Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Sebebsizdi canım ama opu ya kadar doktor 12 yumurta saydı opu günü 6 sının içi boş çıktı doktor demek ki sorunun buymuş dedi bilmiyorum ne kdar doğru
Ben sana ne dicem bak. Eğer negatif olursa, karı koca her sabah bi tatlı kaşığı çörekotu yağı yiyin. Ama iyisinden alın. Prof eşime ilk onu verdi. Ben de kulanıyorum dedi çok faydalı. Bide eşin tüp bebek merkezinde test yaptırdı mı hiç?

Yaptırmıştı canım sadce morfoloji %2 çıkmıştı sanırım

Bende öyleyim bu sefer de arada belşm agrıo başım agrıo oda arada. Bide yine arada adet sancısı oluyor bide yine arada sırt agrısı var
Bana abu sefer adet olmadan koydu doktor acaba ondanmı diyorum rahim dinlendirme yaptı iki ay lucrin vuruldum önceki transferimde iki adet dönemi vuruldum adetin ikinci günü şimdi adetim bitince vurdurdu bidaha adet olamadan vurdum sonrada direk transfer işlemleri başladı ay ne konıstum yanlız

Ben de peşpeşe yaptırmadım diye pişman olmuştum. Ama iyi ki de yaptırmamışım çünkü sorun yok sanıyorduk o zamanlar.
Yaş biraz imkan veriyorsa ara vermek en güzeli ozellikle kadını için yas makulsa amh çok dusuk değilse en azından bir kaç ay toparlanmak iyi geliyor. Ama bu tedaviye baştan başlamak icjn. Dondurulmus transferde bile doktorum bana 1 adet bekleriz demişti. Ne kadar dıştan iyi gorunsekte hepimiz elimizde huni bekliyoruz koficim senin yaş kaçtı acep

35 ama bizim genler şu yaş göstermeyenden amh 2.34 benim bu yaşta. Bence iyi yani yumurtalıklarım da yaşını göstermiyor

35 ama bizim genler şu yaş göstermeyenden amh 2.34 benim bu yaşta. Bence iyi yani yumurtalıklarım da yaşını göstermiyor
Ayy bende minyonum ya evliyim deyince soka giriyor millet elimde çocuk olsa inanmicklr benim hiç amh bakilmadi hormonlr da sıkıntı yoktu diye bakilmadi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…