Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

34 yaşındayım Herşey bütün raporlar çok iyi ben tercih ettim 3 tane bi sebep yok görünürde anlayamıyoruz zaten
Bağışıklığın bebeği kabul etmiyor sanırım burada birisi vardı geçen yazmıştı bir iğne varmış onun bu konu hakkında bir doktorunla görüş derim inşallah hiç gerek kalmazda kendiliğinden olur çok üzüldüm

Hakkındır bacım bolca evlat kenrda bekliyor emek veriyoruz istediğin yerine yazdır serbest
Hakkat yedekte de var ya, o rahatlikla transfer olunca bide ikisi de tutuyormuş. Hadi bi kardesleri daha olsun diyomuşuz. Bu sefer de çocuk var zaten rahatligiyla transfere girince onlar da iki tutuyomuş çok gülerim var ya

Evet tatlim benim doktorum yapacak benim butun dusuklerimin ve gebe kalamamamin sebebi bagisikligimin yuksek olup bebegi vucuttan atmasiymis

Kızlaarr !!!
Kendi kendimi dinler oldum kafayı yicem sanki ya hiç ağrı sızı leke yok bende biraz rahimde ağarlık var okadar geçen transferimde sürekli ağrım olurdu bikaç defa leke geldi şimdi sanki hiç koymamışlar ya bide iki biliyodum kalan üç embriyoyu koydular ama sanki transfer olmamışım gibi ağlamak istemiyorum üzülüyorum tutmadı sanki nere gitti okadar bebek ya

Sakin ol canım hakkımızda hayırlısı olsun benim de hiç bşeyim yok ama senin daha çok erken boşuna geriyorsun kendini bugun doktora mesaj attım hocam bazen adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor dedım gazdandır dedi yani gebelik olur Olur öyle şeyler falan hiç bşey demedi boşyere belirti arama

kofi herkesi aydınlattın beni de aydınlat canım fikirlerinle olumsuz olsa benım tedavi hemen başlaya bilir miyim acaba benım başka embriyo yok
Valla ben de kendimden yola çıktım canim. Ilk negatif olduğunda 2 3 ay falan bekle demediler. Kendimiz yaptırmadık. Ikincide kürtaj olunca 2 3 ay bekle dedi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…