Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben eşim yokken transfer yaptım ve taksiye binmek zorunda kaldım şu an bekliyorum ama nerden nereye çokmu uzak

Şuanda benim eşim yanımda yok. Bende bu süreci yalnız idare ediyorum. Sen kendini motive et boşver dışarıyı

ben transferden sonra 1.5 saatlik yolu arabayla yalnız döndüm sıkıntı olmaz. yargılamak da istemiyorum ama burda 1 yada daha fazla çocuğu olup da bizim gibi hiç olmayanlardan daha çok ağlayanlar var ve bunlar benm moralimi çok bozuyor. Çok hassas bir dönem olduğu için Hani nasıl desem her şeyden kırılıp etkilenebiliyor insan. Umarım tedavi sonucunuz güzel olur. Hepimizin güzel olur. bu arada benm eşim de en son yumurta toplama da yanımda olabildi o da mecburi tabii

Merhaba. Tedaviniz hayırlı olsun. Bu kadar çok stres yapmayın önce kendinize sonra da yarın transfer olunca bebeginize zarar verirsiniz. Şükür ki çocuklarınız olmuş annelik duygusu hamile kalmayı yasiyabilmissiniz. Tabi ki esinizde baba olmaya hakkı var. Kimseye laf düşmez kaç defa çocuk doğuracağıniz annelik siz hakkınız evlat istiyorsanız çok normaldir yaşı ve sayısı yoktr insanlara bakmayın siz insanlr hep konuşur hep bir bahane bulurlar. Eğer mesafe uzak değilse kendiniz gidip gelebilirsiniz. Ama kendinizi yalnız hissetmek istemiyorsanız eşinizle gidin bence

Aynen bende üç hafta boyunca tedavi sürecini eşim olmadan geçirdim kendisi olsaydı daha çok sıkıntı yasardim
Benim Malesef uzunca bir sürede yanımda olamayacak. Çok isterdim acımı sevincimi onunla yaşayın ama nasip böyle imiş. Ben sonuç ne olur bilemiyorum ya tutunur ya tutunmaz hakkımızda hayırlısı artık)

Ay valla gunler gecmıyor 20 gun var daha muayene gitmeye 3. Tedavi valla heyecanmı stresmı bılemedım

Canım bende şunu merak ediyorum, aslında embriyologlar iyi olursa daha sağlam ve kaliteli yumurtalar mi transfer edilir, yani bu işte embriyolog mu çok önemli acaba, aklımda deli sorular var

Çok şükür sağlığı yerinde kendisi ekmek parası peşinde. Rusya da çalışıyor 2 sene ye yakındır.
Ay çok rahatladım çünkü bisey oldu diye çok üzüldüm sağlığı yerinde olsunda canım Allah günü gelince nasıp eder mutlaka siz sadece pes etmeyin tevekkül edin herşey düzelir

Canım herkesin kal binden geçeni allah bilir yargılamak düşmez fakat bence senşn önce eşinden manevi destek Alman gerek çünkü pakilolojini bu şekilde düzeltebilirsin ancak kurdeşen falan hep yoğun stresten biraz akışından bırak gerekeni yap elbette ama eşinden beklentilerini dle getirmeli ve mutlaka desteğini almalısın. Ve şunu unutma her kadın için çok soru bir süreç kimse kolay geçirmiyor bu zamanları yalnız değilsin unutma bir tek evlada kavuşamamış ileri yaş biçare aileler var. Kendine moral olmaya çalış. İnşallah yeniden hamile kalırsın

Sahi okullar da yok vallahi çok güzel denk geldi. Çok azimli gördüm seni ve takdir ettim. Maşallah başkası olsa bu kadar dik ve kararlı bi şekilde hemen tekrardan başlayamaz. Sonu güzel olur bu işin
Üzülünce değişen birşey yok ilk gün üzüldüm geçti gittim alışverişe gezdim dineldim ancak öyle oldu hemen tekrar yapacam olucak olucak bu is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…