- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 83
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.961
evet canım bir zararı olur mu diye merak ediyorum . o spektulumdan sonrası benim için fena oluyor.Anestezili olmak mı istiyorsun?
Kanı pazar günü vereceğim canım şuan eşim yok yanımdaBen görüyorum vallahadi koş kan ver
bende cok korkuyorum . anestezinin de bana zarar vermesinden korkuyorum bir yandan daBen duydum anestesizi yapiyorlar gecen hastanede bi arkadasla tanismistim o anestezili olacakti rahim agzinda darlik rahim yolu uzunmuymus neymis doktor cok zorlaniriz demis o yuzden oyle olacakmis
Tutunmasini guclendiriyor dedi doktor,bu 4. Denemem bende ilk defa yaptim bu sekilde,digerlerinde yapmamistim.kizlar aranizda sigara kullanan var mi? Ben birakamadim maalesef,hala iciyorumCanım neden transfer den sonra tekrar çatlatma iğnesi vuruyorlar anlamadım öle mi oluyor
papatyam1453 vuruluyordu.Kim acaba o arkadaş allah rızası için yardımcı olsanız
Bu kadar zorluklarla bebegine kavusmaya calisiyorken sigara icmek mi? Lutfen yapma. Hemen birak. Tup bebek sansini da azaltiyorsun. Ileride bebegin buyudugunde annesiz kaybetme ihtimalini arttiriyorsun. Lutfen birak lutfenTutunmasini guclendiriyor dedi doktor,bu 4. Denemem bende ilk defa yaptim bu sekilde,digerlerinde yapmamistim.kizlar aranizda sigara kullanan var mi? Ben birakamadim maalesef,hala iciyorum
Herkese yapmiyorlar diye biliyorum rahim agzinda bi problem varsa yada rahim uzunsa vs nadir durumlarda anestesizi yapiyorlarmis yaziyordu bana verdikleri kagitta..bende cok korkuyorum . anestezinin de bana zarar vermesinden korkuyorum bir yandan da
Transfer günü sizin de progesteron seviyenize bakıldı mıDediğin gibi idrar. O yüzden sıkma canını. Tadını çıkar
hamilemisiniz şu anda pekiBence buyuk eltinin yaptigi buyuk terbiyesizlik ortanca eltin seni kirmadan anlatmanin yolunu denemis
Bu buyuk eltin ne halt yemeye gelip anlatiyo sana cok sinirlendim
Benim tatlim
Pis cahiller hz zekeriya as a kac yasinda cocuk vermis rabbim o da mi gunahkardi allah askina ya duymamaya calis
Evet canim 600 tl verdim test icin 1 hafta 20 gune yakin bi surede cikti
Benim oglumdan once 9 oglumdan sonra 8 kimyasal gebeligim var belki o yuzden yaptirdi simdi diyo ki tedbir almasaydik naparsak yapalim yine duserdi
Yapmıştım canım baya silik çıkmıştı normal gebelik testinde. Benim 7. Güne tekabül ediyor senin bugünün. İdrara anca geçiyor o yüzden silik çıkması normalİnşAllah siz bu zamanlar da test yapmış mıydınız hiç sizin çizgi nasıl çıkmıştı
Anladım canım inşallah kanla da netleşir benım deYapmıştım canım baya silik çıkmıştı normal gebelik testinde. Benim 7. Güne tekabül ediyor senin bugünün. İdrara anca geçiyor o yüzden silik çıkması normal
İnşallah canımAnladım canım inşallah kanla da netleşir benım de
Merhabalar, 12 kasımda 5. Gün embriyosu transferi oldum ve bugun idrar testi yaptım negatif. Pozitif sonuç alan arkadaşlar kaçıncı gün hamilelik testi yaptınız ve çizgiyi gördünüz? Şuan çok moralim bozuldu, kan testim 24 kasım daha çok uzak üstüne negatif diye düşünüp bi sürü iğne olmak da farklı bi duygu...
Çok sevindim canımAnladım canım inşallah kanla da netleşir benım de
Çok sevindim çok hayırlı olsun canım hadi bakalım 10 kasım transferlerine güzel açılış yaptınKanı pazar günü vereceğim canım şuan eşim yok yanımda
Öyle yapcağım canım Allah herkesin gönlüne göre versinİnşallah canımçevreye kulaklarını kapa, huzursuz etme kendini. Bol bol dua et, nasibimizde varsa olacak inşallah
Tebriklerrr canımmmmGünaydın kızlar sabah test yaptım bugün sekizinci günüm görmeyi hiç beklemiyordum hala inanamasam da sanırım var yarın test günüm
Canım çok yeni ama daha belli yaniÇok sevindim canım
Çok sevindim çok hayırlı olsun canım hadi bakalım 10 kasım transferlerine güzel açılış yaptınarkandan gelelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?