- 18 Ekim 2018
- 362
- 490
- 33
- 40
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.781
Eee sonra3 tane mi koydular masallah
Benim ilk transferimde cok belirti vardı hatta dur sana belirtilerı yazayım
Yerlesme kanaması
Bel kasık agrısı
Gögüs hassasiyeti
Gögüs ucları koyulasması
Mide bulantısı
Gece tutan tıtreme
Az kaldı canım hafta sonuna alırımÖnce bir sonucunu al canım sonrasını düşünürsün
Yasin kaçtı canım gençsin daha diye hatırlıyorumAz kaldı canım hafta sonuna alırım
Canım inşallah güzel haberlerle gelirsinYarın ben de kan verecem kızlarcok korkuyorum
Evet 24 yaşındayım 25 diyeyim ya artık ocağa bşey kalmadıYasin kaçtı canım gençsin daha diye hatırlıyorum
Güzel haberlerle dön inşaallahYarın ben de kan verecem kızlarcok korkuyorum
Bi test alsaydın da yapsaydın canım. Kaç gün oldu çıkardı belki sonuç.Doğru canım ilk seferin bilgisizliği heralde hassas bide vucudum. Canım daha test yapmadım ama negatif olduğunu düşünüyorum
Sizin neden olmuyordu bebişEvet 24 yaşındayım 25 diyeyim ya artık ocağa bşey kalmadı
Ben dün yapmıştım negatif çıkmıştı ya unuttun muBi test alsaydın da yapsaydın canım. Kaç gün oldu çıkardı belki sonuç.
Kız deme bizde 1 yaş atarız 24 iyidirEvet 24 yaşındayım 25 diyeyim ya artık ocağa bşey kalmadı
Sonrası şöle güzelim yanı belirti olması, hamıle oldugum anlamına gelmiyormuş. Şuan ikinci transferim. Yasadıgım belirtilerin hepsi ya hayal dünyamın ürünüÜ
Eee sonra
Pozitif mi oldu sonra?3 tane mi koydular masallah
Benim ilk transferimde cok belirti vardı hatta dur sana belirtilerı yazayım
Yerlesme kanaması
Bel kasık agrısı
Gögüs hassasiyeti
Gögüs ucları koyulasması
Mide bulantısı
Gece tutan tıtreme
Sebebsizdi canım ama opu ya kadar doktor 12 yumurta saydı opu günü 6 sının içi boş çıktı doktor demek ki sorunun buymuş dedi bilmiyorum ne kdar doğruSizin neden olmuyordu bebiş
Kuzum hiç canını sıkma annelerinin canını yakmadan üzmeden geliyor minnoşlar ne güzel moralli olman lazım pozitif ol elini karnına koy konuş ben hep konuşuyorum deliler gibiAm önceki içimi oya oya hissttirmişti kendini kasığıma giren ağrı hiç çıkmadı anlamıştım tuttuğunu nerde bu usaklar beni üzüyolar anlamıyorum ağlamakta istemiyorum
Bende bu sefer niye taktım bukadar bilmiyorum kendimede kızıyorumSonrası şöle güzelim yanı belirti olması, hamıle oldugum anlamına gelmiyormuş. Şuan ikinci transferim. Yasadıgım belirtilerin hepsi ya hayal dünyamın ürünüyada ilaçların etkisi
Bende bu sefer niye taktım bukadar bilmiyorum kendimede kızıyorum
Ben de peşpeşe yaptırmadım diye pişman olmuştum. Ama iyi ki de yaptırmamışım çünkü sorun yok sanıyorduk o zamanlar.Kız deme bizde 1 yaş atarız 24 iyidir
Gencsin kuzum yorma kendini bu kadar inşallah pozitiftr sonucn. Ama negatif çıkarsa ben senin yerinde olsa bir kaç ay ara verirdim. Çünkü aldığımız hormonlr ağır. Bunun bide psikolojik süreci var. Ben arka arkaya 2 asilama yaptrdim pişman oldum keşke bekleseydim diye. Sonra tup bebk icjn pandemi girince 4 ay ara vermiş oldum kendimi toparladim daha iyi hissettim hem hormonlr normale dönmüş olur rahim dinlenir. Bu arada benim yaş 32
Yok kuzum Nerde keskeeePozitif mi oldu sonra?
Çoğunuz benden büyüksünüz ablalarımsınız. Ara verirsem de kafam hep tedavi de olacak sanırım bilmiyorum karma karışığımKız deme bizde 1 yaş atarız 24 iyidir
Gencsin kuzum yorma kendini bu kadar inşallah pozitiftr sonucn. Ama negatif çıkarsa ben senin yerinde olsa bir kaç ay ara verirdim. Çünkü aldığımız hormonlr ağır. Bunun bide psikolojik süreci var. Ben arka arkaya 2 asilama yaptrdim pişman oldum keşke bekleseydim diye. Sonra tup bebk icjn pandemi girince 4 ay ara vermiş oldum kendimi toparladim daha iyi hissettim hem hormonlr normale dönmüş olur rahim dinlenir. Bu arada benim yaş 32
Kız bende öle nere yerleştiniz kızlar diyorum annem seni piskoloğa götürcem diyo yedin kafayı diyo bide iki sanıyodum üç koydular hepden gerildimKuzum hiç canını sıkma annelerinin canını yakmadan üzmeden geliyor minnoşlar ne güzel moralli olman lazım pozitif ol elini karnına koy konuş ben hep konuşuyorum deliler gibikaynanamın falan dedikodusunu yapıyoruz beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?