- 9 Haziran 2019
- 1.222
- 3.712
- 133
- 37
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.701
Canım eminim bu gruptaki herkes seni çok iyi anlıyor ve senin düşündüğün şeyleri zaman zaman içinden geçirmiştir. Öyle doğal ki bunları hissetmen. Ay ne güzel diyorsan hala içinde umut var demektir. Ona sarıl, daha güçlü bi şekilde başla inşallah yeni tedavine. Uygulanmamış yöntemler denenir, daha size özel bi tedavi olur.2.kere negatif sonucu gören biri olarak sonucu pozitif çıkan arkadaşlara azcık içim gidiyor ay ne güzel diyorum . hakkınızı helal edin
Ayy bende ilk iki denemeyi egede yaptım. Covid gelene kadar çok düzgün calistilar, covid gelince hep ücretli hastalar alındı bize bekle denildi, yok sistem yok, yok dosya kayıp deyip salladilar. Zaten tavmergende bunların hocası diye gitmiştim. Açıkçası devam etmeyi düşünmüyordum ama embriyologlari çok iyi dedin aklım karıştı vallaCanım bak ben ilk Ege’ye gidiyordum aşılamaları orda oldum iyiydi Allah var ama çok yordu Beni en son kovidden hasta almadılar eski doktoruma döndüm o bana dedi ki en önemli faktörlerden biri embriyologtur iyi bir embriyolog inanılmaz maaşlara çalışır dolarla alır iyiyse de devlette durmaz dedi ikincisi doktorun tecrübesi, transferi ben şekilde yaptığı çok önemli kullanılan katater bile transferin sağlıklı yapılabilmesi için çok önemli dedi. Yani bence ikisi sen önemli. Zaten sürekli takip edip ikisi birlikte karar veriyorlarmış. Ben tek istiyordum son DK ikisi birden çok ısrar etti hem kızdım biraz sonra dedim bir bildikleri var tamam iki tane yapalımBir de mesela benim doktorun anlaşmalı üç dört tane merkezi vardı biri ikisinden ayrılan embriyologlar olmuş istemedi şuan en iyisi tavmergen dedi bilmiyorum para sektörü belki çıkardır günahı boynuna ama.
Canım idrar yollarından geliyormuş ya sonda yüzünden tahriş oldu. Teşekkür ederimOluyor öyle korkmana gerek yok, çok yoğun kanaman olursa doktorunu ara.hayırlı olsun Allahım kucağını boş bırakmasın inşallah
Korktuğum başıma geldi ben bir bardak su ile sıkışan biriyim kaç kere idrara çıktım ona rağmen çok sıkıştım hatta işlem sırasında ağlayacaktım biraz boşalttılarTransfer nasıl geçti. Çok sıkıştın mı, rahatsızlık ne dereceydi.
Ben de hiç beklememiştim canım ilk denemem negatifti ertesi ay hemen gene denedik bu sefer tutmuştu.. belki kişiden kişiye değişiyordur rahim dinlendirme olayıCanım normalde 2 adet dönemi dinlenin diyorlar. Acaba bu 2 adet döneminde tahlil hsg falan mı yapacaklar? Bende hemen başlamak istiyorum ama dinlendirirler mi bilemedim
Şaka gibi ya İnfertilite merkezinize sorun belki onlar temin ediyorlardırBugün tam 4 saat bekledim 1 kutu ancak alabildim
Birincisi o çocuğu Rabbim istemezse asla olmazdi Rabbim istediki ol dediki oldu..simdiki aklim olsa yapmazdim ne demek sen yapmiyorsun Rabbim sana emanet etmis armagan etmis keske onun bilincinde olsa yargilamak icin demiyorum ama karsisinda evlat hasreti ceken birisine soylenecek sozler degil Rabbim evaldiyla oyle bi sinar ki Alalh korusun o zaman mahvolur Rabbim yasatmasin oyle birsey..bence o anneliği tatmis her ne kadar zor olsasa annelik duygusunu tatmis evladinin kokusunu almis neden bunlari yasayamamis birisine bunları soylerki tam tersi destek olmasi lazim.. Yani demem su ki bizi bizden baskasinn helede cocugu olanin anlamasi oek mumkun degil.. Rabbim en kisa zamanda tedavi goren herkesin kucagini bos birakmasin hayirliyla..Bir sey anlatacagim. Bana cok dokunan bir konu var.
Bir iki arkadasim Simdiki aklim olsa hic cocuk yapmazdim. Bence gerek yok vs diyor. Hatta gecen gun arkadasimin annesi bile demis ayni seyi o da bana soyledi. Diyorum ki ben evimdeki kediyi bile canimdan cok seviyorum onsuz napardim diyorum olur mu oyle sey diyorum.
Ha bu arada soyleyen arkadasim da hamile kalmak istediginde 1. Ay kalamadigi icin aglama krizlerine girmis birisi. 2. Ay gununu unuttu diye yine aglama krizi. 3. Ayda hamile kaldi. Simdiki aklim olsa yapmazdim. Beni anlamiyorsun biliyorum ama keske anlatabilsem diyor. Cok seviyorsun orasi ayri ama sevdigin icin cok dert ediniyorsun hic gerek yok diyor.
Bana moral mi vermeye calisiyirlar anlamiyorum. Halbuki daha cok sinirleniyorum ne diyecegimi bilemiyorum. Sevdigim de bir arkadasim ama zor tutuyorum kendimi Deliricem.
Allahalla asla kabul edilebilir birşey değil oradaki normal çalışanlar biraz pervasız bence de evet mesela herşeyi geç haber verdiler soru sorulunca doktora pası attılar falan. Olsun yeniden büyütürsün yumurtalarını canım yeniden buluşursunuz miniklerinle. İnşallah güzel olacak sabrın sonu
Canım bende kullanıyorum maalesef benim de aynı transfer esnasında Dr a da sordum hayta normalmiş vücut ihtiyacı olanı alır geri gelmesi önemli değil dediEvet canım ücretlı aldım bende. Geri gelıyo mu lutinus sendede canım? İç çamasırım bem beyaz ilaç olmuş benım
Umarim bende senin gibi çok oluu geçiririm bu arayaY0k canım deprasyona girmedim ilk gün üzüldüm şimdi geçti sadece bir an önce adet olmak istiyorum kendimi netfilxs bağladım akşamları kendimi gündüz dışarı yürüş şimdiden yememe dikkat ediyorum cig badem avakado ananas kabak çekirdeği havuc nar yürüş bol bol yapıyorum stresten uzak bol bol su içiyorum öyle geciyor
Iyı barı, aklıma takılanlar sorarsın doktora. Genelde ilaçlardan sonra hemen oluyor, inşallah hemen adet oluruzPazartesi de gel denildi abbas yine gidecem dile getirecem inşallah hemen olurum
Sağol canım benim Allah razı olsun amin inşTüm kalbimle dua ediyorum darısı sana olsun inşallah
Ben de hiç beklememiştim canım ilk denemem negatifti ertesi ay hemen gene denedik bu sefer tutmuştu.. belki kişiden kişiye değişiyordur rahim dinlendirme olayı
Valla canım kusura bakma ama arkadaşın için olumlu konuşamayacağım. Sanki hava atıyor gibi. Hani bazı insanlar olur ya, atıyorum zengin olur "Aa zenginlikte kotu aslında deyip parasıyla hava atar", senin arkadaşta çocukta kötü diye çocuğuyla mi hava atıyor acaba. Neyse zaten kızgın ve kırılgan bir dönemdeyim ve hepimiz böyle bir dönemdeyiz, böyle şeyler söyleyenlere ekstra kızıyorum...Bir sey anlatacagim. Bana cok dokunan bir konu var.
Bir iki arkadasim Simdiki aklim olsa hic cocuk yapmazdim. Bence gerek yok vs diyor. Hatta gecen gun arkadasimin annesi bile demis ayni seyi o da bana soyledi. Diyorum ki ben evimdeki kediyi bile canimdan cok seviyorum onsuz napardim diyorum olur mu oyle sey diyorum.
Ha bu arada soyleyen arkadasim da hamile kalmak istediginde 1. Ay kalamadigi icin aglama krizlerine girmis birisi. 2. Ay gununu unuttu diye yine aglama krizi. 3. Ayda hamile kaldi. Simdiki aklim olsa yapmazdim. Beni anlamiyorsun biliyorum ama keske anlatabilsem diyor. Cok seviyorsun orasi ayri ama sevdigin icin cok dert ediniyorsun hic gerek yok diyor.
Bana moral mi vermeye calisiyirlar anlamiyorum. Halbuki daha cok sinirleniyorum ne diyecegimi bilemiyorum. Sevdigim de bir arkadasim ama zor tutuyorum kendimi Deliricem.
Sevdiğin için çok dert ediniyorsun da ne demek yani.. canım o kadar harika bir duygu ki canın parçasının her türlü derdine derman olabilmek, onu gün be gün ince ince dokur gibi büyütmek... arkadaşının yaşı kaç ? Belki başka sorunları da vardır. Tabi ki kolay olmayacak onu büyütmek bakmak, hayatta ney kolay elde ediliyor ki? Allah kıymetini bilecek olana versin inşallah öyle diyelimBir sey anlatacagim. Bana cok dokunan bir konu var.
Ne güzel yazmışsın haklısın hepimizin dileği aynıCanım eminim bu gruptaki herkes seni çok iyi anlıyor ve senin düşündüğün şeyleri zaman zaman içinden geçirmiştir. Öyle doğal ki bunları hissetmen. Ay ne güzel diyorsan hala içinde umut var demektir. Ona sarıl, daha güçlü bi şekilde başla inşallah yeni tedavine. Uygulanmamış yöntemler denenir, daha size özel bi tedavi olur.
Hepimizin hikayesi ayrı ancak özünde hepimizin dileği aynı. Allah senin de gönlünden geçeni versin.
Aynen canım kendini mutlu umutlu ve hazır hissediyorsan doktorunda tamam diyorsa hiç bekleme derimAy çok güzel bir haber bubelki bende hemen başlarım
Canım bak ben ilk Ege’ye gidiyordum aşılamaları orda oldum iyiydi Allah var ama çok yordu Beni en son kovidden hasta almadılar eski doktoruma döndüm o bana dedi ki en önemli faktörlerden biri embriyologtur iyi bir embriyolog inanılmaz maaşlara çalışır dolarla alır iyiyse de devlette durmaz dedi ikincisi doktorun tecrübesi, transferi ben şekilde yaptığı çok önemli kullanılan katater bile transferin sağlıklı yapılabilmesi için çok önemli dedi. Yani bence ikisi sen önemli. Zaten sürekli takip edip ikisi birlikte karar veriyorlarmış. Ben tek istiyordum son DK ikisi birden çok ısrar etti hem kızdım biraz sonra dedim bir bildikleri var tamam iki tane yapalımBir de mesela benim doktorun anlaşmalı üç dört tane merkezi vardı biri ikisinden ayrılan embriyologlar olmuş istemedi şuan en iyisi tavmergen dedi bilmiyorum para sektörü belki çıkardır günahı boynuna ama.
Ben de öyle negatif alınca bi şaşırdımÜzülünce değişen birşey yok ilk gün üzüldüm geçti gittim alışverişe gezdim dineldim ancak öyle olduhemen tekrar yapacam olucak olucak bu is
Arkadaşını yadırgama canım, iki ay çocuğu olmadı diye ağlama krizine girmiş ama yaşadığı zorluk bundan ibaret. Ve belki de çocuğa hazır değildi aslında. Biz bütün zorluklarıyla başettiğimiz için, kıymetini daha fazla anlıyoruz ve kendimizi daha fazla hazırlıyoruz çocuğa. Allah kimseye yokluğunu aratmasın tabi.Bir sey anlatacagim. Bana cok dokunan bir konu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?