- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.861
Sen de o zaman aralığın hepten sonunda olursun transfer. Kapanış sana kısmetmişEvet maalesef allahtan 24 gunde bi adet oluyprum tabi uzamazsa
Üstünden yıl geçmiş ne catlatma iğnesi yav. Yarın sabah yap ilk idrarlaAslında dünkü testte de çizgi vardı o kadar silik ti ben kendim bile ikna olmadığım için negatif diyorum bi de acaba çatlatma iğnesinn etkisi mi
Aşırı silikti varla yok arası bşeydi 5 dakika içinde gördüğüme eminim sonra dan eşim görmesin diye çöpe attımÜstünden yıl geçmiş ne catlatma iğnesi yav. Yarın sabah yap ilk idrarla
Hemem de buraya at. Çok kötüsün bastan niye demiyosun uyuz bide ağlıyo manyak eltilerine deli
Aşırı silikti varla yok arası bşeydi 5 dakika içinde gördüğüme eminim sonra dan eşim görmesin diye çöpe attımÜstünden yıl geçmiş ne catlatma iğnesi yav. Yarın sabah yap ilk idrarla
Hemem de buraya at. Çok kötüsün bastan niye demiyosun uyuz bide ağlıyo manyak eltilerine deli
Yanimda olsan da bi saçını başını yolsamAşırı silikti varla yok arası bşeydi 5 dakika içinde gördüğüme eminim sonra dan eşim görmesin diye çöpe attımyarın iğneye falan gideceğim erken gebelik testi mi alsam acaba
Sabah yemiyosun icmiyosun ilk idrarla test yapiyosun hadi insallahAslında dünkü testte de çizgi vardı o kadar silik ti ben kendim bile ikna olmadığım için negatif diyorum bi de acaba çatlatma iğnesinn etkisi mi
Yarın yap madem ama su falan içme. Öyle yap. Cok heyecanlıFotoğrafını çekmek istedim hiç belli olmuyordu foto da
Haketttim sanırım kofi inşallah bebeklerim benimledir ve bende snaa bebeklerim dua ederimYanimda olsan da bi saçını başını yolsamkiz çizgi cıktı da ne bizi süründüyorsun buralarda seni teselli edicez diye bana neee kızamıyorum şuan istesem de cok muylu oldum ya valla
Sabahtan iğnem var canım ama Yarın erken gebelik testi alacağım çıkınca onu yaparımSabah yemiyosun icmiyosun ilk idrarla test yapiyosun hadi insallah
Tamam yapacağım inşallahYarın yap madem ama su falan içme. Öyle yap. Cok heyecanlı
Hadi bakalım inşaallahHaketttim sanırım kofi inşallah bebeklerim benimledir ve bende snaa bebeklerim dua ederim
9. Gün olmuş olcak yarınHadi bakalım inşaallah
Belki de bende pek sorun yoktu o yüzden bekletmedi. Yaşım 41 belki de ondandır. Bilmiyorum ama iyide olduBana doktorum en az 2 ay beklicem dedi
Ay canım seni çok iyi anlıyorum benimde görümcemde aynı şeyi yaşadım bnada hamile olduğunu söylemediler başka şehirde yaşıyoruz ama hep görüşüyoruz kimse demedi hamile olduğunu ben üzülmim diyeymişBak şu küçüğüm kelimesi de aşırı duygulandırdı eşim olmasa yine ağlayacağımdün ben aşırı gerildim ve üzüldüm büyük eltim aradı ve ortanca eltin hamile ve kaynanla birlikte plan yaptılar sana söylemiyorlar üzülürsün diye dedi bende sana söylemek istedim dedi o kadar ağırıma gitti niye ben başkasının hamileliğine üzüleyim ya ben kalpsiz miyim merhametsiz miyim sonra kapatınca ortanca eltimin yaptıklarını düşündüm aylardır resmen benimle dalga geçiyormuş ya ben aslında bebek istemiyorum da olursa da aldırmam yanlışlıkla işte şu kadar adetim geçti niye geçti acaba rahim gebelik istiyor. Sürekli bana böyle laflar söylerdi. O kadar çok ağlarım iki gündür
Yani çok çok silik cikar yine ama dün gördüğüne göre yarın dünkinden az daha belli olur.9. Gün olmuş olcak yarın
Sen sabah yap bize de gösterAslında dünkü testte de çizgi vardı o kadar silik ti ben kendim bile ikna olmadığım için negatif diyorum bi de acaba çatlatma iğnesinn etkisi mi
İnşallah canım. Rabbim seninde kucağını boş bırakmaz inşallahSen şuan hamilesin çok şükür kiİnşAllah benimde Vardır da gerek kalmaz
10. Günü mü beklesen9. Gün olmuş olcak yarın
İşte sizler en iyi anlayanlarsınız beniAy canım seni çok iyi anlıyorum benimde görümcemde aynı şeyi yaşadım bnada hamile olduğunu söylemediler başka şehirde yaşıyoruz ama hep görüşüyoruz kimse demedi hamile olduğunu ben üzülmim diyeymişinsanlar ne sanıyo bilmiyorum ama çok şükür hiç ne kimseyi hamile diye kuskandım ne de üzüldüm ama böyle düşünülmesi çok ağırıma gitmişti insanlar acıyarakmı bakıyo acaba dedim kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?