Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Artik test günün gelse, kendimi bekler gibi bekliyorum küçüğümü
Bak şu küçüğüm kelimesi de aşırı duygulandırdı eşim olmasa yine ağlayacağım dün ben aşırı gerildim ve üzüldüm büyük eltim aradı ve ortanca eltin hamile ve kaynanla birlikte plan yaptılar sana söylemiyorlar üzülürsün diye dedi bende sana söylemek istedim dedi o kadar ağırıma gitti niye ben başkasının hamileliğine üzüleyim ya ben kalpsiz miyim merhametsiz miyim sonra kapatınca ortanca eltimin yaptıklarını düşündüm aylardır resmen benimle dalga geçiyormuş ya ben aslında bebek istemiyorum da olursa da aldırmam yanlışlıkla işte şu kadar adetim geçti niye geçti acaba rahim gebelik istiyor. Sürekli bana böyle laflar söylerdi. O kadar çok ağlarım iki gündür

Kim acaba o arkadaş allah rızası için yardımcı olsanız

Üremek o kadar sıradan basit birşey ki. Doğaya bak. Kediler köpekler sinekler arılar .. Çiçekler bile polenlerle rüzgarlarla ürüyor. Pirinci nemli ortamda bırakıyorsun güveleniyor. O da ürüyor. Bu kadar basit bi olayı biz yaşayamıyoruz. Bu bence Allah katında bir özellik. Bunu bize veriyorsa, inan karşılığında ahirette çok güzel bir mükafatı olmalı. Bizi cennette çok güzel bir ikram bekliyor. bu bize yapılan bir lütuf. Eğer ki sabredersek tabii .. ben de 8 yılda ohooo ne gizlemeler, ne nispet havasında konuşmalar, ne suçlanmalar duydum. varsın 8 yıl sonra olsun çocuğum. Ben o 8 yılın karşılığını almayacak mıyım sanıyorsun? Eminim Allah benim için ve tüm sabredenler için çok güzel bir hediye hazırladı belki de hiç evlat sahibi olamam o da bir ihtimal. Onun karşılığını hayal bile edemiyorum

Çok haklısın ama ben inanıyorum senin bu son olacak gelecek bebiş bekliyor seni buz gibi yerde

Insanları bu kadar takma kafana. Çocuk olması olmaması seninle alakalı bişey değil ki. Allah yaratıyor bunu. Onlar ahmaklıklarından farkında değil. Kendim yaptım sanıyor ahmak işte

Insanları bu kadar takma kafana. Çocuk olması olmaması seninle alakalı bişey değil ki. Allah yaratıyor bunu. Onlar ahmaklıklarından farkında değil. Kendim yaptım sanıyor ahmak işte
Ahh deli oluyorum ama işte bunu anlamıyorlar Allah nasip edecek. Düşünceleri şu kimbilir Allaha karşı ne günah işlediler de olmuyor

Ahh deli oluyorum ama işte bunu anlamıyorlar Allah nasip edecek. Düşünceleri şu kimbilir Allaha karşı ne günah işlediler de olmuyor
Ay çok komik ya valla. Böyle bişey duyarsan gül geç canım insanlar hep konuşur. Çocugun olunca da konuşucaklar. Yani insanlar sussun.diye beklersem çok beklersin

Ayrıca çocuksuzluk peygamber sınavıdır. Büyük bir hazinedir. Sana bu şekilde konuşanlara bunu söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…