Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Uyku tutmadı çok korkuyorum olumsuz olursa nasıl baş edeceğim diye. Ama sen şuan rahat ol keşke herşey opu gibi basit olsa inşallah sağlıklı güzel yumurtaların olur
İnşallah canım amin sağolasın.. hadi sen uyuu dinlenn ihtiyacı var bebişlerin senin iyi olmana üzülme tamam mı rahat ol sen de unutma bi zamanı var ve o zaman inşallah bu zamandır

Uyku tutmadı çok korkuyorum olumsuz olursa nasıl baş edeceğim diye. Ama sen şuan rahat ol keşke herşey opu gibi basit olsa inşallah sağlıklı güzel yumurtaların olur
Allah herşeyin sabrını da gücünü de verir veriyor neler yaşadık yaşıyoruz.. bak ben 20 haftalıkbrbeğimi kaybettim. Ellerime doğdu karnımda öldü vücudu ödemle kaplıydı... o an dünyanın sonu gibiydi. Ama geçiyor yaralar sarılıyor tazeleniyor insan

İnşallah canım amin sağolasın.. hadi sen uyuu dinlenn ihtiyacı var bebişlerin senin iyi olmana üzülme tamam mı rahat ol sen de unutma bi zamanı var ve o zaman inşallah bu zamandır
Amin canım inşallah Allah razı olsun Allah yardımcın olsun seninde yarın haber edersin bakalım kaç yumurta çıkıyor

Ahh beterin beteri var Allah sabır versin canım

Ahh beterin beteri var Allah sabır versin canım
Aynen canım eminim benim yaşadığımın da beteri var.. kucağına alıp da daha sonra kaybedenler de var. O yüzden olmuyorsa mutlaka allah bizi yaşayacağımız daha kötü şeylerden koruyordur diye düşünüyorum ben hep..

Çok haklısın Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhabalar, 12 kasımda 5. Gün embriyosu transferi oldum ve bugun idrar testi yaptım negatif. Pozitif sonuç alan arkadaşlar kaçıncı gün hamilelik testi yaptınız ve çizgiyi gördünüz? Şuan çok moralim bozuldu, kan testim 24 kasım daha çok uzak üstüne negatif diye düşünüp bi sürü iğne olmak da farklı bi duygu...

cok haklisin, bizde esimle ayni seyi dusunuruz... aslinda ne kadar kolay bir isken bizler icin ulasilamaz bir duruma gelmesinin adi; Imtihan :)

canim yaa Rabbim sana guc kuvvet ve hayirlisiyla bir evlat nasip etsin. bende bu sozu gecen sene yeni tanistigim yeni hamile birinden duydum cok sacma geldii. kendisine de soyledim ama anlayana tabi... en guzeli sallamak ama en hassas yanimizdan hic beklemediklerimiz vurunca biraz sarsiyor. sen yine guclu olmaya bak ins cevabi guzel sonuclarin verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…