Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

4. gün çift embryo transferi oldum 7. gün bugün evde erken idrar testi yaptım çıkmadı. Zaten hiç umudum da yoktu ilaçları bırakayım mı ne dersiniz. Herkesin çıkıyor 7. günde benim çıkmadığına göre yok demekki

Hayır sakın benim 8.gün çıkmamıştı erken gebelik testinde 9. Gün kanda cıkmıştı lütfen riske atma

Hayır bırakma ne olur ne olmaz gününe kadar bekle bence

Bencede sakın ilaçlarını bırakma ben günlerdir araştırıyorum idrarda çıkmayıp kanda çıkan o kdar çok kişi var ki lütfen bırakma

Hayır sakın benim 8.gün çıkmamıştı erken gebelik testinde 9. Gün kanda cıkmıştı lütfen riske atma
hiç bilmiyorum ne yapacağımı test günüm salı günü aslında prulutex iğne yapıyorum her gün onun içinde de 7 tane oluyor cumartesi gününe kadar var tekrar almasam mı acaba diye düşünüyorum. pazar günü yapmasam iğneği pazartesi test versem nasıl olur sizce

Kız sen totem mi yaptın benım üstümden canım tabiki çok silikti ama Allah var yine de çok mutlu ben yıllardır silik bile olsa çizgi ararım pazara günü kesinleşir allahın izniyle hayırlısıyla inşallah vardır

Biçe olcağını sanmıyorum okadar ya ama mesuliyetede girmim sen bilirsin canım

Valla öle. Yaptım ama hamgi konusmadan ne çıkardımda seni hözüme kestirdim hatırlamıyorum hatta ikimizin tutmadığını düşünüp dertleşiriz. Diye plan yapıyodum darısı başıma artıkın

Bence sen elinden geleni yap hemen pes etme çok iyi hatırlıyorum 5.gün embriyosuydu dayanamamıştım 8. Günde idrar testi yaptım çıkmamıştı ama 12. Günde kanda gördüm vardı sonra kimyasal gebelik oldu ilk denememdi bu ikinci denemem benim ve ayniyiz bugün benim de 7.günüm 24 kasım test tarihim

şu mesajı başkası yazsa inan ki kafayı mı yemiş bu kadın derdim, ama sabah uyandığımda sabah ezanı okunuyordu kalktım yaptım testi tertemizdi, sonra geri yattım rüyamda testin pozitife döndüğünü gördüm o kadar mutluydum ki uyanınca yine hayal kırıklığı psikolojim bozuldu gerçekten çok bozuldu

Amin canım inşallah ama şu belirti arama işini boşver çünkü benım hiç belirtim falan yok eşime sabah sordum kirpiklerim karışmış mı diye yok diyor gögüs uçlarıma bakıyorm aynı yani belirti aramaya gerek yok canım

Beni iki güne bir çağırmıştı.

Kizlar progestn fitil kullanan var mi? Bazen ic camasirima geliyo parca halinde afedersnz sakiz gbi yada bi parca ic camasirima yapisms gbo oluyor. Acaba dogru kullanamiyor muyum ileri itmeye calisiyorm yeterince ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…