- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.021
Kaçıncı gün embriyosuydu?Bende test yaptım namazdan sonra 9.günüm bu arada negatif ağlaya ağlaya uyudum rüya gördüm dizlerinin üstümde üzgün bir şekilde oturuyordum yaşlı bir teyze geldi oturdu karşıma ellerimi tuttu bana bakıp dedi ki üzüldüğünü biliyorum üzülme bebeğin sana tutundu sonra ağlamaya başladım rüyamda Allahım umarım hayırlara çıkarır rüyalarımızı
benmkisi taze değildi canım dondurulmuştu 1 ay rahim dnlendirdik. transfer gününü saymadım ama ne yapıcam. forumda okuyorum herkesin 7. gün çıkmış. benm zaten diğerleri de hiç 5 e gtmemişti. 10 yumurtadan kala kala elimde 2 tane 4. gün embryosu kaldı. onlarda beklese demekki 5 e gtmcekmiş. doktor da o kadar emin konuşmuştu ki istersen bekletelim 5 e kesin 1 tanesi 5 e gider en kalitelileri bunlar demişti. ooof offfBırakma tabii ki de. Nasil 7. Gün? Bugünü sayma sabah yapiyosun çünkü. Transfer gününü de sayma. O günden beta hcg salgılanmaz. Anca 1 2 gün tutunma oluyor. Bide ben dikkat ettim dondurulmuşlar çok çabuk çıkıyor. Daha hızlı tutunuyo olabilir. Senin taze. Bekle 2 gün daha
5.gün dondurulmuşKaçıncı gün embriyosuydu?
Allah hayrlara çıkarsın canım ben 3 gündür ağlıyorum ruhen iyi değiliz hakkımızda hayırlısı olsun ben inanıyorum herşey güzel olcakBende test yaptım namazdan sonra 9.günüm bu arada negatif ağlaya ağlaya uyudum rüya gördüm dizlerinin üstümde üzgün bir şekilde oturuyordum yaşlı bir teyze geldi oturdu karşıma ellerimi tuttu bana bakıp dedi ki üzüldüğünü biliyorum üzülme bebeğin sana tutundu sonra ağlamaya başladım rüyamda Allahım umarım hayırlara çıkarır rüyalarımızı
yaşadığım yerde özel hastane yok maalesef. acile de kolay kolay kmseyi almıyorlar covid yüzünden yarın bence ben sağlık ocağında vereyim en sağlıklısıBence c.tesi kan testi yaptır. Varsa illa ki çıkar.
Bence ortası olsun 12. Gün ver normalde 12. Gün isterler aslındaYok henüz vermedim kan bugün 9. Gün doktor 14 gün sonra istedi halbuki 5. Gün embriyosu bana çok geç gibi geldi. O yüzden yarın 10. Günde kan vermeyi düşünüyorum ayrıca 15. Günde de veririm
Bende Herseyin güzel olacağına inanıyorum arkamda 2 yavrum daha bekliyor Allah büyüktür onlar için güçlü olmam lazım Zira bu yol uzun ve zor bi yolAllah hayrlara çıkarsın canım ben 3 gündür ağlıyorum ruhen iyi değiliz hakkımızda hayırlısı olsun ben inanıyorum herşey güzel olcak
Sabredebilsem 12. Gün daha mantıklıBence ortası olsun 12. Gün ver normalde 12. Gün isterler aslında
Açıkçası benim 5. Gün embriyosu ve transfer günü hariç 8 günü doldurmadan test yapmicam. Evet haklısın kiminin 5. Günde bile çıkıyor. Ama cikmayan da bi sürü insan var. O yüzden hiç riske atmicam. Seninkisi 4. Gün embriyosu. Zaten 1 gün blast şekline geldi. Bide o var yani.benmkisi taze değildi canım dondurulmuştu 1 ay rahim dnlendirdik. transfer gününü saymadım ama ne yapıcam. forumda okuyorum herkesin 7. gün çıkmış. benm zaten diğerleri de hiç 5 e gtmemişti. 10 yumurtadan kala kala elimde 2 tane 4. gün embryosu kaldı. onlarda beklese demekki 5 e gtmcekmiş. doktor da o kadar emin konuşmuştu ki istersen bekletelim 5 e kesin 1 tanesi 5 e gider en kalitelileri bunlar demişti. ooof offf
Aynen öyle Allah bu yola baş koyan herkese sabır ihsan eylesin dileklerini nasip etsin amin allahımBende Herseyin güzel olacağına inanıyorum arkamda 2 yavrum daha bekliyor Allah büyüktür onlar için güçlü olmam lazım Zira bu yol uzun ve zor bi yol
4. gün çift embryo transferi oldum 7. gün bugün evde erken idrar testi yaptım çıkmadı. Zaten hiç umudum da yoktu ilaçları bırakayım mı ne dersiniz. Herkesin çıkıyor 7. günde benim çıkmadığına göre yok demekki
Hakkında hayırlısı olsun canım. Dilerim rüyan çıkar5.gün dondurulmuş
yine bi sürü pozitif düşnmemi sağlayacak şeyler söyledin çok teşk ederm :) inşallah hepimizin sonçları pozitif olurAçıkçası benim 5. Gün embriyosu ve transfer günü hariç 8 günü doldurmadan test yapmicam. Evet haklısın kiminin 5. Günde bile çıkıyor. Ama cikmayan da bi sürü insan var. O yüzden hiç riske atmicam. Seninkisi 4. Gün embriyosu. Zaten 1 gün blast şekline geldi. Bide o var yani.
Öyle yap bence de canım. Hakkında hayırlısı olsun inşaallahyaşadığım yerde özel hastane yok maalesef. acile de kolay kolay kmseyi almıyorlar covid yüzünden yarın bence ben sağlık ocağında vereyim en sağlıklısı
Ben kan yapmadım daha canım kan testi günüm pazar gnü 12. GünSabredebilsem 12. Gün daha mantıklısiz nerede yaptırmıştınız
Hepimiz için ben de bunu diliyorum inanyine bi sürü pozitif düşnmemi sağlayacak şeyler söyledin çok teşk ederm :) inşallah hepimizin sonçları pozitif olur
Tutmuş canım tutmuş çok şükür allah değerini kat kat arttırsın hiç bırakmasın iyice tutunsunGözle şuan ben çok rahat görüyorum inşallah vardır. Bi de şunu belirteyim bu erken gebelik testi
Yok hayır tüp bebeği hangi merkezde yaptırmıştınızBen kan yapmadım daha canım kan testi günüm pazar gnü 12. Gün
Allah razı olsun inşallah öyledir sabahtan beri ağzım kulaklarım da robot gibi oturuyorum bu duyguyu için bile allahım sonsuz şükürler olsun inşallah sonumda güzel olurTutmuş canım tutmuş çok şükür allah değerini kat kat arttırsın hiç bırakmasın iyice tutunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?