- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.901
İnşallah canım amin sağolasın.. hadi sen uyuu dinlenn ihtiyacı var bebişlerin senin iyi olmana üzülme tamam mı rahat ol sen de unutma bi zamanı var ve o zaman inşallah bu zamandırUyku tutmadı çok korkuyorum olumsuz olursa nasıl baş edeceğim diye. Ama sen şuan rahat ol keşke herşey opu gibi basit olsainşallah sağlıklı güzel yumurtaların olur
Allah herşeyin sabrını da gücünü de verir veriyor neler yaşadık yaşıyoruz.. bak ben 20 haftalıkbrbeğimi kaybettim. Ellerime doğdu karnımda öldü vücudu ödemle kaplıydı... o an dünyanın sonu gibiydi. Ama geçiyor yaralar sarılıyor tazeleniyor insanUyku tutmadı çok korkuyorum olumsuz olursa nasıl baş edeceğim diye. Ama sen şuan rahat ol keşke herşey opu gibi basit olsainşallah sağlıklı güzel yumurtaların olur
Amin canım inşallah Allah razı olsunİnşallah canım amin sağolasın.. hadi sen uyuu dinlenn ihtiyacı var bebişlerin senin iyi olmana üzülme tamam mı rahat ol sen de unutma bi zamanı var ve o zaman inşallah bu zamandır
Tamam canım bakalımAmin canım inşallah Allah razı olsunAllah yardımcın olsun seninde yarın haber edersin bakalım kaç yumurta çıkıyor
Ahh beterin beteri var Allah sabır versin canımAllah herşeyin sabrını da gücünü de verir veriyor neler yaşadık yaşıyoruz.. bak ben 20 haftalıkbrbeğimi kaybettim. Ellerime doğdu karnımda öldü vücudu ödemle kaplıydı... o an dünyanın sonu gibiydi. Ama geçiyor yaralar sarılıyor tazeleniyor insan
Aynen canım eminim benim yaşadığımın da beteri var.. kucağına alıp da daha sonra kaybedenler de var. O yüzden olmuyorsa mutlaka allah bizi yaşayacağımız daha kötü şeylerden koruyordur diye düşünüyorum ben hep..Ahh beterin beteri var Allah sabır versin canım
Çok haklısın Allah hepimizin yardımcısı olsunAynen canım eminim benim yaşadığımın da beteri var.. kucağına alıp da daha sonra kaybedenler de var. O yüzden olmuyorsa mutlaka allah bizi yaşayacağımız daha kötü şeylerden koruyordur diye düşünüyorum ben hep..
Bana göre transferden test gününe kadar belirti yaşamak pek mümkün değil.Herkeste bambaşka şeyler yaşanıyor canım.. herkes birbirinin belirtisini kendisinde aramasın bence
Evet hayatım aynen öyleYarın yaparım erken gebelik daha da yapmam şurda pazara bşey kalmadı
cok haklisin, bizde esimle ayni seyi dusunuruz... aslinda ne kadar kolay bir isken bizler icin ulasilamaz bir duruma gelmesinin adi; Imtihan :)Üremek o kadar sıradan basit birşey ki. Doğaya bak. Kediler köpekler sinekler arılar .. Çiçekler bile polenlerle rüzgarlarla ürüyor. Pirinci nemli ortamda bırakıyorsun güveleniyor. O da ürüyor. Bu kadar basit bi olayı biz yaşayamıyoruz. Bu bence Allah katında bir özellik. Bunu bize veriyorsa, inan karşılığında ahirette çok güzel bir mükafatı olmalı. Bizi cennette çok güzel bir ikram bekliyor. bu bize yapılan bir lütuf. Eğer ki sabredersek tabii .. ben de 8 yılda ohooo ne gizlemeler, ne nispet havasında konuşmalar, ne suçlanmalar duydum. varsın 8 yıl sonra olsun çocuğum. Ben o 8 yılın karşılığını almayacak mıyım sanıyorsun? Eminim Allah benim için ve tüm sabredenler için çok güzel bir hediye hazırladıbelki de hiç evlat sahibi olamam o da bir ihtimal. Onun karşılığını hayal bile edemiyorum
canim yaaBak şu küçüğüm kelimesi de aşırı duygulandırdı eşim olmasa yine ağlayacağımdün ben aşırı gerildim ve üzüldüm büyük eltim aradı ve ortanca eltin hamile ve kaynanla birlikte plan yaptılar sana söylemiyorlar üzülürsün diye dedi bende sana söylemek istedim dedi o kadar ağırıma gitti niye ben başkasının hamileliğine üzüleyim ya ben kalpsiz miyim merhametsiz miyim sonra kapatınca ortanca eltimin yaptıklarını düşündüm aylardır resmen benimle dalga geçiyormuş ya ben aslında bebek istemiyorum da olursa da aldırmam yanlışlıkla işte şu kadar adetim geçti niye geçti acaba rahim gebelik istiyor. Sürekli bana böyle laflar söylerdi. O kadar çok ağlarım iki gündür
TebriklerrrrrGünaydın kızlar sabah test yaptım bugün sekizinci günüm görmeyi hiç beklemiyordum hala inanamasam da sanırım var yarın test günüm
Oy maşallah geliyoo bebişGünaydın kızlar sabah test yaptım bugün sekizinci günüm görmeyi hiç beklemiyordum hala inanamasam da sanırım var yarın test günüm
Tebriklerrrrrhayırlı olsun canim baya belli
Çok teşekkür ederim gerçekten hala inanamıyorumOy maşallah geliyoo bebişsağlıkla devam etsin inşallah
Bir kan ver daha inandırıcı olsunÇok teşekkür ederim gerçekten hala inanamıyorum
Çok şükür atlattım dünü hafızamdan silmeye çalışıyorumAtlattın çok şükür. Yorgunluğun da geçmiştir artık
Çalıştığım için bugün gidemeyeceğim yarın merkeze gidip orada yaptıracağım inşallahBir kan ver daha inandırıcı olsun
Ben seni korkutmak istemedimo durumu bende çok fena atlattım. İki gün boyunca çektim nedeni idrara o kadar sıkışmıştım ki tutmaktan dolayı orada birşeyler oldu. Az daha enfeksiyon olacaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?