- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.061
Ne zaman transferiniz acabaYok tatlım biz kendi istegimizle tüp bebege basladik yaş ileri olunca kontrollü bir surec izleyelim dedik simdi transfer asamasini bekliyoruz
Bende şimdi transferden çıktım 5 gün iğne verdi progesteron o bitince fitil birde duphaston başka da bişi vermediBende merak ediyorum. Birkaç kişi de yazmıştı, sormadım ama şimdi iyice meraklandım.
Canım cok kotu seyler yasamıssın anlattıgın kadarıyla fakat sen su anda sana destek olmayan esınden cocuk yapsan yıne aşerme bılmıceksın hamıleliğini anlamıcaksın gbi geldi banaAllah yolunu acık etsın inşallah istedgne kavusursun
Bende içiyordum tedavinin ilk günü kestim bı anda lütfen zor değil inanınBu kadar zorluklarla bebegine kavusmaya calisiyorken sigara icmek mi? Lutfen yapma. Hemen birak. Tup bebek sansini da azaltiyorsun. Ileride bebegin buyudugunde annesiz kaybetme ihtimalini arttiriyorsun. Lutfen birak lutfen
İnşallah değildir. Onu doktoruna söyle. Ben 7. Günde kahverengi akıntım var dediğimde iğneye gönderdi beni. Progestan iğne vurdurttu.Teşekkür ederim canım yarın kan testi için gideceğim ama bu gün çok az pembe sayılacak kadar açık renkte kanama oldu. umarım kötü bir şey değildir.
Canım inşallah kan sonucum da iyi gelirde korkmuyorda değilim hala acaba diyorum çatlatma iğnesi etkisi miAhsen555 canım sana dedim erken üzülme diye tebrik ederim inşallah devamında kucağına almayıda nasip eder Rabbim
Doktorumu çok seviyorm cıvıl cıvılEne yasemin çekmez eşiyle eşim tanışıyor. Hatta dün aradık adamı
Allah razı olsun bende çok duygulandım saatlerdir elimde oturuyorumO ince çizgiyi ben de gördüm. Çok sevindim sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşaAllah. Niye gözlerim doldu ki
Ya maşallah çok güzel çıkmış değerin sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKızlar 10. Gün 367 çıktı değerim
çok içten diliyorum ki negatif olanlar ilk denemede sizler de pozitifi görün inşallah Allah daha güzel değerler göstersin sizlere en kısa zamanda
Maşallah canım çok güzellKızlar 10. Gün 367 çıktı değerim
çok içten diliyorum ki negatif olanlar ilk denemede sizler de pozitifi görün inşallah Allah daha güzel değerler göstersin sizlere en kısa zamanda
Amin kuzummYa maşallah çok güzel çıkmış değerin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
İnşAllah canım şuan heyecanla bi de pazarı bekliyormAmin kuzummSenin testini de gördüm inşallah geliyo bebişler Allah sağlık versin
Muhakkak soracağım. Teşekkürler.İnşallah değildir. Onu doktoruna söyle. Ben 7. Günde kahverengi akıntım var dediğimde iğneye gönderdi beni. Progestan iğne vurdurttu.
Canım değerin çok güzel çıkmış maşallah çok sevindimKızlar merhaba bugün kan verdim transfer hariç 12.gunum..ve değerim 640.6 çıktı2 adet 5.gun embriyosu transfer edilmisti..sizce ciftmi tekmi bebiş bu durumda ?
Canım benim çok sağolMaşallah canım çok güzell
Amin kuzumm inşallah allahım en hayırlısını nasip eder hepimize sağlıkla kucağına alırsın inşallahh gözünüz aydınnn tadını çıkart şimdi hamileliğin en güzel zamanlar başlıyorCanım benim çok sağolHadi darısı sizlere. Güzelce gelişsin önceliklee embriyoların inşallah çok heyecanlı günler her gün
Gercek düşüncelerini söylemis bence. Bunalmis belliki. Kötü gelmedi söyledikleri... Çocuk olmasi şöyle iyi, böyle güzel dese bunuda yanlış anlardik sanırım. Bende hiç bir zaman çocuk heveslisi biri olmadım çünkü zorluklarınin olacağının farkındaydim. Olmadigi için kıymete bindi benim icin. Doğal yolla hemen hamile kalsaydım belkide üzülürdüm.( Simdi olsa havalara uçarım tabi çokta severimBir sey anlatacagim. Bana cok dokunan bir konu var.
Bir iki arkadasim Simdiki aklim olsa hic cocuk yapmazdim. Bence gerek yok vs diyor. Hatta gecen gun arkadasimin annesi bile demis ayni seyi o da bana soyledi. Diyorum ki ben evimdeki kediyi bile canimdan cok seviyorum onsuz napardim diyorum olur mu oyle sey diyorum.
Ha bu arada soyleyen arkadasim da hamile kalmak istediginde 1. Ay kalamadigi icin aglama krizlerine girmis birisi. 2. Ay gununu unuttu diye yine aglama krizi. 3. Ayda hamile kaldi. Simdiki aklim olsa yapmazdim. Beni anlamiyorsun biliyorum ama keske anlatabilsem diyor. Cok seviyorsun orasi ayri ama sevdigin icin cok dert ediniyorsun hic gerek yok diyor.
Bana moral mi vermeye calisiyirlar anlamiyorum. Halbuki daha cok sinirleniyorum ne diyecegimi bilemiyorum. Sevdigim de bir arkadasim ama zor tutuyorum kendimi Deliricem.
Benimde 12.gun 606 cikti canim cift transferKızlar merhaba bugün kan verdim transfer hariç 12.gunum..ve değerim 640.6 çıktı2 adet 5.gun embriyosu transfer edilmisti..sizce ciftmi tekmi bebiş bu durumda ?
AminnAmin kuzumm inşallah allahım en hayırlısını nasip eder hepimize sağlıkla kucağına alırsın inşallahh gözünüz aydınnn tadını çıkart şimdi hamileliğin en güzel zamanlar başlıyordoğuma kadar rahatsın hihi
Canım kendi durumunu soylermisin kaçıncı gün embriyosu tek cif taze mi dondurulmuş mu ve ne yedin ne içtin nasıl davrandınKızlar 10. Gün 367 çıktı değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?