Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Evet 24 yaşındayım 25 diyeyim ya artık ocağa bşey kalmadı
Kız deme bizde 1 yaş atarız 24 iyidir
Gencsin kuzum yorma kendini bu kadar inşallah pozitiftr sonucn. Ama negatif çıkarsa ben senin yerinde olsa bir kaç ay ara verirdim. Çünkü aldığımız hormonlr ağır. Bunun bide psikolojik süreci var. Ben arka arkaya 2 asilama yaptrdim pişman oldum keşke bekleseydim diye. Sonra tup bebk icjn pandemi girince 4 ay ara vermiş oldum kendimi toparladim daha iyi hissettim hem hormonlr normale dönmüş olur rahim dinlenir. Bu arada benim yaş 32

Am önceki içimi oya oya hissttirmişti kendini kasığıma giren ağrı hiç çıkmadı anlamıştım tuttuğunu nerde bu usaklar beni üzüyolar anlamıyorum ağlamakta istemiyorum
Kuzum hiç canını sıkma annelerinin canını yakmadan üzmeden geliyor minnoşlar ne güzel moralli olman lazım pozitif ol elini karnına koy konuş ben hep konuşuyorum deliler gibi kaynanamın falan dedikodusunu yapıyoruz beraber

Ben de peşpeşe yaptırmadım diye pişman olmuştum. Ama iyi ki de yaptırmamışım çünkü sorun yok sanıyorduk o zamanlar.

Çoğunuz benden büyüksünüz ablalarımsınız. Ara verirsem de kafam hep tedavi de olacak sanırım bilmiyorum karma karışığım

Kız bende öle nere yerleştiniz kızlar diyorum annem seni piskoloğa götürcem diyo yedin kafayı diyo bide iki sanıyodum üç koydular hepden gerildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…