- 22 Mayıs 2020
- 720
- 879
- 53
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.921
Peki sen istemedin mi dondurulmasini? IlkmiydiGörüştüm doktor defalarca raporlara baktım sebep aradım yok bulamıyorum dedi beni mahveden de budondurulmuş yumurtamda yok neye güvenerek dondurmadılar anlamıyorum
Canım ben sonucu söylemiştim zaten 12.gün 244 bakalım bu akşam yine yapacağım 10 gün sonra ultrasona çağırdı doktorum. Dün akşamdan beri kahverengi akıntı gelmeye başladı normal dedi doktor bekliyoruz hayırlısı olsun
Ayyy yaaaa kendim gibi sevindim. Tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşaAllah. MaşaAllahGünaydın kızlar sabah test yaptım bugün sekizinci günüm görmeyi hiç beklemiyordum hala inanamasam da sanırım var yarın test günüm
Dediğin gibi idrar. O yüzden sıkma canını. Tadını çıkarÇok şükür atlattım dünü hafızamdan silmeye çalışıyorumhala kanlı idrar gelmese çok daha iyi olacağım
Hadi gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşaallahGünaydın kızlar sabah test yaptım bugün sekizinci günüm görmeyi hiç beklemiyordum hala inanamasam da sanırım var yarın test günüm
Cok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın inşaallahAllah herşeyin sabrını da gücünü de verir veriyor neler yaşadık yaşıyoruz.. bak ben 20 haftalıkbrbeğimi kaybettim. Ellerime doğdu karnımda öldü vücudu ödemle kaplıydı... o an dünyanın sonu gibiydi. Ama geçiyor yaralar sarılıyor tazeleniyor insan
Ya senden nefret ediyorum yaa nefretTeyzeleri var sanırım
Erkenle diğeri arasında hiç uçurum kadar fark yok. Onda da çıkardı. Oh çok şükür. Allah tamamına erdirsin. Kucağına da al inşaallah küçüğümGözle şuan ben çok rahat görüyorum inşallah vardır. Bi de şunu belirteyim bu erken gebelik testi
Ben de 35. Esimde sperm yok ama bende 20ser 20 ser yumurtalar buyuyor allahima cok sukur :) hayatim boyunca polikistik over cilesine 3 senedir sukrediyorum :)35ama bizim genler şu yaş göstermeyenden amh 2.34 benim bu yaşta. Bence iyi yani yumurtalıklarım da yaşını göstermiyor
Tamam canımBelirtisiz olup da çok tutan var. Belirtin yok diye tutmadı anlamına gelmiyor ki canım. Zaten öncekinde belirtin olmuş kimyasalmış belki bu defa normal gebelik olmuştur. Hayra yor
Benimde diğeri kimyasal oldu ve tazeydi hiç bisey anlamadim ne oldu ne bitti çünkü ilaçlar beni mahvetmişti bende şu anda hiç bisey hissetmiyorum canımTamam canım
Abla şunu görmek bile benım için bir şükür sebebi ben kaç senedir hayali bir çizgi aradım allahım sana sonsuz şükürler olsun olsun rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah kanla kesinleştiririzYa senden nefret ediyorum yaa nefretincecik ben de gördüm. Zulüm ettin kaç gündür burda bana tamam artık. Ben de gördüğüme göre pazara kadar kendine çok iyi bakıyorsun. Olumsuz düşünmek yok artık. Pazar da güzel güzel kanını veriyorsun. O büyük eltin de çatlasın
Ağrı kötüden cok iyiye yorulur rahim içinde bi oluşum var demekki der ler o yüzden arıyorum sanırım bi ağrı belirti ama busefer işlemde farklı adet olmadan koyuldu belki ondan dır bilmiyorum rabbim kolaylık versin belirsizlik cok zorBenimde diğeri kimyasal oldu ve tazeydi hiç bisey anlamadim ne oldu ne bitti çünkü ilaçlar beni mahvetmişti bende şu anda hiç bisey hissetmiyorum canım
Tebrik ederim canım benim demekki yeni tutunmuşlar erken gebelik testinde bile çıkmaya nazlanmışlar darısı başıma dua beklerim sendenAbla şunu görmek bile benım için bir şükür sebebi ben kaç senedir hayali bir çizgi aradım allahım sana sonsuz şükürler olsun olsun rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah kanla kesinleştiririz
Amin inşallah canım dusunmemeye çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla bugün 7.Günüm hiç bisey hissetmiy9rum sadece sivilce cıkmış çenemde adet olacagimda çıkar zaten herşeyin hayırlısı ne diyeyim gece sürekli lavaboya çıkıyorum oda sürekli su içiyorum su iç dedi diye doktorAğrı kötüden cok iyiye yorulur rahim içinde bi oluşum var demekki der ler o yüzden arıyorum sanırım bi ağrı belirti ama busefer işlemde farklı adet olmadan koyuldu belki ondan dır bilmiyorum rabbim kolaylık versin belirsizlik cok zor
Ben de gördüm çizgiyi canımGözle şuan ben çok rahat görüyorum inşallah vardır. Bi de şunu belirteyim bu erken gebelik testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?