Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Aslında dünkü testte de çizgi vardı o kadar silik ti ben kendim bile ikna olmadığım için negatif diyorum bi de acaba çatlatma iğnesinn etkisi mi
Üstünden yıl geçmiş ne catlatma iğnesi yav. Yarın sabah yap ilk idrarla
Hemem de buraya at. Çok kötüsün bastan niye demiyosun uyuz bide ağlıyo manyak eltilerine deli

Hemem de buraya at. Çok kötüsün bastan niye demiyosun uyuz bide ağlıyo manyak eltilerine deli
Aşırı silikti varla yok arası bşeydi 5 dakika içinde gördüğüme eminim sonra dan eşim görmesin diye çöpe attım yarın iğneye falan gideceğim erken gebelik testi mi alsam acaba

Aşırı silikti varla yok arası bşeydi 5 dakika içinde gördüğüme eminim sonra dan eşim görmesin diye çöpe attım yarın iğneye falan gideceğim erken gebelik testi mi alsam acaba

Yanimda olsan da bi saçını başını yolsam kiz çizgi cıktı da ne bizi süründüyorsun buralarda seni teselli edicez diye bana neee kızamıyorum şuan istesem de cok muylu oldum ya valla

Yanimda olsan da bi saçını başını yolsam kiz çizgi cıktı da ne bizi süründüyorsun buralarda seni teselli edicez diye bana neee kızamıyorum şuan istesem de cok muylu oldum ya valla
Haketttim sanırım kofi inşallah bebeklerim benimledir ve bende snaa bebeklerim dua ederim

Ay canım seni çok iyi anlıyorum benimde görümcemde aynı şeyi yaşadım bnada hamile olduğunu söylemediler başka şehirde yaşıyoruz ama hep görüşüyoruz kimse demedi hamile olduğunu ben üzülmim diyeymiş insanlar ne sanıyo bilmiyorum ama çok şükür hiç ne kimseyi hamile diye kuskandım ne de üzüldüm ama böyle düşünülmesi çok ağırıma gitmişti insanlar acıyarakmı bakıyo acaba dedim kendi kendime

İşte sizler en iyi anlayanlarsınız beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…