- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.821
Yok ben gayet pozitifim. Olur inşaallahBu kez olcak inşallah allahın izniyle güzel düşünelim sen ben gibi yapma
Yok kuzum Nerde kesksPozitif mi oldu sonra?
O zaman bunlar negatif belirtisi mi oluyo
Ben geçen sefer ilacı bıraktığımda 4 gün sonra oldum. Herkeste farklı oluyor canım.Kofi ne zaman adet oldun sen benim 2 gündür tık yok göğüslerim çok aciyor
Bak şu küçüğüm kelimesi de aşırı duygulandırdı eşim olmasa yine ağlayacağımArtik test günün gelse, kendimi bekler gibi bekliyorum küçüğümü
Kim acaba o arkadaş allah rızası için yardımcı olsanızBağışıklığın bebeği kabul etmiyor sanırım burada birisi vardı geçen yazmıştı bir iğne varmış onun bu konu hakkında bir doktorunla görüş derim inşallah hiç gerek kalmazda kendiliğinden olur çok üzüldüm
Bak şu küçüğüm kelimesi de aşırı duygulandırdı eşim olmasa yine ağlayacağımdün ben aşırı gerildim ve üzüldüm büyük eltim aradı ve ortanca eltin hamile ve kaynanla birlikte plan yaptılar sana söylemiyorlar üzülürsün diye dedi bende sana söylemek istedim dedi o kadar ağırıma gitti niye ben başkasının hamileliğine üzüleyim ya ben kalpsiz miyim merhametsiz miyim sonra kapatınca ortanca eltimin yaptıklarını düşündüm aylardır resmen benimle dalga geçiyormuş ya ben aslında bebek istemiyorum da olursa da aldırmam yanlışlıkla işte şu kadar adetim geçti niye geçti acaba rahim gebelik istiyor. Sürekli bana böyle laflar söylerdi. O kadar çok ağlarım iki gündür
Hayır dondurmadılar şöyle bi açıklama yaptıklarını hatırlıyorum donduracak kadar iyi embriyo kalmadı dedi doktorAA yumurtalarını dondurmadılarmı
Üremek o kadar sıradan basit birşey ki. Doğaya bak. Kediler köpekler sinekler arılar .. Çiçekler bile polenlerle rüzgarlarla ürüyor. Pirinci nemli ortamda bırakıyorsun güveleniyor. O da ürüyor. Bu kadar basit bi olayı biz yaşayamıyoruz. Bu bence Allah katında bir özellik. Bunu bize veriyorsa, inan karşılığında ahirette çok güzel bir mükafatı olmalı. Bizi cennette çok güzel bir ikram bekliyor. bu bize yapılan bir lütuf. Eğer ki sabredersek tabii .. ben de 8 yılda ohooo ne gizlemeler, ne nispet havasında konuşmalar, ne suçlanmalar duydum. varsın 8 yıl sonra olsun çocuğum. Ben o 8 yılın karşılığını almayacak mıyım sanıyorsun? Eminim Allah benim için ve tüm sabredenler için çok güzel bir hediye hazırladıBak şu küçüğüm kelimesi de aşırı duygulandırdı eşim olmasa yine ağlayacağımdün ben aşırı gerildim ve üzüldüm büyük eltim aradı ve ortanca eltin hamile ve kaynanla birlikte plan yaptılar sana söylemiyorlar üzülürsün diye dedi bende sana söylemek istedim dedi o kadar ağırıma gitti niye ben başkasının hamileliğine üzüleyim ya ben kalpsiz miyim merhametsiz miyim sonra kapatınca ortanca eltimin yaptıklarını düşündüm aylardır resmen benimle dalga geçiyormuş ya ben aslında bebek istemiyorum da olursa da aldırmam yanlışlıkla işte şu kadar adetim geçti niye geçti acaba rahim gebelik istiyor. Sürekli bana böyle laflar söylerdi. O kadar çok ağlarım iki gündür
H Hayalumutbasari bu arkadaş canım sana yardımcı olur oHayır dondurmadılar şöyle bi açıklama yaptıklarını hatırlıyorum donduracak kadar iyi embriyo kalmadı dedi doktor
Çok haklısın ama ben inanıyorum senin bu son olacak gelecek bebişÜremek o kadar sıradan basit birşey ki. Doğaya bak. Kediler köpekler sinekler arılar .. Çiçekler bile polenlerle rüzgarlarla ürüyor. Pirinci nemli ortamda bırakıyorsun güveleniyor. O da ürüyor. Bu kadar basit bi olayı biz yaşayamıyoruz. Bu bence Allah katında bir özellik. Bunu bize veriyorsa, inan karşılığında ahirette çok güzel bir mükafatı olmalı. Bizi cennette çok güzel bir ikram bekliyor. bu bize yapılan bir lütuf. Eğer ki sabredersek tabii .. ben de 8 yılda ohooo ne gizlemeler, ne nispet havasında konuşmalar, ne suçlanmalar duydum. varsın 8 yıl sonra olsun çocuğum. Ben o 8 yılın karşılığını almayacak mıyım sanıyorsun? Eminim Allah benim için ve tüm sabredenler için çok güzel bir hediye hazırladıbelki de hiç evlat sahibi olamam o da bir ihtimal. Onun karşılığını hayal bile edemiyorum
Insanları bu kadar takma kafana. Çocuk olması olmaması seninle alakalı bişey değil ki. Allah yaratıyor bunu. Onlar ahmaklıklarından farkında değil. Kendim yaptım sanıyorBak şu küçüğüm kelimesi de aşırı duygulandırdı eşim olmasa yine ağlayacağımdün ben aşırı gerildim ve üzüldüm büyük eltim aradı ve ortanca eltin hamile ve kaynanla birlikte plan yaptılar sana söylemiyorlar üzülürsün diye dedi bende sana söylemek istedim dedi o kadar ağırıma gitti niye ben başkasının hamileliğine üzüleyim ya ben kalpsiz miyim merhametsiz miyim sonra kapatınca ortanca eltimin yaptıklarını düşündüm aylardır resmen benimle dalga geçiyormuş ya ben aslında bebek istemiyorum da olursa da aldırmam yanlışlıkla işte şu kadar adetim geçti niye geçti acaba rahim gebelik istiyor. Sürekli bana böyle laflar söylerdi. O kadar çok ağlarım iki gündür
Ahh deli oluyorum ama işte bunu anlamıyorlar Allah nasip edecek. Düşünceleri şu kimbilir Allaha karşı ne günah işlediler de olmuyorInsanları bu kadar takma kafana. Çocuk olması olmaması seninle alakalı bişey değil ki. Allah yaratıyor bunu. Onlar ahmaklıklarından farkında değil. Kendim yaptım sanıyorahmak işte
Nasip canım inşaallah olur. Olmazsa da inan şu havamdan hiçbir şey değişmezÇok haklısın ama ben inanıyorum senin bu son olacak gelecek bebişbekliyor seni buz gibi yerde
İnşAllah hepimiz için hayırlısı olsunNasip canım inşaallah olur. Olmazsa da inan şu havamdan hiçbir şey değişmez
Ay çok komik ya valla. Böyle bişey duyarsan gül geç canımAhh deli oluyorum ama işte bunu anlamıyorlar Allah nasip edecek. Düşünceleri şu kimbilir Allaha karşı ne günah işlediler de olmuyor
Amin canım hele ki sen daha genceciksin pırıl pırılsın. Yıpratma kendini insanların lafıyla.İnşAllah hepimiz için hayırlısı olsun
CD 56 canimBunu anlamak için yapılan tahlil nedir?
Ayrıca çocuksuzluk peygamber sınavıdır. Büyük bir hazinedir. Sana bu şekilde konuşanlara bunu söyle.Ahh deli oluyorum ama işte bunu anlamıyorlar Allah nasip edecek. Düşünceleri şu kimbilir Allaha karşı ne günah işlediler de olmuyor
Bana hiç yapmadılar niye acaba? Normal kan testi miCD 56 canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?