Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kizlar progestn fitil kullanan var mi? Bazen ic camasirima geliyo parca halinde afedersnz sakiz gbi yada bi parca ic camasirima yapisms gbo oluyor. Acaba dogru kullanamiyor muyum ileri itmeye calisiyorm yeterince ama
ne yaparsan yap illa ki bir kısmı geri çıkıyor, hemşire sorun olmaz dedi bana tuvalete gidince de geliyor benm biraz ama bişey olmaz dediler

Kizlar progestn fitil kullanan var mi? Bazen ic camasirima geliyo parca halinde afedersnz sakiz gbi yada bi parca ic camasirima yapisms gbo oluyor. Acaba dogru kullanamiyor muyum ileri itmeye calisiyorm yeterince ama
Benimde aynı şekilde oluyor normal galiba yağlı bir şekilde elime geliyor lavaboya çıktığımda afedersiniz üç dört defa sabunluyorum

Kirpik olayı ne kirpikler mi karışıyormuş.

Bırakma tabii ki de. Nasil 7. Gün? Bugünü sayma sabah yapiyosun çünkü. Transfer gününü de sayma. O günden beta hcg salgılanmaz. Anca 1 2 gün tutunma oluyor. Bide ben dikkat ettim dondurulmuşlar çok çabuk çıkıyor. Daha hızlı tutunuyo olabilir. Senin taze. Bekle 2 gün daha

Bende test yaptım namazdan sonra 9.günüm bu arada negatif ağlaya ağlaya uyudum rüya gördüm dizlerinin üstümde üzgün bir şekilde oturuyordum yaşlı bir teyze geldi oturdu karşıma ellerimi tuttu bana bakıp dedi ki üzüldüğünü biliyorum üzülme bebeğin sana tutundu sonra ağlamaya başladım rüyamda Allahım umarım hayırlara çıkarır rüyalarımızı

Bence c.tesi kan testi yaptır. Varsa illa ki çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…