- 6 Kasım 2020
- 2.125
- 2.416
- 83
- 46
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.841
Ben seni korkutmak istemedimKorktuğum başıma geldi ben bir bardak su ile sıkışan biriyim kaç kere idrara çıktım ona rağmen çok sıkıştım hatta işlem sırasında ağlayacaktım biraz boşalttılarboşaltınca rahatladım biraz işlem çok kısa sürdü hiç acımadı sonra tekrar boşalttılar işlem bitince kısacası benim tek ağrıyan yerim idrar yollarım beni orası zorladı
Söyleyeceğim bu şekilde uzun süre hiç birinin seslerini dahi duymak istemiyorumAyrıca çocuksuzluk peygamber sınavıdır. Büyük bir hazinedir. Sana bu şekilde konuşanlara bunu söyle.
Uzun zamandır yapamadığın şeyBen de öyle negatif alınca bi şaşırdımarabaya binene kadar böyleydim. Sonra camı açtım rüzgar vurdu yüzüme kendime geldim. Eve girince ilaçları ortadan kaldırdım. Uzun zamandır yapamadığım birşeyi yaptım. Yemek falan yedik unuttum gitti kaldığım yerden hayata devam
Bak şu küçüğüm kelimesi de aşırı duygulandırdı eşim olmasa yine ağlayacağımdün ben aşırı gerildim ve üzüldüm büyük eltim aradı ve ortanca eltin hamile ve kaynanla birlikte plan yaptılar sana söylemiyorlar üzülürsün diye dedi bende sana söylemek istedim dedi o kadar ağırıma gitti niye ben başkasının hamileliğine üzüleyim ya ben kalpsiz miyim merhametsiz miyim sonra kapatınca ortanca eltimin yaptıklarını düşündüm aylardır resmen benimle dalga geçiyormuş ya ben aslında bebek istemiyorum da olursa da aldırmam yanlışlıkla işte şu kadar adetim geçti niye geçti acaba rahim gebelik istiyor. Sürekli bana böyle laflar söylerdi. O kadar çok ağlarım iki gündür
Bence buyuk eltinin yaptigi buyuk terbiyesizlik ortanca eltin seni kirmadan anlatmanin yolunu denemisBak şu küçüğüm kelimesi de aşırı duygulandırdı eşim olmasa yine ağlayacağımdün ben aşırı gerildim ve üzüldüm büyük eltim aradı ve ortanca eltin hamile ve kaynanla birlikte plan yaptılar sana söylemiyorlar üzülürsün diye dedi bende sana söylemek istedim dedi o kadar ağırıma gitti niye ben başkasının hamileliğine üzüleyim ya ben kalpsiz miyim merhametsiz miyim sonra kapatınca ortanca eltimin yaptıklarını düşündüm aylardır resmen benimle dalga geçiyormuş ya ben aslında bebek istemiyorum da olursa da aldırmam yanlışlıkla işte şu kadar adetim geçti niye geçti acaba rahim gebelik istiyor. Sürekli bana böyle laflar söylerdi. O kadar çok ağlarım iki gündür
Benim tatlimKim acaba o arkadaş allah rızası için yardımcı olsanız
Pis cahiller hz zekeriya as a kac yasinda cocuk vermis rabbim o da mi gunahkardi allah askina ya duymamaya calisAhh deli oluyorum ama işte bunu anlamıyorlar Allah nasip edecek. Düşünceleri şu kimbilir Allaha karşı ne günah işlediler de olmuyor
Evet canim 600 tl verdim test icin 1 hafta 20 gune yakin bi surede ciktiBana hiç yapmadılar niye acaba? Normal kan testi mi
Attık stresi bitti gittiUzun zamandır yapamadığın şeyne acaba
Acısını çıkarttın yani
Allah Allah o kdar çok mu kaybettin? bak Allah ol deyince nasıl da oluyor. Oğlun olmuş maşallah Allah sana bağışlamış çok şükürBence buyuk eltinin yaptigi buyuk terbiyesizlik ortanca eltin seni kirmadan anlatmanin yolunu denemis
Bu buyuk eltin ne halt yemeye gelip anlatiyo sana cok sinirlendim
Benim tatlim
Pis cahiller hz zekeriya as a kac yasinda cocuk vermis rabbim o da mi gunahkardi allah askina ya duymamaya calis
Evet canim 600 tl verdim test icin 1 hafta 20 gune yakin bi surede cikti
Benim oglumdan once 9 oglumdan sonra 8 kimyasal gebeligim var belki o yuzden yaptirdi simdi diyo ki tedbir almasaydik naparsak yapalim yine duserdi
Sen kendini nasıl güzel hissediceksen canımSöyleyeceğim bu şekilde uzun süre hiç birinin seslerini dahi duymak istemiyorum
Özelden yazdım çok teşekkür ederimHayalumutbasari diye bi arkadaş var bak bi iki sayfa geriye görürsün
Anestezi olsan idrarı nasıl tutacaksın. Ben bilemedim, duymadım da.Transferi anestezi yaptıran var mı arkadaşlar ya da bir fikri olan var mı anestezi yapılması ile ilgili zarar kimidir sizce
Yarın bi daha mı idrar testi yapsam acabaSen kendini nasıl güzel hissediceksen canım
Inanmıyorum ya nasıl da denk gelmiş öyleKizlar o kadar uzun bekledim ki adet olmayi bu ikinci adetim
Ama kardesim covid oldu ben de temasliyim benim tahlilim negatif cikti ama bu arada kacirdik yine
Bir sonraki adete kaldi benim ki yine
kofi En son ben olcam derken bak ben kaldim sona
Özelden yazdım sizeBence buyuk eltinin yaptigi buyuk terbiyesizlik ortanca eltin seni kirmadan anlatmanin yolunu denemis
Bu buyuk eltin ne halt yemeye gelip anlatiyo sana cok sinirlendim
Benim tatlim
Pis cahiller hz zekeriya as a kac yasinda cocuk vermis rabbim o da mi gunahkardi allah askina ya duymamaya calis
Evet canim 600 tl verdim test icin 1 hafta 20 gune yakin bi surede cikti
Benim oglumdan once 9 oglumdan sonra 8 kimyasal gebeligim var belki o yuzden yaptirdi simdi diyo ki tedbir almasaydik naparsak yapalim yine duserdi
Yarin az bisey de olsa çıkar herhaldeYarın bi daha mı idrar testi yapsam acaba
Evet maalesef allahtan 24 gunde bi adet oluyprum tabi uzamazsaInanmıyorum ya nasıl da denk gelmiş öyleşimdi adetli misin? 1 ay bekliceksin yani
Benim her ikisi de taze embriyo ile oldu. İlki tutmayınca ilacı bıraktım adet oldum. Diğer adette de başladık.Kızlar benimki taze transfer ya olumsuz bir sonuç da hemen yeni tedaviye başlanır mı benim embrıyom falan yok hiç sıfırdan başlamam lazım
Bana doktorum en az 2 ay beklicem dediBenim her ikisi de taze embriyo ile oldu. İlki tutmayınca ilacı bıraktım adet oldum. Diğer adette de başladık.
Aslında dünkü testte de çizgi vardı o kadar silik ti ben kendim bile ikna olmadığım için negatif diyorum bi de acaba çatlatma iğnesinn etkisi miYarin az bisey de olsa çıkar herhalde
Sen şuan hamilesin çok şükür kiBenim her ikisi de taze embriyo ile oldu. İlki tutmayınca ilacı bıraktım adet oldum. Diğer adette de başladık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?