- 18 Ekim 2018
- 362
- 490
- 33
- 40
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.761
Nebilim öncekinde olmuştu kimyasal oldu ama tuttu bende ona yoruyorum tutuncamı ağrı sızı leke oluyo acabaSakin ol canım hakkımızda hayırlısı olsun benim de hiç bşeyim yok ama senin daha çok erken boşuna geriyorsun kendinibugun doktora mesaj attım hocam bazen adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor dedım gazdandır dedi yani gebelik olur Olur öyle şeyler falan hiç bşey demedi boşyere belirti arama
Anladım canım doktor ne diyor bakalımEvet canım başlanıyor yada 1 ay ara verio en fazla doktoruna bağlı eşimin kuzenine hemen başlamıştı
5 aylık bebek mi koydular içine de hissedeceksin çok alemsinKızlaarr !!!
Kendi kendimi dinler oldum kafayı yicem sanki ya hiç ağrı sızı leke yok bende biraz rahimde ağarlık var okadar geçen transferimde sürekli ağrım olurdu bikaç defa leke geldi şimdi sanki hiç koymamışlar ya bide iki biliyodum kalan üç embriyoyu koydular ama sanki transfer olmamışım gibi ağlamak istemiyorum üzülüyorum tutmadı sanki nere gitti okadar bebek ya
Hmm anladim canim. Eşin de hasta ya, pozitif almani çok istiyorum. Moral olsun ikinize de inşaallahProluton yapacak. Transfer günü yapıldı bi tane, haftaya cuma bi tane daha yapılacak dedi. Ben çıkamayacağım için hemşire bi arkadaş gelecek
Am önceki içimi oya oya hissttirmişti kendini kasığıma giren ağrı hiç çıkmadı anlamıştım tuttuğunu nerde bu usaklar beni üzüyolar anlamıyorum ağlamakta istemiyorum5 aylık bebek mi koydular içine de hissedeceksin çok alemsinburda biri demişti içimde hiçbir şey hissetmiyorum diye pozitif cıktı. Bu senin benim hissetmemle alakalı bişey değil ki. Sıkma canını
AA yumurtalarını dondurmadılarmıGörüştüm doktor defalarca raporlara baktım sebep aradım yok bulamıyorum dedi beni mahveden de budondurulmuş yumurtamda yok neye güvenerek dondurmadılar anlamıyorum
Onda bile psikolojik boyutunu düşündüğü için 3 ay dedi. Sonuçta adet olunca bütün rahmin yenileniyor. Bütün hormonlar kendi düzenine dönüyor kuşAnladım canım kürtaj da beklenir tabi doğru
Ben 2 gündür ağlıyorum bi de onun vicdan azabı var bende sakın ağlama canım bence bir iki güne başlar ağrın sancın anca annesiAm önceki içimi oya oya hissttirmişti kendini kasığıma giren ağrı hiç çıkmadı anlamıştım tuttuğunu nerde bu usaklar beni üzüyolar anlamıyorum ağlamakta istemiyorum
Hım şuan göbeğimde ödemler var morardı falan heralde başlatmaz banaOnda bile psikolojik boyutunu düşündüğü için 3 ay dedi. Sonuçta adet olunca bütün rahmin yenileniyor. Bütün hormonlar kendi düzenine dönüyor kuş
Çok fazla hormon alıyoruz doktor bekleme dese de bence en az 1 ay bekle canımkofi herkesi aydınlattın beni de aydınlat canım fikirlerinle olumsuz olsa benım tedavi hemen başlaya bilir miyim acaba benım başka embriyo yok
BekliyorumBen 2 gündür ağlıyorum bi de onun vicdan azabı var bende sakın ağlama canım bence bir iki güne başlar ağrın sancın anca annesi
Her zaman aynı olmaz ki bu. Normal sekilde gebe kalanlar şu yaşadığın zamanda ne ağrı ne sızı hiçbir şey yaşamıyorlar. Biz transfer oluyoruz. Bişey koyduklarını bildiğimiz için herşeyi ona yoruyoruz. Kac günün kaldı teste?Am önceki içimi oya oya hissttirmişti kendini kasığıma giren ağrı hiç çıkmadı anlamıştım tuttuğunu nerde bu usaklar beni üzüyolar anlamıyorum ağlamakta istemiyorum
Öyle yaparım canım hayrılısı artık bakalımÇok fazla hormon alıyoruz doktor bekleme dese de bence en az 1 ay bekle canım
Of daha çok var üçüncü günümHer zaman aynı olmaz ki bu. Normal sekilde gebe kalanlar şu yaşadığın zamanda ne ağrı ne sızı hiçbir şey yaşamıyorlar. Biz transfer oluyoruz. Bişey koyduklarını bildiğimiz için herşeyi ona yoruyoruz. Kac günün kaldı teste?
Igneleri düzgün yapamadin sen ondan oldu o. Fly'ın da dediği gibi. Yine de 1 ay bekle bence de. Ama sen hayırdır? Dr'dan negatif mi aldın? Ne bu haller?Hım şuan göbeğimde ödemler var morardı falan heralde başlatmaz bana
Estağfurullah kuzum benim ah o nasil bir tattir aciyi şeker gözyaşını kahkaha huznu kederi mutluluk yapar insallah cani gonulden isterim Rabbim emeklerinizi girmezmi sanıyorsunuz elbet gönlünüzü ruhunuzu bu sevgiye doğuracaktır umarim bu süre cok uzun olmaz . Anlamam ki evlatlarını atan satan canini yakan anneleri anlamam anlayamam. ben onların sacinin teli icin dünyayı karşıma alırım ki aldimda cok kez .Sana yemin olsun hastane arayıp ta ikinci gun iki embriyo gitti dediğinde ağladım sanki canımdan gitmis gibi yüreğim ciz etti eşim hem güldü halime hemde hayranim su annelik duyguna diyor ama yanımda da degil iste hayır il dışında vs olsa tamam anlarim ki bugune kadar sesimi bile çıkarmadım ama yarin gelmeme gerek varmi deyince cok üzüldüm ben bugüne kadar her işimi kendim hallettim hemde her isimi bu manevi bir ihtiyaç ama sanırım onda da yalnızım.Olsun yjnede yalnızlığımi duydugun icin tesekkur dderim Rabbim gönlüne gore en kisa zsmsnda versin inşallahAbla deme öyle herkesin hayatı kendine ağır işte sen üzülme ben seni anlıyorum herkesin sıkıntısı ayrı sen çocuğu olupta atmamışsın ki biz bilmiy0ruz ya o tadı sen biliyorsun senin istemenin sebebi bu yüzdendir evlat tadı başkadır tabiki ne mutlu sana evlat zevkini doya doya yasamak istiyorsun rabbim inşallah nasip etsin sebebin olduysak üzülmene ben özür diliyorum
3 tane mi koydular masallahKızlaarr !!!
Kendi kendimi dinler oldum kafayı yicem sanki ya hiç ağrı sızı leke yok bende biraz rahimde ağarlık var okadar geçen transferimde sürekli ağrım olurdu bikaç defa leke geldi şimdi sanki hiç koymamışlar ya bide iki biliyodum kalan üç embriyoyu koydular ama sanki transfer olmamışım gibi ağlamak istemiyorum üzülüyorum tutmadı sanki nere gitti okadar bebek ya
Önce bir sonucunu al canım sonrasını düşünürsünÖyle yaparım canım hayrılısı artık bakalım
Doğru canım ilk seferin bilgisizliği heralde hassas bide vucudum. Canım daha test yapmadım ama negatif olduğunu düşünüyorumIgneleri düzgün yapamadin sen ondan oldu o. Fly'ın da dediği gibi. Yine de 1 ay bekle bence de. Ama sen hayırdır? Dr'dan negatif mi aldın? Ne bu haller?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?