- 17 Ağustos 2019
- 7.520
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.041
Canım benim doktorum doçent doktor yasemin çekmez özel bir klinik yani hastane değilYok hayır tüp bebeği hangi merkezde yaptırmıştınız
Anladım hadi bakalım artık iş kaldı kan değerlerineCanım benim doktorum doçent doktor yasemin çekmez özel bir klinik yani hastane değil
Ene yasemin çekmez eşiyle eşim tanışıyor. Hatta dün aradık adamıCanım benim doktorum doçent doktor yasemin çekmez özel bir klinik yani hastane değil
Sağol canım teşekkür ederim amin allah kimseye yaşatmasınnCok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın inşaallah
Evet canım varGözle şuan ben çok rahat görüyorum inşallah vardır. Bi de şunu belirteyim bu erken gebelik testi
Maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallahKızlar merhaba bugün kan verdim transfer hariç 12.gunum..ve değerim 640.6 çıktı2 adet 5.gun embriyosu transfer edilmisti..sizce ciftmi tekmi bebiş bu durumda ?
Aynen bende senin gibi düşünüyorumAynen canım eminim benim yaşadığımın da beteri var.. kucağına alıp da daha sonra kaybedenler de var. O yüzden olmuyorsa mutlaka allah bizi yaşayacağımız daha kötü şeylerden koruyordur diye düşünüyorum ben hep..
Tebrik ederim canım, kan testi değerlerini de merakla bekliyoruzGünaydın kızlar sabah test yaptım bugün sekizinci günüm görmeyi hiç beklemiyordum hala inanamasam da sanırım var yarın test günüm
Teşekkür ederim canım yarın kan testi için gideceğim ama bu gün çok az pembe sayılacak kadar açık renkte kanama oldu. umarım kötü bir şey değildir.Tebrik ederim canım, kan testi değerlerini de merakla bekliyoruz
O ince çizgiyi ben de gördüm. Çok sevindim sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşaAllah. Niye gözlerim doldu kiGözle şuan ben çok rahat görüyorum inşallah vardır. Bi de şunu belirteyim bu erken gebelik testi
Bende merak ediyorum. Birkaç kişi de yazmıştı, sormadım ama şimdi iyice meraklandım.Canım neden transfer den sonra tekrar çatlatma iğnesi vuruyorlar anlamadım öle mi oluyor
Cok sevindim canim inan ki seni merakla takip ediyordum kendim olmus gibi mutlu oldum yuzundeki gülümseme bile gozumun onune geliyo hic gormesemdeAllah razı olsun inşallah öyledir sabahtan beri ağzım kulaklarım da robot gibi oturuyorum bu duyguyu için bile allahım sonsuz şükürler olsun inşallah sonumda güzel olur
MaşaAllah çok şükür çok sevindim. Değerin yüksek gayet ama çift mi tek mi bilemiyorum. Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin. Sağlıkla kucağınıza alın inşaAllahKızlar merhaba bugün kan verdim transfer hariç 12.gunum..ve değerim 640.6 çıktı2 adet 5.gun embriyosu transfer edilmisti..sizce ciftmi tekmi bebiş bu durumda ?
Yok tatlım biz kendi istegimizle tüp bebege basladik yaş ileri olunca kontrollü bir surec izleyelim dedik simdi transfer asamasini bekliyoruzhamilemisiniz şu anda peki
Tek olabilir canım net bişey diyemeyiz amaKızlar merhaba bugün kan verdim transfer hariç 12.gunum..ve değerim 640.6 çıktı2 adet 5.gun embriyosu transfer edilmisti..sizce ciftmi tekmi bebiş bu durumda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?