Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

K Kavsss canım senden kaçıncı gün kan tahlili istemişlerdi bir de ovitrelle iğne oldun mu transferden sonra? Bir de dondurulmuşun var mı? Çok sordum ama

Canım 3. Gün embriyosu 14.gun istediler. Merkeze gittim ama disarda yapıp sonuç bildirsem de olurdu bence. Negatif çıkınca doktor adet ol kontrol edelim hem konuşalım dedi. Başından savmadi yani. Detaylı konusucak, bu güzel bir gelişme. Aslında tavmergende doktorlar çiçek gibi çok iyi ama iş takibi yapan kızlar çok iyi değil sanki. Kan pıhtılaşma tahlili verdim kanı analize goturmeden bozmuslar haberleri bile yok. Tedaviye başlayacağımız o zaman ortaya çıktı. Bu tahlillerde 45 gün sonra çıkıyor, tedavi erteleme ihtimali oldu. Doktor araya girdi sorunu çözdü ama hemşire takip etmemiş kanı, sen düşün.

Neyse, benim dondurulmuş kalmadı. Baştan yumurta toplama sürecine giricem. Ben ovirette vurulmadim canim

Üzülünce değişen birşey yok ilk gün üzüldüm geçti gittim alışverişe gezdim dineldim ancak öyle oldu hemen tekrar yapacam olucak olucak bu is
seni tebrik ediyorum valla muhteşem enerji Aallah işini kolaylaştırsın bu sefer pozitif sonucu alırsın inşallah

Hayir olurmu oyle sey yazmaya bile çekiniyordum suna bak terbiyesiz bizim hic yok oturmuş bide bize dert yaniyor diye dusunurmusunuz diye ki haksizda degilsiniz ama hakkaten bu konuda siradan bir kadin degilim . Nerde babasiz bir çocuk gorsem yada nerde zulüm goren bir kuzucuk gorsem iste oracıkta gözyaşlarına boğulurum .Evt anneligi tattim fakat 9 ay boyunca tecavuze ugramis gibi hissederek agladim buyuk kızımı annem büyüttü ben 18 yaşındaydım 20 yaşında oglum oldu ve sonra ikisinide yalniz buyuttum gebelkk nedir aserme nedir bilmem kkinci evliliğimde azcik iyi olsada yine ne gebeilk bildim ne aserme hatta kimse bana hsmikeymisim gibi davranmadi herseyi her ani yalnız yaşadım o kadar zor ve kötü gunler gecirdim ki en büyük gücüm cocuklarimdi ve halende öyle Rabbim benden önce sizlere versin insallah umarım evladini bagrina basmayan koklamayan o gucu yasamayan kadin kalmaz bu cihanda beni yanlış anlamayın yalnızım derken ağlamıyordum ve bu sebeple de sizleri uzaktan izliyordum cunku sizlerin hakki daha çoktu uzulmeye beklemeye konuşmaya ağlamaya yalnizlik paylasmaya benim buna hakkim yokmus gibi hissediyodum zaten özür diliyorum hakkinizi helal edin Rabbim verecekse sizlere versin inşallah yurekten diliyorum bunu Hoscakalin .

Canım bende şunu merak ediyorum, aslında embriyologlar iyi olursa daha sağlam ve kaliteli yumurtalar mi transfer edilir, yani bu işte embriyolog mu çok önemli acaba, aklımda deli sorular var
Canım bak ben ilk Ege’ye gidiyordum aşılamaları orda oldum iyiydi Allah var ama çok yordu Beni en son kovidden hasta almadılar eski doktoruma döndüm o bana dedi ki en önemli faktörlerden biri embriyologtur iyi bir embriyolog inanılmaz maaşlara çalışır dolarla alır iyiyse de devlette durmaz dedi ikincisi doktorun tecrübesi, transferi ben şekilde yaptığı çok önemli kullanılan katater bile transferin sağlıklı yapılabilmesi için çok önemli dedi. Yani bence ikisi sen önemli. Zaten sürekli takip edip ikisi birlikte karar veriyorlarmış. Ben tek istiyordum son DK ikisi birden çok ısrar etti hem kızdım biraz sonra dedim bir bildikleri var tamam iki tane yapalım Bir de mesela benim doktorun anlaşmalı üç dört tane merkezi vardı biri ikisinden ayrılan embriyologlar olmuş istemedi şuan en iyisi tavmergen dedi bilmiyorum para sektörü belki çıkardır günahı boynuna ama.

Bir sey anlatacagim. Bana cok dokunan bir konu var.

Bir iki arkadasim Simdiki aklim olsa hic cocuk yapmazdim. Bence gerek yok vs diyor. Hatta gecen gun arkadasimin annesi bile demis ayni seyi o da bana soyledi. Diyorum ki ben evimdeki kediyi bile canimdan cok seviyorum onsuz napardim diyorum olur mu oyle sey diyorum.

Ha bu arada soyleyen arkadasim da hamile kalmak istediginde 1. Ay kalamadigi icin aglama krizlerine girmis birisi. 2. Ay gununu unuttu diye yine aglama krizi. 3. Ayda hamile kaldi. Simdiki aklim olsa yapmazdim. Beni anlamiyorsun biliyorum ama keske anlatabilsem diyor. Cok seviyorsun orasi ayri ama sevdigin icin cok dert ediniyorsun hic gerek yok diyor.

Bana moral mi vermeye calisiyirlar anlamiyorum. Halbuki daha cok sinirleniyorum ne diyecegimi bilemiyorum. Sevdigim de bir arkadasim ama zor tutuyorum kendimi Deliricem.

Cok tesekkur ederim

Evt canim hsg genetik zaten geç çıkıyor o anda dinleniyorsun
Oo cok iyi canım. Bende görüşücem doktorla, dediğim gibi belki ekstra şeyler isterlerse dinlenirken onları hallederim

Üzülünce değişen birşey yok ilk gün üzüldüm geçti gittim alışverişe gezdim dineldim ancak öyle oldu hemen tekrar yapacam olucak olucak bu is

Ya bende idrarda çıkmayınca, yavaş yavaş hazirlamistim kendimi. Sadece ben ilaçları bırakınca mini bir depresyona girmiştim bi çöküş yaşamıştım, bu sefer inşallah olmaz bu hal korkutuyor beni. Sende oluyor mu böyle şeyler

Abla deme öyle herkesin hayatı kendine ağır işte sen üzülme ben seni anlıyorum herkesin sıkıntısı ayrı sen çocuğu olupta atmamışsın ki biz bilmiy0ruz ya o tadı sen biliyorsun senin istemenin sebebi bu yüzdendir evlat tadı başkadır tabiki ne mutlu sana evlat zevkini doya doya yasamak istiyorsun rabbim inşallah nasip etsin sebebin olduysak üzülmene ben özür diliyorum

Allahalla asla kabul edilebilir birşey değil oradaki normal çalışanlar biraz pervasız bence de evet mesela herşeyi geç haber verdiler soru sorulunca doktora pası attılar falan. Olsun yeniden büyütürsün yumurtalarını canım yeniden buluşursunuz miniklerinle. İnşallah güzel olacak sabrın sonu

Kavss bana bir hafta içinde hasta olmasan gel bile denilmedi okadar iyi memorial gerçi gerekli yerlere yaptık sikayetimizi

Aaa ciddi mi, çok üzüldüm canım o konuda hakkını yiyemem merkezin doktorları çok iyi. Beni merkezdeki erkek doktor araba üzgünüm dedi, gercekten çok anlayışlı davrandı. Tane tane anlattı. Bu arada bana, adetin ağrılı ve yoğun kanamalı gelebilir, ağrı olursa ağrı kesici alabilirsin. Belki seninde öyle olur. Bir de adet olunca gel hem rahme bakalım hem neden olmamış kurulla tartışıp konuşalım beraber dedi canım. Gerçekten tuhaf bir merkezmis ya bilmiyorum illa rahme baktirman lazım mı ama haberin olsun bana bakıcak doktor. Belki sende yeni merkezinde baktirirsin rahme

Y0k canım deprasyona girmedim ilk gün üzüldüm şimdi geçti sadece bir an önce adet olmak istiyorum kendimi netfilxs bağladım akşamları kendimi gündüz dışarı yürüş şimdiden yememe dikkat ediyorum cig badem avakado ananas kabak çekirdeği havuc nar yürüş bol bol yapıyorum stresten uzak bol bol su içiyorum öyle geciyor

Saçmalamış o kişi evlat bu ya işte kimini varlığıyla kimini yokluğuyla sınıyor

Pazartesi de gel denildi abbas yine gidecem dile getirecem inşallah hemen olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…