- 18 Ekim 2018
- 362
- 490
- 33
- 40
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.981
Hayır sakın benim 8.gün çıkmamıştı erken gebelik testinde 9. Gün kanda cıkmıştı lütfen riske atma4. gün çift embryo transferi oldum 7. gün bugün evde erken idrar testi yaptım çıkmadı. Zaten hiç umudum da yoktu ilaçları bırakayım mı ne dersiniz. Herkesin çıkıyor 7. günde benim çıkmadığına göre yok demekki
Yaptım canım erken gebelik testi silik çıktıKızAhsen555 testmi yaptın ya anlamadım yazışmalarda pozitifmi baktım mesajlara tam göremedim ya heycan yapmtım şuan
teşekkür ederim canım.Tebriklerrr canımmmm
Yaa inanıyorum şimdi gördüm kız sen benim totemimdin nerden taktım kafayı bilmiyorum ama senin pozitifse benimde öle diye düşündüm hatta allah korusun ikimizde tutmadı diye bile düşündüm ya nekadar sevindim anlatamam rabbim devamını göstersinTeyzeleri var sanırım
Hayır bırakma ne olur ne olmaz gününe kadar bekle bence4. gün çift embryo transferi oldum 7. gün bugün evde erken idrar testi yaptım çıkmadı. Zaten hiç umudum da yoktu ilaçları bırakayım mı ne dersiniz. Herkesin çıkıyor 7. günde benim çıkmadığına göre yok demekki
Bencede sakın ilaçlarını bırakma ben günlerdir araştırıyorum idrarda çıkmayıp kanda çıkan o kdar çok kişi var ki lütfen bırakma4. gün çift embryo transferi oldum 7. gün bugün evde erken idrar testi yaptım çıkmadı. Zaten hiç umudum da yoktu ilaçları bırakayım mı ne dersiniz. Herkesin çıkıyor 7. günde benim çıkmadığına göre yok demekki
hiç bilmiyorum ne yapacağımı test günüm salı günü aslında prulutex iğne yapıyorum her gün onun içinde de 7 tane oluyor cumartesi gününe kadar var tekrar almasam mı acaba diye düşünüyorum. pazar günü yapmasam iğneği pazartesi test versem nasıl olur sizceHayır sakın benim 8.gün çıkmamıştı erken gebelik testinde 9. Gün kanda cıkmıştı lütfen riske atma
Kız sen totem mi yaptın benım üstümdenYaa inanıyorum şimdi gördüm kız sen benim totemimdin nerden taktım kafayı bilmiyorum ama senin pozitifse benimde öle diye düşündüm hatta allah korusun ikimizde tutmadı diye bile düşündüm ya nekadar sevindim anlatamam rabbim devamını göstersin
Biçe olcağını sanmıyorum okadar ya ama mesuliyetede girmim sen bilirsin canımhiç bilmiyorum ne yapacağımı test günüm salı günü aslında prulutex iğne yapıyorum her gün onun içinde de 7 tane oluyor cumartesi gününe kadar var tekrar almasam mı acaba diye düşünüyorum. pazar günü yapmasam iğneği pazartesi test versem nasıl olur sizce
Valla öle. Yaptım ama hamgi konusmadan ne çıkardımda seni hözüme kestirdim hatırlamıyorumKız sen totem mi yaptın benım üstümdencanım tabiki çok silikti ama Allah var yine de çok mutlu ben yıllardır silik bile olsa çizgi ararım pazara günü kesinleşir allahın izniyle hayırlısıyla inşallah vardır
Bence sen elinden geleni yap hemen pes etme çok iyi hatırlıyorum 5.gün embriyosuydu dayanamamıştım 8. Günde idrar testi yaptım çıkmamıştı ama 12. Günde kanda gördüm vardı sonra kimyasal gebelik oldu ilk denememdi bu ikinci denemem benim ve ayniyiz bugün benim de 7.günüm 24 kasım test tarihimhiç bilmiyorum ne yapacağımı test günüm salı günü aslında prulutex iğne yapıyorum her gün onun içinde de 7 tane oluyor cumartesi gününe kadar var tekrar almasam mı acaba diye düşünüyorum. pazar günü yapmasam iğneği pazartesi test versem nasıl olur sizce
canım tebrik ederim çok mutlu oldumAllahım izniyle inşallah güzel haber alacaksın. Dört gözle bekliyorm sonucu
şu mesajı başkası yazsa inan ki kafayı mı yemiş bu kadın derdim, ama sabah uyandığımda sabah ezanı okunuyordu kalktım yaptım testi tertemizdi, sonra geri yattım rüyamda testin pozitife döndüğünü gördüm o kadar mutluydum ki uyanınca yine hayal kırıklığı psikolojim bozuldu gerçekten çok bozulduhiç bilmiyorum ne yapacağımı test günüm salı günü aslında prulutex iğne yapıyorum her gün onun içinde de 7 tane oluyor cumartesi gününe kadar var tekrar almasam mı acaba diye düşünüyorum. pazar günü yapmasam iğneği pazartesi test versem nasıl olur sizce
Amin canım inşallah ama şu belirti arama işini boşver çünkü benım hiç belirtim falan yok eşime sabah sordum kirpiklerim karışmış mı diye yok diyor gögüs uçlarıma bakıyorm aynı yani belirti aramaya gerek yok canımValla öle. Yaptım ama hamgi konusmadan ne çıkardımda seni hözüme kestirdim hatırlamıyorumhatta ikimizin tutmadığını düşünüp dertleşiriz. Diye plan yapıyodum darısı başıma artıkın
Lekelenmen oldumu pekiAmin canım inşallah ama şu belirti arama işini boşver çünkü benım hiç belirtim falan yok eşime sabah sordum kirpiklerim karışmış mı diye yok diyor gögüs uçlarıma bakıyorm aynı yani belirti aramaya gerek yok canım
Beni iki güne bir çağırmıştı.merhabalar . gonal f ignesini 5 kere vurulduktan sonra 6 inci gün doktor kontrole cagırdı. diğer igne olan igneyi yanında getir dedi.
şimdi size bişey danışacagım . igne vurulurken kaç gün aralıklarlar kontrole gittiniz. o gün doktora ilerleyen günleri soramadım .
işimi ona göre ayarlayacagımda
Canim sonucun ciktimi bende kan verdim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?