Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Nebilim öncekinde olmuştu kimyasal oldu ama tuttu bende ona yoruyorum tutuncamı ağrı sızı leke oluyo acaba

5 aylık bebek mi koydular içine de hissedeceksin çok alemsin burda biri demişti içimde hiçbir şey hissetmiyorum diye pozitif cıktı. Bu senin benim hissetmemle alakalı bişey değil ki. Sıkma canını

5 aylık bebek mi koydular içine de hissedeceksin çok alemsin burda biri demişti içimde hiçbir şey hissetmiyorum diye pozitif cıktı. Bu senin benim hissetmemle alakalı bişey değil ki. Sıkma canını
Am önceki içimi oya oya hissttirmişti kendini kasığıma giren ağrı hiç çıkmadı anlamıştım tuttuğunu nerde bu usaklar beni üzüyolar anlamıyorum ağlamakta istemiyorum

Am önceki içimi oya oya hissttirmişti kendini kasığıma giren ağrı hiç çıkmadı anlamıştım tuttuğunu nerde bu usaklar beni üzüyolar anlamıyorum ağlamakta istemiyorum
Ben 2 gündür ağlıyorum bi de onun vicdan azabı var bende sakın ağlama canım bence bir iki güne başlar ağrın sancın anca annesi

Her zaman aynı olmaz ki bu. Normal sekilde gebe kalanlar şu yaşadığın zamanda ne ağrı ne sızı hiçbir şey yaşamıyorlar. Biz transfer oluyoruz. Bişey koyduklarını bildiğimiz için herşeyi ona yoruyoruz. Kac günün kaldı teste?

Estağfurullah kuzum benim ah o nasil bir tattir aciyi şeker gözyaşını kahkaha huznu kederi mutluluk yapar insallah cani gonulden isterim Rabbim emeklerinizi girmezmi sanıyorsunuz elbet gönlünüzü ruhunuzu bu sevgiye doğuracaktır umarim bu süre cok uzun olmaz . Anlamam ki evlatlarını atan satan canini yakan anneleri anlamam anlayamam. ben onların sacinin teli icin dünyayı karşıma alırım ki aldimda cok kez .Sana yemin olsun hastane arayıp ta ikinci gun iki embriyo gitti dediğinde ağladım sanki canımdan gitmis gibi yüreğim ciz etti eşim hem güldü halime hemde hayranim su annelik duyguna diyor ama yanımda da degil iste hayır il dışında vs olsa tamam anlarim ki bugune kadar sesimi bile çıkarmadım ama yarin gelmeme gerek varmi deyince cok üzüldüm ben bugüne kadar her işimi kendim hallettim hemde her isimi bu manevi bir ihtiyaç ama sanırım onda da yalnızım.Olsun yjnede yalnızlığımi duydugun icin tesekkur dderim Rabbim gönlüne gore en kisa zsmsnda versin inşallah

3 tane mi koydular masallah
Benim ilk transferimde cok belirti vardı hatta dur sana belirtilerı yazayım

Yerlesme kanaması
Bel kasık agrısı
Gögüs hassasiyeti
Gögüs ucları koyulasması
Mide bulantısı
Gece tutan tıtreme

Igneleri düzgün yapamadin sen ondan oldu o. Fly'ın da dediği gibi. Yine de 1 ay bekle bence de. Ama sen hayırdır? Dr'dan negatif mi aldın? Ne bu haller?
Doğru canım ilk seferin bilgisizliği heralde hassas bide vucudum. Canım daha test yapmadım ama negatif olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…