Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

2.kere negatif sonucu gören biri olarak sonucu pozitif çıkan arkadaşlara azcık içim gidiyor ay ne güzel diyorum . hakkınızı helal edin
Canım eminim bu gruptaki herkes seni çok iyi anlıyor ve senin düşündüğün şeyleri zaman zaman içinden geçirmiştir. Öyle doğal ki bunları hissetmen. Ay ne güzel diyorsan hala içinde umut var demektir. Ona sarıl, daha güçlü bi şekilde başla inşallah yeni tedavine. Uygulanmamış yöntemler denenir, daha size özel bi tedavi olur.

Hepimizin hikayesi ayrı ancak özünde hepimizin dileği aynı. Allah senin de gönlünden geçeni versin.

Ayy bende ilk iki denemeyi egede yaptım. Covid gelene kadar çok düzgün calistilar, covid gelince hep ücretli hastalar alındı bize bekle denildi, yok sistem yok, yok dosya kayıp deyip salladilar. Zaten tavmergende bunların hocası diye gitmiştim. Açıkçası devam etmeyi düşünmüyordum ama embriyologlari çok iyi dedin aklım karıştı valla

Transfer nasıl geçti. Çok sıkıştın mı, rahatsızlık ne dereceydi.
Korktuğum başıma geldi ben bir bardak su ile sıkışan biriyim kaç kere idrara çıktım ona rağmen çok sıkıştım hatta işlem sırasında ağlayacaktım biraz boşalttılar boşaltınca rahatladım biraz işlem çok kısa sürdü hiç acımadı sonra tekrar boşalttılar işlem bitince kısacası benim tek ağrıyan yerim idrar yollarım beni orası zorladı

Canım normalde 2 adet dönemi dinlenin diyorlar. Acaba bu 2 adet döneminde tahlil hsg falan mı yapacaklar? Bende hemen başlamak istiyorum ama dinlendirirler mi bilemedim
Ben de hiç beklememiştim canım ilk denemem negatifti ertesi ay hemen gene denedik bu sefer tutmuştu.. belki kişiden kişiye değişiyordur rahim dinlendirme olayı

Birincisi o çocuğu Rabbim istemezse asla olmazdi Rabbim istediki ol dediki oldu..simdiki aklim olsa yapmazdim ne demek sen yapmiyorsun Rabbim sana emanet etmis armagan etmis keske onun bilincinde olsa yargilamak icin demiyorum ama karsisinda evlat hasreti ceken birisine soylenecek sozler degil Rabbim evaldiyla oyle bi sinar ki Alalh korusun o zaman mahvolur Rabbim yasatmasin oyle birsey..bence o anneliği tatmis her ne kadar zor olsasa annelik duygusunu tatmis evladinin kokusunu almis neden bunlari yasayamamis birisine bunları soylerki tam tersi destek olmasi lazim.. Yani demem su ki bizi bizden baskasinn helede cocugu olanin anlamasi oek mumkun degil.. Rabbim en kisa zamanda tedavi goren herkesin kucagini bos birakmasin hayirliyla..

Evet çalışanlar bir tuhaf gerçekten. Bana da haber vermeyi unutup duruyorlar, sürekli arayıp arkalarından koştum. Doktorum da bir o kadar tatlı biri, her şeyle hemen ilgilendi. Yazık öyle bir merkezin böyle iş takibi zayıf ekibinin olması

Evet canım ücretlı aldım bende. Geri gelıyo mu lutinus sendede canım? İç çamasırım bem beyaz ilaç olmuş benım
Canım bende kullanıyorum maalesef benim de aynı transfer esnasında Dr a da sordum hayta normalmiş vücut ihtiyacı olanı alır geri gelmesi önemli değil dedi

Umarim bende senin gibi çok oluu geçiririm bu araya maşallah sana

Pazartesi de gel denildi abbas yine gidecem dile getirecem inşallah hemen olurum
Iyı barı, aklıma takılanlar sorarsın doktora. Genelde ilaçlardan sonra hemen oluyor, inşallah hemen adet oluruz

Valla canım kusura bakma ama arkadaşın için olumlu konuşamayacağım. Sanki hava atıyor gibi. Hani bazı insanlar olur ya, atıyorum zengin olur "Aa zenginlikte kotu aslında deyip parasıyla hava atar", senin arkadaşta çocukta kötü diye çocuğuyla mi hava atıyor acaba. Neyse zaten kızgın ve kırılgan bir dönemdeyim ve hepimiz böyle bir dönemdeyiz, böyle şeyler söyleyenlere ekstra kızıyorum...

Sevdiğin için çok dert ediniyorsun da ne demek yani.. canım o kadar harika bir duygu ki canın parçasının her türlü derdine derman olabilmek, onu gün be gün ince ince dokur gibi büyütmek... arkadaşının yaşı kaç ? Belki başka sorunları da vardır. Tabi ki kolay olmayacak onu büyütmek bakmak, hayatta ney kolay elde ediliyor ki? Allah kıymetini bilecek olana versin inşallah öyle diyelim

Ne güzel yazmışsın haklısın hepimizin dileği aynı

Transferi anestezi yaptıran var mı arkadaşlar ya da bir fikri olan var mı anestezi yapılması ile ilgili zarar kimidir sizce

Üzülünce değişen birşey yok ilk gün üzüldüm geçti gittim alışverişe gezdim dineldim ancak öyle oldu hemen tekrar yapacam olucak olucak bu is
Ben de öyle negatif alınca bi şaşırdım arabaya binene kadar böyleydim. Sonra camı açtım rüzgar vurdu yüzüme kendime geldim. Eve girince ilaçları ortadan kaldırdım. Uzun zamandır yapamadığım birşeyi yaptım. Yemek falan yedik unuttum gitti kaldığım yerden hayata devam

Arkadaşını yadırgama canım, iki ay çocuğu olmadı diye ağlama krizine girmiş ama yaşadığı zorluk bundan ibaret. Ve belki de çocuğa hazır değildi aslında. Biz bütün zorluklarıyla başettiğimiz için, kıymetini daha fazla anlıyoruz ve kendimizi daha fazla hazırlıyoruz çocuğa. Allah kimseye yokluğunu aratmasın tabi.

Ben de sinir olurdum madem bu kadar pişman olcaktın niye yaptın çarşıdan domates mi aldın da beğenmiyosun diye. Sanırım biz üzülmeyelim diye iyi yanlarını anlatmıyorlar hep çok zor aman da bugün tuvalete bile gidemedim serzenişlerini dinledim. Çok ciddiye alma bir iki cümle kur geç. Hele bu dönemde sana iyi gelmiyorsa uzaklaşabilirsin bile biraz. Bu evrede kendi huzurun her şeyden önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…