- 7 Ağustos 2019
- 377
- 616
- 103
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.081
Tebrik ederim canım senden de rica etsem anlatır mısın neler yaptın ne yedin ne içtin nasıl geçti 12 günBenimde 12.gun 606 cikti canim cift transfer
10.gunde 280 cikmisti persembe randevum var ozaman belli olur sanirim
O heyecan bu aralar hep tavanCanım kendi durumunu soylermisin kaçıncı gün embriyosu tek cif taze mi dondurulmuş mu ve ne yedin ne içtin nasıl davrandınbu arada tebrik ederim hayırlı olsun ben biraz fazlaca heyecanlandım da
MaşaAllah çok şükür çok sevindim. Bugün art arda güzel haberler geliyor. Bugün sevinçten ağlatmaya niyetlisiniz beni sanırımKızlar 10. Gün 367 çıktı değerim
çok içten diliyorum ki negatif olanlar ilk denemede sizler de pozitifi görün inşallah Allah daha güzel değerler göstersin sizlere en kısa zamanda
Nâr yiyebiliyor muyuz ben korktuydum yemediydim etkisi vardır diye ya ben kırmızı biber turşusunu çok seviyorum o zarar vermez demi genel olarak sutle yoğurda yukleniyorum yumurta da yiyorum ayyy çok tebrik ediyorum inşallah kucağınıza sağ salim almayı da nasıp etsin duanızda banada yer verinO heyecan bu aralar hep tavan
Canım dondurulmuş çift 5. Gün embriyosu. 8. Gün 140tı, 10. Gün 367 çıktı değerim.
Beslenme işini, hep buradan okudum ben de, her gün nar suyu ve havuç suyu içtim 1er bardak, bol protein beslendim. Yumurta, kırmızı et, çiğ kurutemişler, süt, yoğurt, bol meyve.. yani dikkat edebildigim kadar işte..
Insanı aşırı motive ediyor böyle haberler çok mutlu oluyorum umudum artıyorO heyecan bu aralar hep tavan
Canım dondurulmuş çift 5. Gün embriyosu. 8. Gün 140tı, 10. Gün 367 çıktı değerim.
Beslenme işini, hep buradan okudum ben de, her gün nar suyu ve havuç suyu içtim 1er bardak, bol protein beslendim. Yumurta, kırmızı et, çiğ kurutemişler, süt, yoğurt, bol meyve.. yani dikkat edebildigim kadar işte..
Her gün evin altındaki parkta 15 dklık sakin yürüyüşler yaptım, evde yürüdüm ara ara sonra geri uzandım, yemeğimi yapıodum yine biraz uzanıyodum. Hem dinlendim hem hareket ettim. Sürekli yatmadım. Aklıma gelenler bunlar.
Çok güzel beslenmişsin canım peki transfer öncesi de böyle güzel mi besleniyordun? Ben bu aralar hiç dikkat etmiyorum da yiyip içtiğineme.. süt zaten hiç sevmiyorumO heyecan bu aralar hep tavan
Her gün evin altındaki parkta 15 dklık sakin yürüyüşler yaptım, evde yürüdüm ara ara sonra geri uzandım, yemeğimi yapıodum yine biraz uzanıyodum. Hem dinlendim hem hareket ettim. Sürekli yatmadım. Aklıma gelenler bunlar.
Nar bol bol yedim her gün bi yarım nar taneli yedim, 1 bardak da ayrıca suyunu içtim ben narı çokseviyorum. Herkese aynı mı etkisi bilmiyorum tabi.Nâr yiyebiliyor muyuz ben korktuydum yemediydim etkisi vardır diye ya ben kırmızı biber turşusunu çok seviyorum o zarar vermez demi genel olarak sutle yoğurda yukleniyorum yumurta da yiyorum ayyy çok tebrik ediyorum inşallah kucağınıza sağ salim almayı da nasıp etsin duanızda banada yer verin❤☺
Aslinda ben adet oldum 2. Gun gidecektim ama kardesim covid pozitif cikti ben de karantinadayim o yuzden diger adeti bekliycemNe zaman transferiniz acaba
Kan sulanrici özelliği var narin canım eğer kan sulandırıcı iğne kullanıyorsan nari çok fazla tuketmemeye çalışNâr yiyebiliyor muyuz ben korktuydum yemediydim etkisi vardır diye ya ben kırmızı biber turşusunu çok seviyorum o zarar vermez demi genel olarak sutle yoğurda yukleniyorum yumurta da yiyorum ayyy çok tebrik ediyorum inşallah kucağınıza sağ salim almayı da nasıp etsin duanızda banada yer verin❤☺
Ben teşekkür ederim cevap verdiğin için bu arada böyle boşluğa düşmüş gibi hissettinmi yani hiç bisey yok gibi belirtilere bakmıyorum da ben çünkü ilaç yan etkileri var ama böyle sanki normal hiç bişeyim yok gibi hissediyorumNar bol bol yedim her gün bi yarım nar taneli yedim, 1 bardak da ayrıca suyunu içtim ben narı çokseviyorum. Herkese aynı mı etkisi bilmiyorum tabi.
çok çok teşekkürler dualarım sizlee pozitif haberler bekliyorum inşallah
Çok teşekkür ederim
Ayyy benim de öyle hatta bıktım günde 3 kere. Nekadar itmeye çalışsak ta düşüyor bazen yapacak birşey yok maalesef ya da o bölgeyi tamponla tıkamak lazım düşmesin diye ama ben rahat edemiyorumKizlar progestn fitil kullanan var mi? Bazen ic camasirima geliyo parca halinde afedersnz sakiz gbi yada bi parca ic camasirima yapisms gbo oluyor. Acaba dogru kullanamiyor muyum ileri itmeye calisiyorm yeterince ama
Maşallah canımKızlar 10. Gün 367 çıktı değerim
çok içten diliyorum ki negatif olanlar ilk denemede sizler de pozitifi görün inşallah Allah daha güzel değerler göstersin sizlere en kısa zamanda
Evet kullanıyorum canım ama doktor ye veya yeme demedi günde bir tane Progestan iğnesi bi tane oksapar vuruluyorum bir defa gunluk 6 damla d vit yarim folbiol günde üç defa da estrofem ve Progestan kapsül vajinal kullanıyorum bana tavsiyeniz varmı ya elimden geleni yaptığıma inanmak istiyorum açıkçası olup olmamasından çok pişman olmaktan korkuyorum yani şöyle yapsaydım böyle yapsaydım demek istemiyorumKan sulanrici özelliği var narin canım eğer kan sulandırıcı iğne kullanıyorsan nari çok fazla tuketmemeye çalış
Maşallah canım sağlıkla Allah kat kat artırsın inşallahKızlar merhaba bugün kan verdim transfer hariç 12.gunum..ve değerim 640.6 çıktı2 adet 5.gun embriyosu transfer edilmisti..sizce ciftmi tekmi bebiş bu durumda ?
Amin canımm hepimizinkinin inşallaahMaşallah canımAllah devamını getirsin inşallah
Ne demek her zaman kuzum. Beklerken halden hale giriyodum bigün umutlu bigün umutsuz bigun belirtili bigün sıfır belirtii. Beklemek zordu gerçekten. İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzBen teşekkür ederim cevap verdiğin için bu arada böyle boşluğa düşmüş gibi hissettinmi yani hiç bisey yok gibi belirtilere bakmıyorum da ben çünkü ilaç yan etkileri var ama böyle sanki normal hiç bişeyim yok gibi hissediyorum
Insallah canım benim üşenmeyip cevap verdiğin için çok çok teşekkür ederim CAN'sinNe demek her zaman kuzum. Beklerken halden hale giriyodum bigün umutlu bigün umutsuz bigun belirtili bigün sıfır belirtii. Beklemek zordu gerçekten. İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
AMİNNNNN :)Kızlar 10. Gün 367 çıktı değerim
Her zaman kuzum ne istersen sorInsallah canım benim üşenmeyip cevap verdiğin için çok çok teşekkür ederim CAN'sin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?