Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Cok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın inşaallah

Teyzeleri var sanırım
Ya senden nefret ediyorum yaa nefret incecik ben de gördüm. Zulüm ettin kaç gündür burda bana tamam artık. Ben de gördüğüme göre pazara kadar kendine çok iyi bakıyorsun. Olumsuz düşünmek yok artık. Pazar da güzel güzel kanını veriyorsun. O büyük eltin de çatlasın

Gözle şuan ben çok rahat görüyorum inşallah vardır. Bi de şunu belirteyim bu erken gebelik testi
Erkenle diğeri arasında hiç uçurum kadar fark yok. Onda da çıkardı. Oh çok şükür. Allah tamamına erdirsin. Kucağına da al inşaallah küçüğüm

35 ama bizim genler şu yaş göstermeyenden amh 2.34 benim bu yaşta. Bence iyi yani yumurtalıklarım da yaşını göstermiyor
Ben de 35. Esimde sperm yok ama bende 20ser 20 ser yumurtalar buyuyor allahima cok sukur :) hayatim boyunca polikistik over cilesine 3 senedir sukrediyorum :)

Abla şunu görmek bile benım için bir şükür sebebi ben kaç senedir hayali bir çizgi aradım allahım sana sonsuz şükürler olsun olsun rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah kanla kesinleştiririz

Benimde diğeri kimyasal oldu ve tazeydi hiç bisey anlamadim ne oldu ne bitti çünkü ilaçlar beni mahvetmişti bende şu anda hiç bisey hissetmiyorum canım
Ağrı kötüden cok iyiye yorulur rahim içinde bi oluşum var demekki der ler o yüzden arıyorum sanırım bi ağrı belirti ama busefer işlemde farklı adet olmadan koyuldu belki ondan dır bilmiyorum rabbim kolaylık versin belirsizlik cok zor

Tebrik ederim canım benim demekki yeni tutunmuşlar erken gebelik testinde bile çıkmaya nazlanmışlar darısı başıma dua beklerim senden

Amin inşallah canım dusunmemeye çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla bugün 7.Günüm hiç bisey hissetmiy9rum sadece sivilce cıkmış çenemde adet olacagimda çıkar zaten herşeyin hayırlısı ne diyeyim gece sürekli lavaboya çıkıyorum oda sürekli su içiyorum su iç dedi diye doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…