- 17 Ağustos 2019
- 7.520
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.881
Amin Allah razı olsunİnşallah canım. Rabbim seninde kucağını boş bırakmaz inşallah
Yarın yaparım erken gebelik daha da yapmam şurda pazara bşey kalmadı10. Günü mü beklesen
Belirtisiz olup da çok tutan var. Belirtin yok diye tutmadı anlamına gelmiyor ki canım. Zaten öncekinde belirtin olmuş kimyasalmış belki bu defa normal gebelik olmuştur. Hayra yorAm önceki içimi oya oya hissttirmişti kendini kasığıma giren ağrı hiç çıkmadı anlamıştım tuttuğunu nerde bu usaklar beni üzüyolar anlamıyorum ağlamakta istemiyorum
İçi boş çıktı derken tavuk yumurtası mı bu içi boş olsunSebebsizdi canım ama opu ya kadar doktor 12 yumurta saydı opu günü 6 sının içi boş çıktı doktor demek ki sorunun buymuş dedi bilmiyorum ne kdar doğru
Herkeste bambaşka şeyler yaşanıyor canım.. herkes birbirinin belirtisini kendisinde aramasın benceO zaman bunlar negatif belirtisi mi oluyo
Evet foliküllerin içi boş sıvı oluyormuş formda da okudum zaten birr çok kişideİçi boş çıktı derken tavuk yumurtası mı bu içi boş olsunne anlamda dedi ki onu
İnşAllah en güzel sonucu alırsın canımKızlar bende yarın kan tahlılı verıcem bana dua eder mısınızDuanıza cok ıhtıyacım var. Rabbım kımsenın emegını bosa vermesın
Anladım canım ay okudum da ben de çok merak ettim seni inşallah pozitifi görürsün canım senin 5. Gün embriyosu muyduEvet foliküllerin içi boş sıvı oluyormuş formda da okudum zaten birr çok kişide
Hadi canım inşallahh sen de al pozitifi gellKızlar bende yarın kan tahlılı verıcem bana dua eder mısınızDuanıza cok ıhtıyacım var. Rabbım kımsenın emegını bosa vermesın
Yok canım benım 3. Gün çift embriyoAnladım canım ay okudum da ben de çok merak ettim seni inşallah pozitifi görürsün canım senin 5. Gün embriyosu muydu
Acaba yumurta kalitesini arttırmak için yapılan şeyler işe yarıyor mudur bu durumum düzelmesindeEvet foliküllerin içi boş sıvı oluyormuş formda da okudum zaten birr çok kişide
Anladım canım o yüzden çok silik çıkmıştır o zaman muhtemelen.. yani demişsin ya fotoda çakmadı diye. Ondandır tahminim . Sabah yap bakalımYok canım benım 3. Gün çift embriyo
Hiç bilmiyorum ki canım şayet olmazsa o zman araştırmaya başlarım ki inşallah olur çok ihtiyacım varAcaba yumurta kalitesini arttırmak için yapılan şeyler işe yarıyor mudur bu durumum düzelmesinde
Canım evet ben gördüm 5 dakika içinde ama foto çekmek istedim telefonda gözükmedi eminim eşime göstersem oda yok derdi o derece silikti yani o yüzden bende ikna olmadığım için ona negatif diyorumAnladım canım o yüzden çok silik çıkmıştır o zaman muhtemelen.. yani demişsin ya fotoda çakmadı diye. Ondandır tahminim . Sabah yap bakalım
Anladım canım sen yeni öğrendin bu durumu tedavi esnasında.. inşallah gerek kalmaz canım.. hiç üzülme canını da hiç sıkma. Eninde sonunda olucaktır.. sakın umutsuzluğa kapılmaHiç bilmiyorum ki canım şayet olmazsa o zman araştırmaya başlarım ki inşallah olur çok ihtiyacım var
Anladım canım bişiler gördün yani hayır olsun inşallah yarın daha belirgin Çıkar hepimiz görür sevinirizzCanım evet ben gördüm 5 dakika içinde ama foto çekmek istedim telefonda gözükmedi eminim eşime göstersem oda yok derdi o derece silikti yani o yüzden bende ikna olmadığım için ona negatif diyorum
Uyku tutmadı çok korkuyorum olumsuz olursa nasıl baş edeceğim diye. Ama sen şuan rahat ol keşke herşey opu gibi basit olsaUyku tutmadı mı seni de ahsen benim de yarın opu var heycanlıyım
Evet canım opudan sonra öğrendim malesef doktor da aslında çok sorun teşkil ettiğini söylemedi 6 yumurta benım için oldukça yeterli demiştiAnladım canım sen yeni öğrendin bu durumu tedavi esnasında.. inşallah gerek kalmaz canım.. hiç üzülme canını da hiç sıkma. Eninde sonunda olucaktır.. sakın umutsuzluğa kapılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?