Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım neden transfer den sonra tekrar çatlatma iğnesi vuruyorlar anlamadım öle mi oluyor
Tutunmasini guclendiriyor dedi doktor,bu 4. Denemem bende ilk defa yaptim bu sekilde,digerlerinde yapmamistim.kizlar aranizda sigara kullanan var mi? Ben birakamadim maalesef,hala iciyorum

Tutunmasini guclendiriyor dedi doktor,bu 4. Denemem bende ilk defa yaptim bu sekilde,digerlerinde yapmamistim.kizlar aranizda sigara kullanan var mi? Ben birakamadim maalesef,hala iciyorum
Bu kadar zorluklarla bebegine kavusmaya calisiyorken sigara icmek mi? Lutfen yapma. Hemen birak. Tup bebek sansini da azaltiyorsun. Ileride bebegin buyudugunde annesiz kaybetme ihtimalini arttiriyorsun. Lutfen birak lutfen

hamilemisiniz şu anda peki

İnşAllah siz bu zamanlar da test yapmış mıydınız hiç sizin çizgi nasıl çıkmıştı
Yapmıştım canım baya silik çıkmıştı normal gebelik testinde. Benim 7. Güne tekabül ediyor senin bugünün. İdrara anca geçiyor o yüzden silik çıkması normal

Anladım canım inşallah kanla da netleşir benım de
Çok sevindim canım
Kanı pazar günü vereceğim canım şuan eşim yok yanımda
Çok sevindim çok hayırlı olsun canım hadi bakalım 10 kasım transferlerine güzel açılış yaptın arkandan gelelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…