Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben seni korkutmak istemedim o durumu bende çok fena atlattım. İki gün boyunca çektim nedeni idrara o kadar sıkışmıştım ki tutmaktan dolayı orada birşeyler oldu. Az daha enfeksiyon olacaktım.

Uzun zamandır yapamadığın şey ne acaba
Acısını çıkarttın yani

Bence buyuk eltinin yaptigi buyuk terbiyesizlik ortanca eltin seni kirmadan anlatmanin yolunu denemis
Bu buyuk eltin ne halt yemeye gelip anlatiyo sana cok sinirlendim
Kim acaba o arkadaş allah rızası için yardımcı olsanız
Benim tatlim
Ahh deli oluyorum ama işte bunu anlamıyorlar Allah nasip edecek. Düşünceleri şu kimbilir Allaha karşı ne günah işlediler de olmuyor
Pis cahiller hz zekeriya as a kac yasinda cocuk vermis rabbim o da mi gunahkardi allah askina ya duymamaya calis
Bana hiç yapmadılar niye acaba? Normal kan testi mi
Evet canim 600 tl verdim test icin 1 hafta 20 gune yakin bi surede cikti
Benim oglumdan once 9 oglumdan sonra 8 kimyasal gebeligim var belki o yuzden yaptirdi simdi diyo ki tedbir almasaydik naparsak yapalim yine duserdi

Allah Allah o kdar çok mu kaybettin? bak Allah ol deyince nasıl da oluyor. Oğlun olmuş maşallah Allah sana bağışlamış çok şükür

Inanmıyorum ya nasıl da denk gelmiş öyle şimdi adetli misin? 1 ay bekliceksin yani

Özelden yazdım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…