumuz artık test istemedi 10 gün sonra muayaneye çağırdı rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah bende durumlar böyle
Hayırlı bereketli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallah
[/QUOTE]

Amin rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Bu ilaçları bırakınca ne zaman hasta oluyoruz daha adetim olmadı iki gündür off şiştim birde

Canım geçen sefer ilaçları bırakınca 2 gun içinde adet olmuştum ben. Bu seferde hafif hafif başlayacak gibi. Ancak bana doktorum 1 hafta içinde olmazsan mutlaka ara dedi, aklında bulunsun

İzmir büyük ama tüp bebek konusunda çok gelişmemiş bence. Çevre illerde dusunebilriisn canim eğer gidip gelme zor olmucksa. Sizde bir problem var mıydı sebepsiz mi

Sana kesinlikle katılıyorum, bu konuda çok secenek yok burada. Benim amh düşük eşimde sperm sayısı çok az. Ancak her tür genetik vb bakıldı hersey temiz. Neden olmuyor anlamadım

Burada bahçeci bir tane var zeki bey var okul tatili uzatıldı değerlendirin bende on görüşme yaptim hsg geni aradan çıkarım dedim
Sahi okullar da yok vallahi çok güzel denk geldi. Çok azimli gördüm seni ve takdir ettim. Maşallah başkası olsa bu kadar dik ve kararlı bi şekilde hemen tekrardan başlayamaz. Sonu güzel olur bu işin

Evt on görüşme yaptim gen verecem herhalde sindirim sistemine bakacak onun için tahlil falan istendi tekrar hsg çekimi hemen başlıyordum yani
Canım normalde 2 adet dönemi dinlenin diyorlar. Acaba bu 2 adet döneminde tahlil hsg falan mı yapacaklar? Bende hemen başlamak istiyorum ama dinlendirirler mi bilemedim

Ben manisada grand medicale gidiyorum canım memnunum. İstersen bir kere görüşmeye git bu süreçte fikir edinmiş olursun doktorla görüşünce

Sag ol canım bilgi için

Evet canım tavmergendeydim
Bende aynı merkezde transfer oldum sonuç bekliyorum. Doktorum hastane dışından ama inşallah güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…