- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.621
Hisselerim çok kuvvetli derler bazen kendimden korkuyorum içimdekiler çok çıkıyor amin canım ben merkezi degistiriyorum bahceciye geçecem ayy nr zaman adet olurumBidaha ki denemen pozitif olur inşaallahdondurulmuş vardı dimi? Ay canıım öyle mi hissediyorsun? Inşaallah hislerinde yanılmayan birisindir
İnşallah tutarHenuz yeni transfer oldum ama ben varim
Türkiye'de bir numara diye biliyorum ama bursadaki hakkında bir bilgim yok. Aynı araçlar kullanılıyordur herhalde.
Evet canım tavmergendeydimCanım sen tavmergende miydin?
Canım yakında adet olursun ilacalri birakinca 3 4 günü bulur bence. Hemen yeni tedaviye başlıcak misjnHisselerim çok kuvvetli derler bazen kendimden korkuyorum içimdekiler çok çıkıyor amin canım ben merkezi degistiriyorum bahceciye geçecem ayy nr zaman adet olurum
Evet devam edecegimi biliyorum. Transfer tutarsa zaten test yaptirinca 5 haftalik olacak son adete göre. Kaderimse çekerim bunu daCanim transferden sonra ayni sekilde devam ediyor ilaclar. 8. Haftada azaltarak kesiyorlar
Hatta bana bir de kan sulandirici igne eklendi
Evt on görüşme yaptim gen verecem herhalde sindirim sistemine bakacak onun için tahlil falan istendi tekrar hsg çekimi hemen başlıyordum yaniCanım yakında adet olursun ilacalri birakinca 3 4 günü bulur bence. Hemen yeni tedaviye başlıcak misjn
Bence de bahçeci doğru karar. Benim de bu 3. Denemem. Dilerim bu sefer senin için çok güzel olur. Hangi bahçeciye gidiceksin canım?Hisselerim çok kuvvetli derler bazen kendimden korkuyorum içimdekiler çok çıkıyor amin canım ben merkezi degistiriyorum bahceciye geçecem ayy nr zaman adet olurum
Hayırlı bereketli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallahCanım bugün test yaptık transferin 13 günü sonuç 243.90 çıktı doktorumuz artık test istemedi 10 gün sonra muayaneye çağırdı rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallahbende durumlar böyle
Burada bahçeci bir tane var zeki bey var okul tatili uzatıldı değerlendirin bende on görüşme yaptim hsg geni aradan çıkarım dedimBence de bahçeci doğru karar. Benim de bu 3. Denemem. Dilerim bu sefer senin için çok güzel olur. Hangi bahçeciye gidiceksin canım?
Bu ilaçları bırakınca ne zaman hasta oluyoruz daha adetim olmadı iki gündür off şiştim birde
İzmir büyük ama tüp bebek konusunda çok gelişmemiş bence. Çevre illerde dusunebilriisn canim eğer gidip gelme zor olmucksa. Sizde bir problem var mıydı sebepsiz mi
Sahi okullar da yok vallahi çok güzel denk geldi. Çok azimli gördüm seni ve takdir ettim. Maşallah başkası olsa bu kadar dik ve kararlı bi şekilde hemen tekrardan başlayamaz. Sonu güzel olur bu işinBurada bahçeci bir tane var zeki bey var okul tatili uzatıldı değerlendirin bende on görüşme yaptim hsg geni aradan çıkarım dedim
Canım normalde 2 adet dönemi dinlenin diyorlar. Acaba bu 2 adet döneminde tahlil hsg falan mı yapacaklar? Bende hemen başlamak istiyorum ama dinlendirirler mi bilemedimEvt on görüşme yaptim gen verecem herhalde sindirim sistemine bakacak onun için tahlil falan istendi tekrar hsg çekimi hemen başlıyordum yani
Bende Zeki beyde transfer oldum Diyarbakır’da gidiş geliş yaptımBurada bahçeci bir tane var zeki bey var okul tatili uzatıldı değerlendirin bende on görüşme yaptim hsg geni aradan çıkarım dedim
Canım 3. Gün embriyosu benim iki tane. Birde doktor 6. Günde ovitrelle vurdurdu ondan bakamıyorum idrarda. Pazartesiye kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum5. Gun ise evde test yap cikar
Canım o ihtimali duymak bile içimi ısıttı eksik olma vallahi inşallah öyledirBelki yerini yaptı embriyo ondan artık ağrıtmıyo? Olamaz mı?yani her belirti herşeye yorulabilir. O yüzden kendini üzme
Ben manisada grand medicale gidiyorum canım memnunum. İstersen bir kere görüşmeye git bu süreçte fikir edinmiş olursun doktorla görüşünceCanım geçen sefer ilaçları bırakınca 2 gun içinde adet olmuştum ben. Bu seferde hafif hafif başlayacak gibi. Ancak bana doktorum 1 hafta içinde olmazsan mutlaka ara dedi, aklında bulunsun
Sana kesinlikle katılıyorum, bu konuda çok secenek yok burada. Benim amh düşük eşimde sperm sayısı çok az. Ancak her tür genetik vb bakıldı hersey temiz. Neden olmuyor anlamadım
Ben de ordayım doktorum özelden ama orayı tavsiye etti şuan em iyi embriyologlar orda dedi ben devlette de gittiğim için orası süper geldiSag ol canım bilgi için
Evet canım tavmergendeydim
Sag ol canım bilgi için
Evet canım tavmergendeydim
Bende aynı merkezde transfer oldum sonuç bekliyorum. Doktorum hastane dışından amaBen de ordayım doktorum özelden ama orayı tavsiye etti şuan em iyi embriyologlar orda dedi ben devlette de gittiğim için orası süper geldine bileyim hakkımızda hayırlısı senın için de dua edeceğim olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?