- 17 Ağustos 2019
- 7.520
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.001
İnşAllah kanla da kesinleşir Allah razı olsun darısı tüm bekleyenlerecanım tebrik ederim çok mutlu oldum
ne yaparsan yap illa ki bir kısmı geri çıkıyor, hemşire sorun olmaz dedi bana tuvalete gidince de geliyor benm biraz ama bişey olmaz dedilerKizlar progestn fitil kullanan var mi? Bazen ic camasirima geliyo parca halinde afedersnz sakiz gbi yada bi parca ic camasirima yapisms gbo oluyor. Acaba dogru kullanamiyor muyum ileri itmeye calisiyorm yeterince ama
ne yaparsan yap illa ki bir kısmı geri çıkıyor, hemşire sorun olmaz dedi bana tuvalete gidince de geliyor benm biraz ama bişey olmaz dediler
Yaptırdım cıkmasın beklıyorum heyecandan ölüyorum
Yok canım olmadı benım ki 3. Gün embriyosu bi deLekelenmen oldumu peki
Benimde aynı şekilde oluyor normal galiba yağlı bir şekilde elime geliyor lavaboya çıktığımda afedersiniz üç dört defa sabunluyorumKizlar progestn fitil kullanan var mi? Bazen ic camasirima geliyo parca halinde afedersnz sakiz gbi yada bi parca ic camasirima yapisms gbo oluyor. Acaba dogru kullanamiyor muyum ileri itmeye calisiyorm yeterince ama
Maşallah tekrar dan hayırlı olsun canımYok canım olmadı benım ki 3. Gün embriyosu bi de
Kirpik olayı ne kirpikler mi karışıyormuş.Amin canım inşallah ama şu belirti arama işini boşver çünkü benım hiç belirtim falan yok eşime sabah sordum kirpiklerim karışmış mı diye yok diyor gögüs uçlarıma bakıyorm aynı yani belirti aramaya gerek yok canım
Allah razı olsun inşallah kanda da çıkarMaşallah tekrar dan hayırlı olsun canım
Maşallah çok sevindim çizgiyi görmene bir an önce kanda da gör inşallahTeyzeleri var sanırım
Sakıncası yok diye biliyorum. Sadece göremeyeceksin o anı.evet canım bir zararı olur mu diye merak ediyorum . o spektulumdan sonrası benim için fena oluyor.
Bilmiyorum ki canım öyle yazmışlar ilk hamilelik belirtilerineKirpik olayı ne kirpikler mi karışıyormuş.
Transfer günü kan verdiğimi hiç hatırlamıyorum. Bakalım bu sefer nasıl olucak. Başka yerde yaptırıyorum.Transfer günü sizin de progesteron seviyenize bakıldı mı
Gittim aynaya baktım karışmamış kirpiklerimBilmiyorum ki canım öyle yazmışlar ilk hamilelik belirtilerine
Güzel sonuçların çıksın inşaallah
Kan vermedin değil mi dahaGittim aynaya baktım karışmamış kirpiklerimben de 7. Günde silik gördüm
Bırakma tabii ki de. Nasil 7. Gün? Bugünü sayma sabah yapiyosun çünkü. Transfer gününü de sayma. O günden beta hcg salgılanmaz. Anca 1 2 gün tutunma oluyor. Bide ben dikkat ettim dondurulmuşlar çok çabuk çıkıyor. Daha hızlı tutunuyo olabilir. Senin taze. Bekle 2 gün daha4. gün çift embryo transferi oldum 7. gün bugün evde erken idrar testi yaptım çıkmadı. Zaten hiç umudum da yoktu ilaçları bırakayım mı ne dersiniz. Herkesin çıkıyor 7. günde benim çıkmadığına göre yok demekki
Bende test yaptım namazdan sonra 9.günüm bu arada negatif ağlaya ağlaya uyudum rüya gördüm dizlerinin üstümde üzgün bir şekilde oturuyordum yaşlı bir teyze geldi oturdu karşıma ellerimi tuttu bana bakıp dedi ki üzüldüğünü biliyorum üzülme bebeğin sana tutundu sonra ağlamaya başladım rüyamda Allahım umarım hayırlara çıkarır rüyalarımızışu mesajı başkası yazsa inan ki kafayı mı yemiş bu kadın derdim, ama sabah uyandığımda sabah ezanı okunuyordu kalktım yaptım testi tertemizdi, sonra geri yattım rüyamda testin pozitife döndüğünü gördüm o kadar mutluydum ki uyanınca yine hayal kırıklığı psikolojim bozuldu gerçekten çok bozuldu
Yok henüz vermedim kan bugün 9. Gün doktor 14 gün sonra istedi halbuki 5. Gün embriyosu bana çok geç gibi geldi. O yüzden yarın 10. Günde kan vermeyi düşünüyorum ayrıca 15. Günde de veririmKan vermedin değil mi daha
Bence c.tesi kan testi yaptır. Varsa illa ki çıkar.hiç bilmiyorum ne yapacağımı test günüm salı günü aslında prulutex iğne yapıyorum her gün onun içinde de 7 tane oluyor cumartesi gününe kadar var tekrar almasam mı acaba diye düşünüyorum. pazar günü yapmasam iğneği pazartesi test versem nasıl olur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?