- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.721
Bu süreçte eşlerimiz çok destekçi inşallah bu sefer senin pozitif arkadan ben gelecemBen de öyle negatif alınca bi şaşırdımarabaya binene kadar böyleydim. Sonra camı açtım rüzgar vurdu yüzüme kendime geldim. Eve girince ilaçları ortadan kaldırdım. Uzun zamandır yapamadığım birşeyi yaptım. Yemek falan yedik unuttum gitti kaldığım yerden hayata devam
Dileğinin kabul olduğunu duyacağız inşallahNe güzel yazmışsın haklısın hepimizin dileği aynı
Ah canım Allah sabır versin. Bebeğin olsun da onunla oyalan inşaallahÇok şükür sağlığı yerinde kendisi ekmek parası peşinde. Rusya da çalışıyor 2 sene ye yakındır.
Evet benim eşim bu kişi olmasa, belki ben de böyle olmazdım. Inşaallah dediğin gibi olsun gidelim pozitife doğruBu süreçte eşlerimiz çok destekçi inşallah bu sefer senin pozitif arkadan ben gelecem
Evet estrofem, Coraspin bide multivitamin decavit beybi. Ayın 27'sinde gidicem. Beni 10 gün sonra çağırdı çok şükürkofi canim senin bir dahaki kontrol ne zamandi ilaç olarak sadece estrofem mi kullaniyosun
Atlattın çok şükür. Yorgunluğun da geçmiştir artıkKorktuğum başıma geldi ben bir bardak su ile sıkışan biriyim kaç kere idrara çıktım ona rağmen çok sıkıştım hatta işlem sırasında ağlayacaktım biraz boşalttılarboşaltınca rahatladım biraz işlem çok kısa sürdü hiç acımadı sonra tekrar boşalttılar işlem bitince kısacası benim tek ağrıyan yerim idrar yollarım beni orası zorladı
Ben coraspirine transfer günü başlamıştım. Estrofem olmazsa olmazımiz zatenEvet estrofem, Coraspin bide multivitamin decavit beybi. Ayın 27'sinde gidicem. Beni 10 gün sonra çağırdı çok şükürvücudumdaki çatlamaları gördü galiba
Ben kürtaj olunursa bekletiliyo diye biliyorum canim. Bidaha ki ay yaparlar bence deAy çok güzel bir haber bubelki bende hemen başlarım
Bize şimdiden başladı hatta önden mi baslasam ben diye düsünmedim değilBen coraspirine transfer günü başlamıştım. Estrofem olmazsa olmazımiz zaten
Dondurlmus embriyo güzel oluyor çok sık gidilmiyor
Anestezili olmak mı istiyorsun?Transferi anestezi yaptıran var mı arkadaşlar ya da bir fikri olan var mı anestezi yapılması ile ilgili zarar kimidir sizce
Hakkındır bacımBize şimdiden başladı hatta önden mi baslasam ben diye düsünmedim değilneyse bekledim yine de tabii. Evet ya benim ilk kez dondurulmuşum oldu biliyorsun. O yüzden biraz sonradan görmeyim bu konuda yalan değil nerdeyse alnıma yazdırıcam dondurulmuş embriyom var diye
Çok sag ol canımAynen canım kendini mutlu umutlu ve hazır hissediyorsan doktorunda tamam diyorsa hiç bekleme derim
Ayy cok güzel şeyler söylüyorsunuzBen kürtaj olunursa bekletiliyo diye biliyorum canim. Bidaha ki ay yaparlar bence de
Kürtaj varsa tabiki o ayrı canım onda mutlaka beklenmeliBen kürtaj olunursa bekletiliyo diye biliyorum canim. Bidaha ki ay yaparlar bence de
İnşallah en hayırlısını en güzelini nasip eder canımÇok sag ol canımevet bu sefer fazla uzatmadan cikicam yola bakalım Allah ne nasip edecek
ay gerçekten o arkdaşına diyecek söz yok resmen hava atıyor gibi böyle insanlara öyle sinir oluyorum ki uzak dur bence ondan moralini bari bozmaz belki yaptığını anlar birazBir sey anlatacagim. Bana cok dokunan bir konu var.
Bir iki arkadasim Simdiki aklim olsa hic cocuk yapmazdim. Bence gerek yok vs diyor. Hatta gecen gun arkadasimin annesi bile demis ayni seyi o da bana soyledi. Diyorum ki ben evimdeki kediyi bile canimdan cok seviyorum onsuz napardim diyorum olur mu oyle sey diyorum.
Ha bu arada soyleyen arkadasim da hamile kalmak istediginde 1. Ay kalamadigi icin aglama krizlerine girmis birisi. 2. Ay gununu unuttu diye yine aglama krizi. 3. Ayda hamile kaldi. Simdiki aklim olsa yapmazdim. Beni anlamiyorsun biliyorum ama keske anlatabilsem diyor. Cok seviyorsun orasi ayri ama sevdigin icin cok dert ediniyorsun hic gerek yok diyor.
Bana moral mi vermeye calisiyirlar anlamiyorum. Halbuki daha cok sinirleniyorum ne diyecegimi bilemiyorum. Sevdigim de bir arkadasim ama zor tutuyorum kendimi Deliricem.
Görüştüm doktor defalarca raporlara baktım sebep aradım yok bulamıyorum dedi beni mahveden de buHayırlısı olsun inşallah yaa üzülmeyelim nolur morale ihtiyacımz var çünkü.. Doktorla görüştün mü dondurulmuş yumurtan varmi inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?