- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.641
Sana prolutexi az vermiş bana gunde 2 ampul gobekten verdi. Göbekten olması daha iyi bi de hastanelere gitmim.Yok sormadım. Iyi ki sormadım onu da kafaya takardım benimki bir milim altında veya üstünde çıksa. Prolutex ben de kullanıyorum ama 3 günde bir yaptır dedi kalçadan.
Ben manisada grand medicale gidiyorum canım memnunum. İstersen bir kere görüşmeye git bu süreçte fikir edinmiş olursun doktorla görüşünce
Ben de ordayım doktorum özelden ama orayı tavsiye etti şuan em iyi embriyologlar orda dedi ben devlette de gittiğim için orası süper geldine bileyim hakkımızda hayırlısı senın için de dua edeceğim olacak inşallah
Sizin doktorunuz kim acaba, umarım oluu sonuçlanırBende aynı merkezde transfer oldum sonuç bekliyorum. Doktorum hastane dışından amainşallah güzel haberler alırız
Ne zaman oldun canm sen? Kaçıncı gündü? İnşallahBende aynı merkezde transfer oldum sonuç bekliyorum. Doktorum hastane dışından amainşallah güzel haberler alırız
16 kasımda oldum bugün ikinci günümNe zaman oldun canm sen? Kaçıncı gündü? İnşallah
Doktorum Ahmet Önoğlu canımSizin doktorunuz kim acaba, umarım oluu sonuçlanır
Canım bana da bilgi vermediler kalite işe ayrıntılı ama 7 tane döllendi ben bir istiyordum ısrarla iki koyalım desler diğerleri 5. Güne çıkmayabilir dediler nitekim bir tane 5. Gün kaldı dondurduk. Ama ben açıklamaya çok takmadım kalite işlem ilgili çünkü doktorum dediki bak onunla ilgili çok asla kriter var her hastaysan özel en doğru kararı almaya çalışıyoruz biz embriyologlarla dedi ben daha birşey sora soramadım tabi güvendiğim için de. Doktorum Ar*al Özba lSag ol canım listeye ekledim.
Doktorunuz kim acaba? Bana 2 embriyo transfer edilecekti 1 tane edilmiş. Transferden sonra rastlantı eseri öğrendim. Transferde embriyologlar hic bilgi vermedi... Her zaman duaya talibim, Allah razı olsun canımsende pozitif sonuçlar al inşallah
Sizin doktorunuz kim acaba, umarım oluu sonuçlanır
16 kasımda oldum bugün ikinci günüm
Doktorum Ahmet Önoğlu canıminşallah hepimiz aynı haberi alırız
Umuda çok ihtiyacım var onun için aranızdayımKatfarseyma senin daha tazecikmiş ben sana umut olurum inşallah canım Kızlar inşallah hepimiz bugünleri hatırlayıp geçti gitti deriz bebeklerimizi kucağımıza alıp
Tüm kalbimle dua ediyorum darısı sana olsun inşallah2.kere negatif sonucu gören biri olarak sonucu pozitif çıkan arkadaşlara azcık içim gidiyor ay ne güzel diyorum . hakkınızı helal edin
Merhaba. Bende enox igne vuruluyorum. Korona tedavisindemi kullaniliyormus buPiyasa da oksapar yok neymiş corana tedavisinde de kullandığı için çabuk bitiyormuş
Değerim 150 çıktı kızlarrrNe yaptın canım sonucunu merak ettim
Hadi hayırlı olsun canım tebrik ederim bizede dua etDeğerim 150 çıktı kızlarrr
Hay maşallahDeğerim 150 çıktı kızlarrr
Sağol canımmHadi hayırlı olsun canım tebrik ederim bizede dua etsen taze mi olmuştun çift mi tek mi aynı doktordayız o yüzden soruyorum
Maşallah canımDeğerim 150 çıktı kızlarrr
Amin inşallah canım teşekkür ederim benimde dondurulmuş çift embriyo peki bana neler yaptığını soylermisin bu 12 gün boyunca rica etsem ☺Sağol canımminşallah herkese nasip olur. Hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız bebişlerimizi Dondurulmuş çift embriyo ☺ Senin nasıl olmuştu canım
Oh çok şükür ne güzel artmış canımDeğerim 150 çıktı kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?