Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Am önceki içimi oya oya hissttirmişti kendini kasığıma giren ağrı hiç çıkmadı anlamıştım tuttuğunu nerde bu usaklar beni üzüyolar anlamıyorum ağlamakta istemiyorum
Belirtisiz olup da çok tutan var. Belirtin yok diye tutmadı anlamına gelmiyor ki canım. Zaten öncekinde belirtin olmuş kimyasalmış belki bu defa normal gebelik olmuştur. Hayra yor

Anladım canım o yüzden çok silik çıkmıştır o zaman muhtemelen.. yani demişsin ya fotoda çakmadı diye. Ondandır tahminim . Sabah yap bakalım
Canım evet ben gördüm 5 dakika içinde ama foto çekmek istedim telefonda gözükmedi eminim eşime göstersem oda yok derdi o derece silikti yani o yüzden bende ikna olmadığım için ona negatif diyorum

Hiç bilmiyorum ki canım şayet olmazsa o zman araştırmaya başlarım ki inşallah olur çok ihtiyacım var
Anladım canım sen yeni öğrendin bu durumu tedavi esnasında.. inşallah gerek kalmaz canım.. hiç üzülme canını da hiç sıkma. Eninde sonunda olucaktır.. sakın umutsuzluğa kapılma

Canım evet ben gördüm 5 dakika içinde ama foto çekmek istedim telefonda gözükmedi eminim eşime göstersem oda yok derdi o derece silikti yani o yüzden bende ikna olmadığım için ona negatif diyorum
Anladım canım bişiler gördün yani hayır olsun inşallah yarın daha belirgin Çıkar hepimiz görür sevinirizz

Anladım canım sen yeni öğrendin bu durumu tedavi esnasında.. inşallah gerek kalmaz canım.. hiç üzülme canını da hiç sıkma. Eninde sonunda olucaktır.. sakın umutsuzluğa kapılma
Evet canım opudan sonra öğrendim malesef doktor da aslında çok sorun teşkil ettiğini söylemedi 6 yumurta benım için oldukça yeterli demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…