Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım kendi durumunu soylermisin kaçıncı gün embriyosu tek cif taze mi dondurulmuş mu ve ne yedin ne içtin nasıl davrandın bu arada tebrik ederim hayırlı olsun ben biraz fazlaca heyecanlandım da
O heyecan bu aralar hep tavan
Canım dondurulmuş çift 5. Gün embriyosu. 8. Gün 140tı, 10. Gün 367 çıktı değerim.
Beslenme işini, hep buradan okudum ben de, her gün nar suyu ve havuç suyu içtim 1er bardak, bol protein beslendim. Yumurta, kırmızı et, çiğ kurutemişler, süt, yoğurt, bol meyve.. yani dikkat edebildigim kadar işte..
Her gün evin altındaki parkta 15 dklık sakin yürüyüşler yaptım, evde yürüdüm ara ara sonra geri uzandım, yemeğimi yapıodum yine biraz uzanıyodum. Hem dinlendim hem hareket ettim. Sürekli yatmadım. Aklıma gelenler bunlar.

Kızlar 10. Gün 367 çıktı değerim
çok içten diliyorum ki negatif olanlar ilk denemede sizler de pozitifi görün inşallah Allah daha güzel değerler göstersin sizlere en kısa zamanda
MaşaAllah çok şükür çok sevindim. Bugün art arda güzel haberler geliyor. Bugün sevinçten ağlatmaya niyetlisiniz beni sanırım hiçbirinizi tanımasam da görmesem de kendim gibi seviniyorum. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasib etsin inşaAllah

Nâr yiyebiliyor muyuz ben korktuydum yemediydim etkisi vardır diye ya ben kırmızı biber turşusunu çok seviyorum o zarar vermez demi genel olarak sutle yoğurda yukleniyorum yumurta da yiyorum ayyy çok tebrik ediyorum inşallah kucağınıza sağ salim almayı da nasıp etsin duanızda banada yer verin ❤☺

Insanı aşırı motive ediyor böyle haberler çok mutlu oluyorum umudum artıyor

Çok güzel beslenmişsin canım peki transfer öncesi de böyle güzel mi besleniyordun? Ben bu aralar hiç dikkat etmiyorum da yiyip içtiğineme.. süt zaten hiç sevmiyorum ben ananas ve kabak çekirdeğini duymuştum çok faydalı tutunmasına yardımcı oluyor diye

Nar bol bol yedim her gün bi yarım nar taneli yedim, 1 bardak da ayrıca suyunu içtim ben narı çokseviyorum. Herkese aynı mı etkisi bilmiyorum tabi.
çok çok teşekkürler dualarım sizlee pozitif haberler bekliyorum inşallah
Çok teşekkür ederim

Biri sormuştu çatlatma iğnesini o hcg içeren bir iğneymiş gebelik oluştuysa hormonal olarak desteklemesi içinmiş kızlar

Kan sulanrici özelliği var narin canım eğer kan sulandırıcı iğne kullanıyorsan nari çok fazla tuketmemeye çalış

Ben teşekkür ederim cevap verdiğin için bu arada böyle boşluğa düşmüş gibi hissettinmi yani hiç bisey yok gibi belirtilere bakmıyorum da ben çünkü ilaç yan etkileri var ama böyle sanki normal hiç bişeyim yok gibi hissediyorum

Kizlar progestn fitil kullanan var mi? Bazen ic camasirima geliyo parca halinde afedersnz sakiz gbi yada bi parca ic camasirima yapisms gbo oluyor. Acaba dogru kullanamiyor muyum ileri itmeye calisiyorm yeterince ama
Ayyy benim de öyle hatta bıktım günde 3 kere. Nekadar itmeye çalışsak ta düşüyor bazen yapacak birşey yok maalesef ya da o bölgeyi tamponla tıkamak lazım düşmesin diye ama ben rahat edemiyorum

Kızlar 10. Gün 367 çıktı değerim
çok içten diliyorum ki negatif olanlar ilk denemede sizler de pozitifi görün inşallah Allah daha güzel değerler göstersin sizlere en kısa zamanda
Maşallah canım Allah devamını getirsin inşallah

Kan sulanrici özelliği var narin canım eğer kan sulandırıcı iğne kullanıyorsan nari çok fazla tuketmemeye çalış
Evet kullanıyorum canım ama doktor ye veya yeme demedi günde bir tane Progestan iğnesi bi tane oksapar vuruluyorum bir defa gunluk 6 damla d vit yarim folbiol günde üç defa da estrofem ve Progestan kapsül vajinal kullanıyorum bana tavsiyeniz varmı ya elimden geleni yaptığıma inanmak istiyorum açıkçası olup olmamasından çok pişman olmaktan korkuyorum yani şöyle yapsaydım böyle yapsaydım demek istemiyorum

Kızlar merhaba bugün kan verdim transfer hariç 12.gunum..ve değerim 640.6 çıktı 2 adet 5.gun embriyosu transfer edilmisti..sizce ciftmi tekmi bebiş bu durumda ?
Maşallah canım sağlıkla Allah kat kat artırsın inşallah

Ne demek her zaman kuzum. Beklerken halden hale giriyodum bigün umutlu bigün umutsuz bigun belirtili bigün sıfır belirtii. Beklemek zordu gerçekten. İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

Ne demek her zaman kuzum. Beklerken halden hale giriyodum bigün umutlu bigün umutsuz bigun belirtili bigün sıfır belirtii. Beklemek zordu gerçekten. İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
Insallah canım benim üşenmeyip cevap verdiğin için çok çok teşekkür ederim CAN'sin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…