Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bu kadar zorluklarla bebegine kavusmaya calisiyorken sigara icmek mi? Lutfen yapma. Hemen birak. Tup bebek sansini da azaltiyorsun. Ileride bebegin buyudugunde annesiz kaybetme ihtimalini arttiriyorsun. Lutfen birak lutfen
Bende içiyordum tedavinin ilk günü kestim bı anda lütfen zor değil inanın

Teşekkür ederim canım yarın kan testi için gideceğim ama bu gün çok az pembe sayılacak kadar açık renkte kanama oldu. umarım kötü bir şey değildir.
İnşallah değildir. Onu doktoruna söyle. Ben 7. Günde kahverengi akıntım var dediğimde iğneye gönderdi beni. Progestan iğne vurdurttu.

Kızlar 10. Gün 367 çıktı değerim
çok içten diliyorum ki negatif olanlar ilk denemede sizler de pozitifi görün inşallah Allah daha güzel değerler göstersin sizlere en kısa zamanda
Ya maşallah çok güzel çıkmış değerin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Canım benim çok sağol Hadi darısı sizlere. Güzelce gelişsin önceliklee embriyoların inşallah çok heyecanlı günler her gün
Amin kuzumm inşallah allahım en hayırlısını nasip eder hepimize sağlıkla kucağına alırsın inşallahh gözünüz aydınnn tadını çıkart şimdi hamileliğin en güzel zamanlar başlıyor doğuma kadar rahatsın hihi

Gercek düşüncelerini söylemis bence. Bunalmis belliki. Kötü gelmedi söyledikleri... Çocuk olmasi şöyle iyi, böyle güzel dese bunuda yanlış anlardik sanırım. Bende hiç bir zaman çocuk heveslisi biri olmadım çünkü zorluklarınin olacağının farkındaydim. Olmadigi için kıymete bindi benim icin. Doğal yolla hemen hamile kalsaydım belkide üzülürdüm.( Simdi olsa havalara uçarım tabi çokta severim) Bazen diyorum bunları yaşamam gerekiyordu belkide kıymet bilmem icin. Arkadaşımın iki çocuğu var o kadar bunaliyorki çocuk işi akıl karı değil diyor. Siz birde üstüne para veriyorsunuz diyo:) Bana dedikleri komik geliyor mesela:)) Bende çok güzel bişeymis gibi anlatanlari sevmiyorum. Ne diyim çektiğimiz eziyetlere karşılık Allah hepimize hayırlı evlat versin.

Kızlar merhaba bugün kan verdim transfer hariç 12.gunum..ve değerim 640.6 çıktı 2 adet 5.gun embriyosu transfer edilmisti..sizce ciftmi tekmi bebiş bu durumda ?
Benimde 12.gun 606 cikti canim cift transfer
10.gunde 280 cikmisti persembe randevum var ozaman belli olur sanirim

Aminn inşallah hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımızaa

Kızlar 10. Gün 367 çıktı değerim
çok içten diliyorum ki negatif olanlar ilk denemede sizler de pozitifi görün inşallah Allah daha güzel değerler göstersin sizlere en kısa zamanda
Canım kendi durumunu soylermisin kaçıncı gün embriyosu tek cif taze mi dondurulmuş mu ve ne yedin ne içtin nasıl davrandın bu arada tebrik ederim hayırlı olsun ben biraz fazlaca heyecanlandım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…