Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Tebrik ederim canım benim demekki yeni tutunmuşlar erken gebelik testinde bile çıkmaya nazlanmışlar darısı başıma dua beklerim senden
Hepinize ediyorm sizleri çok iyi Anlıyorm allahım tez zamanda sırasıyla pozitif sonuçları atmayı nasip etsin

Hayırlısı olsun canım hakkımızda

Canım cok kotu seyler yasamıssın anlattıgın kadarıyla fakat sen su anda sana destek olmayan esınden cocuk yapsan yıne aşerme bılmıceksın hamıleliğini anlamıcaksın gbi geldi bana Allah yolunu acık etsın inşallah istedgne kavusursun

Inşaallah ama bundan sonra hep mutlu ve pozitif ol ki devamı da güzel güzel gelsin. Stres üzüntü iyi değil biliyorsun canım.

Görüştüm doktor defalarca raporlara baktım sebep aradım yok bulamıyorum dedi beni mahveden de bu dondurulmuş yumurtamda yok neye güvenerek dondurmadılar anlamıyorum
dondurulmasını talep etmedin mi bana sormuşlardı çünkü ben de kabul ettim iyiki de etmişim

merhabalar . gonal f ignesini 5 kere vurulduktan sonra 6 inci gün doktor kontrole cagırdı. diğer igne olan igneyi yanında getir dedi.
şimdi size bişey danışacagım . igne vurulurken kaç gün aralıklarlar kontrole gittiniz. o gün doktora ilerleyen günleri soramadım .
işimi ona göre ayarlayacagımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…