Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar ben opudan geldim şimdi şükür iyiyim ağrım sızım yok.. 6 yumurta dediler iyi mi sizce? Salı da transfer dediler nasipse. Ben 2 istiyordum ama çok iyiyse kalitesi 1 tane koyalım diye ısrar etti doktorum. O gün karar vercez

Aynen bende senin gibi düşünüyorum
“Ve olur ki bir şeyi seversiniz, hâlbuki hakkınızda o bir şerdir. Allah bilir, siz bilmezsiniz.”

Biri beni çimdikleyebilir mi rüyamda ki teyze gerçekten de doğru söylemiş bebeğim bana tutunmuş t çizgisinin olduğu yer sabahtan beri sarıydı flaşla zar zor birsey görüyordum ama yok ya yanılsama diyordum biraz önce evi toplarken tekrar baktım sarılığı geçmiş silik çizgi belli Allahım mucize gibi kafayı yicem

Allah razı olsun inşallah öyledir sabahtan beri ağzım kulaklarım da robot gibi oturuyorum bu duyguyu için bile allahım sonsuz şükürler olsun inşallah sonumda güzel olur
Cok sevindim canim inan ki seni merakla takip ediyordum kendim olmus gibi mutlu oldum yuzundeki gülümseme bile gozumun onune geliyo hic gormesemdeinslalah kandada guzelce cikar ve kucagina almak nasip olur saha dun yatsi namazin da aklima geldin cok dua ettim sana cok üzülüyordun

Kızlar merhaba bugün kan verdim transfer hariç 12.gunum..ve değerim 640.6 çıktı 2 adet 5.gun embriyosu transfer edilmisti..sizce ciftmi tekmi bebiş bu durumda ?
MaşaAllah çok şükür çok sevindim. Değerin yüksek gayet ama çift mi tek mi bilemiyorum. Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin. Sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…