- 9 Haziran 2019
- 1.222
- 3.712
- 133
- 37
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.941
Hepinize ediyorm sizleri çok iyi AnlıyormTebrik ederim canım benim demekki yeni tutunmuşlar erken gebelik testinde bile çıkmaya nazlanmışlar darısı başıma dua beklerim senden
Hayırlısı olsun canım hakkımızdaAmin inşallah canım dusunmemeye çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla bugün 7.Günüm hiç bisey hissetmiy9rum sadece sivilce cıkmış çenemde adet olacagimda çıkar zaten herşeyin hayırlısı ne diyeyim gece sürekli lavaboya çıkıyorum oda sürekli su içiyorum su iç dedi diye doktor
Ayyy yaaaa kendim gibi sevindim. Tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşaAllah. MaşaAllah
Çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese versin inşallah.Hadi gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşaallah
Canım neden transfer den sonra tekrar çatlatma iğnesi vuruyorlar anlamadım öle mi oluyorKizlar transferde 6. Gunum,dun catlatma ignesi yaptim.yrn idrar testi yapsam yaniltici olabilir dimi.5 gun dondurulmus 2 embriyo
İnşAllah siz bu zamanlar da test yapmış mıydınız hiç sizin çizgi nasıl çıkmıştıBen de gördüm çizgiyi canımsağlıkla artsın katlansın değerin inşallah
İnşAllah siz bu zamanlar da test yapmış mıydınız hiç sizin çizgi nasıl çıkmıştıBen de gördüm çizgiyi canımsağlıkla artsın katlansın değerin inşallah
Canım cok kotu seyler yasamıssın anlattıgın kadarıyla fakat sen su anda sana destek olmayan esınden cocuk yapsan yıne aşerme bılmıceksın hamıleliğini anlamıcaksın gbi geldi banaHayir olurmu oyle sey yazmaya bile çekiniyordum suna bak terbiyesiz bizim hic yok oturmuş bide bize dert yaniyor diye dusunurmusunuz diye ki haksizda degilsiniz ama hakkaten bu konuda siradan bir kadin degilim . Nerde babasiz bir çocuk gorsem yada nerde zulüm goren bir kuzucuk gorsem iste oracıkta gözyaşlarına boğulurum .Evt anneligi tattim fakat 9 ay boyunca tecavuze ugramis gibi hissederek agladim buyuk kızımı annem büyüttü ben 18 yaşındaydım 20 yaşında oglum oldu ve sonra ikisinide yalniz buyuttum gebelkk nedir aserme nedir bilmem kkinci evliliğimde azcik iyi olsada yine ne gebeilk bildim ne aserme hatta kimse bana hsmikeymisim gibi davranmadi herseyi her ani yalnız yaşadım o kadar zor ve kötü gunler gecirdim ki en büyük gücüm cocuklarimdi ve halende öyle Rabbim benden önce sizlere versin insallah umarım evladini bagrina basmayan koklamayan o gucu yasamayan kadin kalmaz bu cihanda beni yanlış anlamayın yalnızım derken ağlamıyordum ve bu sebeple de sizleri uzaktan izliyordum cunku sizlerin hakki daha çoktu uzulmeye beklemeye konuşmaya ağlamaya yalnizlik paylasmaya benim buna hakkim yokmus gibi hissediyodum zaten özür diliyorum hakkinizi helal edin Rabbim verecekse sizlere versin inşallah yurekten diliyorum bunu Hoscakalin .
İlk 2 gun geldi su an cok azı gerı gelıyo canım itiyacı artmış heraldeCanım bende kullanıyorum maalesef benim de aynı transfer esnasında Dr a da sordum hayta normalmiş vücut ihtiyacı olanı alır geri gelmesi önemli değil dedi
Inşaallah ama bundan sonra hep mutlu ve pozitif ol ki devamı da güzel güzel gelsin. Stres üzüntü iyi değil biliyorsun canım.Abla şunu görmek bile benım için bir şükür sebebi ben kaç senedir hayali bir çizgi aradım allahım sana sonsuz şükürler olsun olsun rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah kanla kesinleştiririz
Bence de yanıltırKizlar transferde 6. Gunum,dun catlatma ignesi yaptim.yrn idrar testi yapsam yaniltici olabilir dimi.5 gun dondurulmus 2 embriyo
dondurulmasını talep etmedin mi bana sormuşlardı çünkü ben de kabul ettim iyiki de etmişimGörüştüm doktor defalarca raporlara baktım sebep aradım yok bulamıyorum dedi beni mahveden de budondurulmuş yumurtamda yok neye güvenerek dondurmadılar anlamıyorum
Tamam inşallah hayırlısı olsun pazar günü de gider kan veririmInşaallah ama bundan sonra hep mutlu ve pozitif ol ki devamı da güzel güzel gelsin. Stres üzüntü iyi değil biliyorsun canım.
ne iğnesi yapılacaksa bize bildir canım bilgimiz olur en azından:)Evet tatlim benim doktorum yapacak benim butun dusuklerimin ve gebe kalamamamin sebebi bagisikligimin yuksek olup bebegi vucuttan atmasiymis
Valla kuzucum ne ignesi gercekten bilmiyorum ama transfer asamasina gelirsem sorarim doktoruma bildigim transferden bir gun once bunun icin yapilacagine iğnesi yapılacaksa bize bildir canım bilgimiz olur en azından:)
Ayyy allah tamamina erdirsin insallahGözle şuan ben çok rahat görüyorum inşallah vardır. Bi de şunu belirteyim bu erken gebelik testi
Allah razı olsun inşallah devamı da gelirAyyy allah tamamina erdirsin insallah
Ben görüyorum vallaGözle şuan ben çok rahat görüyorum inşallah vardır. Bi de şunu belirteyim bu erken gebelik testi
Ben duydum anestesizi yapiyorlar gecen hastanede bi arkadasla tanismistim o anestezili olacakti rahim agzinda darlik rahim yolu uzunmuymus neymis doktor cok zorlaniriz demis o yuzden oyle olacakmisAnestezi olsan idrarı nasıl tutacaksın. Ben bilemedim, duymadım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?