Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Aşırı bş baş ağrım var ama belirti olarak düşünmüyorum benim hem migrenim hem de sinüzitim var çünkü onlar yüzünden ağrıyordur acaba parol içsem mi

Kaçıncı gün embriyosuydu?

benmkisi taze değildi canım dondurulmuştu 1 ay rahim dnlendirdik. transfer gününü saymadım ama ne yapıcam. forumda okuyorum herkesin 7. gün çıkmış. benm zaten diğerleri de hiç 5 e gtmemişti. 10 yumurtadan kala kala elimde 2 tane 4. gün embryosu kaldı. onlarda beklese demekki 5 e gtmcekmiş. doktor da o kadar emin konuşmuştu ki istersen bekletelim 5 e kesin 1 tanesi 5 e gider en kalitelileri bunlar demişti. ooof offf

Allah hayrlara çıkarsın canım ben 3 gündür ağlıyorum ruhen iyi değiliz hakkımızda hayırlısı olsun ben inanıyorum herşey güzel olcak

Yok henüz vermedim kan bugün 9. Gün doktor 14 gün sonra istedi halbuki 5. Gün embriyosu bana çok geç gibi geldi. O yüzden yarın 10. Günde kan vermeyi düşünüyorum ayrıca 15. Günde de veririm
Bence ortası olsun 12. Gün ver normalde 12. Gün isterler aslında

Açıkçası benim 5. Gün embriyosu ve transfer günü hariç 8 günü doldurmadan test yapmicam. Evet haklısın kiminin 5. Günde bile çıkıyor. Ama cikmayan da bi sürü insan var. O yüzden hiç riske atmicam. Seninkisi 4. Gün embriyosu. Zaten 1 gün blast şekline geldi. Bide o var yani.

Bu sitede 4.gun transferi olan cok az kisi var ya suan dada bi ikimiz variz galiba niye bu kdr az acaba. Bence ilaclari kullanmaya devam et hic belli olmaz

yine bi sürü pozitif düşnmemi sağlayacak şeyler söyledin çok teşk ederm :) inşallah hepimizin sonçları pozitif olur

yaşadığım yerde özel hastane yok maalesef. acile de kolay kolay kmseyi almıyorlar covid yüzünden yarın bence ben sağlık ocağında vereyim en sağlıklısı
Öyle yap bence de canım. Hakkında hayırlısı olsun inşaallah

Tutmuş canım tutmuş çok şükür allah değerini kat kat arttırsın hiç bırakmasın iyice tutunsun
Allah razı olsun inşallah öyledir sabahtan beri ağzım kulaklarım da robot gibi oturuyorum bu duyguyu için bile allahım sonsuz şükürler olsun inşallah sonumda güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…