- 28 Ekim 2018
- 55
- 109
- 23
- 38
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.741
34 yaşındayım Herşey bütün raporlar çok iyi ben tercih ettim 3 tane bi sebep yok görünürde anlayamıyoruz zatenHayirlisi olsu uzulmeyin ins bidahaki pozitif olacaktir hayirlisi buymussize 3 embriyo koymuslar sebebp ne yas faktoru mu
İnşallah ama denicem hemen 2 ay sonra rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBi daha ki denemende kısmet olsun inşaallah
Bağışıklığın bebeği kabul etmiyor sanırım burada birisi vardı geçen yazmıştı bir iğne varmış onun bu konu hakkında bir doktorunla görüş derim inşallah hiç gerek kalmazda kendiliğinden olur çok üzüldüm34 yaşındayım Herşey bütün raporlar çok iyi ben tercih ettim 3 tane bi sebep yok görünürde anlayamıyoruz zaten
İnsallahaysunceylan canııım çok sevindim şimdi gördüm, bak belirtim yok diyordun hiç boşuna üzülmüşsün, sağlıkla devam etsin
Tşkler aminBir pozitif dahaaahayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah aksilikler mi yaşamıştın? Öyle hatırlıyorum sanki
Hakkat yedekte de var ya, o rahatlikla transfer olunca bide ikisi de tutuyormuş. Hadi bi kardesleri daha olsun diyomuşuz. Bu sefer de çocuk var zaten rahatligiyla transfere girince onlar da iki tutuyomuşHakkındır bacımbolca evlat kenrda bekliyor emek veriyoruz istediğin yerine yazdır serbest
Transferde.. neyse yanlış hatırlamışım kusura bakmaTşkler aminaksilik ? Başkası olabilirmi? Hatırlayamadım bende
Evet tatlim benim doktorum yapacak benim butun dusuklerimin ve gebe kalamamamin sebebi bagisikligimin yuksek olup bebegi vucuttan atmasiymisBağışıklığın bebeği kabul etmiyor sanırım burada birisi vardı geçen yazmıştı bir iğne varmış onun bu konu hakkında bir doktorunla görüş derim inşallah hiç gerek kalmazda kendiliğinden olur çok üzüldüm
Amin canım ilk miydi senin?İnşallah ama denicem hemen 2 ay sonra rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
InsallahHakkat yedekte de var ya, o rahatlikla transfer olunca bide ikisi de tutuyormuş. Hadi bi kardesleri daha olsun diyomuşuz. Bu sefer de çocuk var zaten rahatligiyla transfere girince onlar da iki tutuyomuşçok gülerim var ya
Çözüm bulunmuş şükür ki inşallah bu kez herşey güzel olurEvet tatlim benim doktorum yapacak benim butun dusuklerimin ve gebe kalamamamin sebebi bagisikligimin yuksek olup bebegi vucuttan atmasiymis
Bunu anlamak için yapılan tahlil nedir?Evet tatlim benim doktorum yapacak benim butun dusuklerimin ve gebe kalamamamin sebebi bagisikligimin yuksek olup bebegi vucuttan atmasiymis
Benim de ilk kez yedegim oldu zaten. Senin tutar inşaallah da yedeğe ihtiyacın olmazInsallah
Ay benim yedekte de yok
Sakin ol canım hakkımızda hayırlısı olsun benim de hiç bşeyim yok ama senin daha çok erken boşuna geriyorsun kendiniKızlaarr !!!
Kendi kendimi dinler oldum kafayı yicem sanki ya hiç ağrı sızı leke yok bende biraz rahimde ağarlık var okadar geçen transferimde sürekli ağrım olurdu bikaç defa leke geldi şimdi sanki hiç koymamışlar ya bide iki biliyodum kalan üç embriyoyu koydular ama sanki transfer olmamışım gibi ağlamak istemiyorum üzülüyorum tutmadı sanki nere gitti okadar bebek ya
Valla ben de kendimden yola çıktım canim. Ilk negatif olduğunda 2 3 ay falan bekle demediler. Kendimiz yaptırmadık. Ikincide kürtaj olunca 2 3 ay bekle dedi dr.kofi herkesi aydınlattın beni de aydınlat canım fikirlerinle olumsuz olsa benım tedavi hemen başlaya bilir miyim acaba benım başka embriyo yok
Proluton yapacak. Transfer günü yapıldı bi tane, haftaya cuma bi tane daha yapılacak dedi. Ben çıkamayacağım için hemşire bi arkadaş gelecekHemşire ne iğnesi yapıcak?
Anladım canım kürtaj da beklenir tabi doğruValla ben de kendimden yola çıktım canim. Ilk negatif olduğunda 2 3 ay falan bekle demediler. Kendimiz yaptırmadık. Ikincide kürtaj olunca 2 3 ay bekle dedi dr.
Evet canım başlanıyor yada 1 ay ara verio en fazla doktoruna bağlı eşimin kuzenine hemen başlamıştıKızlar benimki taze transfer ya olumsuz bir sonuç da hemen yeni tedaviye başlanır mı benim embrıyom falan yok hiç sıfırdan başlamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?