Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bu süreçte eşlerimiz çok destekçi inşallah bu sefer senin pozitif arkadan ben gelecem

kofi canim senin bir dahaki kontrol ne zamandi ilaç olarak sadece estrofem mi kullaniyosun

Atlattın çok şükür. Yorgunluğun da geçmiştir artık

Evet estrofem, Coraspin bide multivitamin decavit beybi. Ayın 27'sinde gidicem. Beni 10 gün sonra çağırdı çok şükür vücudumdaki çatlamaları gördü galiba
Ben coraspirine transfer günü başlamıştım. Estrofem olmazsa olmazımiz zaten
Dondurlmus embriyo güzel oluyor çok sık gidilmiyor

Ben coraspirine transfer günü başlamıştım. Estrofem olmazsa olmazımiz zaten
Dondurlmus embriyo güzel oluyor çok sık gidilmiyor
Bize şimdiden başladı hatta önden mi baslasam ben diye düsünmedim değil neyse bekledim yine de tabii. Evet ya benim ilk kez dondurulmuşum oldu biliyorsun. O yüzden biraz sonradan görmeyim bu konuda yalan değil nerdeyse alnıma yazdırıcam dondurulmuş embriyom var diye

Hakkındır bacım bolca evlat kenrda bekliyor emek veriyoruz istediğin yerine yazdır serbest

ay gerçekten o arkdaşına diyecek söz yok resmen hava atıyor gibi böyle insanlara öyle sinir oluyorum ki uzak dur bence ondan moralini bari bozmaz belki yaptığını anlar biraz

Hayırlısı olsun inşallah yaa üzülmeyelim nolur morale ihtiyacımz var çünkü.. Doktorla görüştün mü dondurulmuş yumurtan varmi inşallah canım
Görüştüm doktor defalarca raporlara baktım sebep aradım yok bulamıyorum dedi beni mahveden de bu dondurulmuş yumurtamda yok neye güvenerek dondurmadılar anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…