- 18 Ekim 2018
- 362
- 490
- 33
- 40
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.101
Hayırlı olsun canım aminnnKızlar 10. Gün 367 çıktı değerim
çok içten diliyorum ki negatif olanlar ilk denemede sizler de pozitifi görün inşallah Allah daha güzel değerler göstersin sizlere en kısa zamanda
Benim opum olmadi canım ama evet kovid testi yapmak zorunda kaldim transferden önceki akşam çok zor durumda kalmıştım iyi oldu hatırlattığın düşünüyorum da sıkıntı yaşadım ama inşallah sonu hayır olur benim dondurulmuş 5. Gün çift embriyo kalitesi çok çok iyi değil orta diye biliyorum inşallah tutar sadece şunu hatırlıyorum transferden sonraki gun adet sancısı gibi bisey yaşadım üstüne uyudum dinlenip dusunmim diye bilmiyorum bu sefer düşünmemek için herşeyi yapıyorum elimden geleni yaptığıma inanmak beni rahatlatacak hani biliyorum aslında yapmam gerekenleri ama tatmin etmeye çalışıyorum kendimi pozitifi gören arkadaşlarımın o yüzden burda açık açık neler yaptıklarını her aklına gelenleri yazmasını istiyorum terzi kendi söküğünü dikemez derler herkese ne yapması gerektiğini söyleyebiliyorum kendime gelince sifirimHer zaman kuzum ne istersen sorseninle opundan önceki gün de konuşmuştuk corona tahlili verdigin, inşallah pozitif haberini de bekliyorum
Insallah pozitifi görürsün canım tek embriyo diye hafife alma 3.gün embriyosu ile ve tek hamile kalanlar varKızlar meraha bugün transfer oldum 4 embriyo devam ediyordu 3 günde ama 5.gün sadece 1 embriyo kalmışdoktor iyi kalitede dedi transfer ettiler iğne ve fitil verdi 30 da test yapıcam hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
İnş canım doktor kalitesi iyi dedi ama bilmiyorum işte kesinleşmeden hep bi tedirginlik oluyor. İnş hepimizin pozitif olurda birdaha bunları yaşamak zorunda kalmayız. Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasınInsallah pozitifi görürsün canım tek embriyo diye hafife alma 3.gün embriyosu ile ve tek hamile kalanlar var
HarikaSelam kızlar degeri cıktı cok sukur 375
Opu değil kuzun transferinden önceki akşam demek istedim opu yanlış olduBenim opum olmadi canım ama evet kovid testi yapmak zorunda kaldim transferden önceki akşam çok zor durumda kalmıştım iyi oldu hatırlattığın düşünüyorum da sıkıntı yaşadım ama inşallah sonu hayır olur benim dondurulmuş 5. Gün çift embriyo kalitesi çok çok iyi değil orta diye biliyorum inşallah tutar sadece şunu hatırlıyorum transferden sonraki gun adet sancısı gibi bisey yaşadım üstüne uyudum dinlenip dusunmim diye bilmiyorum bu sefer düşünmemek için herşeyi yapıyorum elimden geleni yaptığıma inanmak beni rahatlatacak hani biliyorum aslında yapmam gerekenleri ama tatmin etmeye çalışıyorum kendimi pozitifi gören arkadaşlarımın o yüzden burda açık açık neler yaptıklarını her aklına gelenleri yazmasını istiyorum terzi kendi söküğünü dikemez derler herkese ne yapması gerektiğini söyleyebiliyorum kendime gelince sifirim
Kuzum aynı gün transferlerimiz değerlerimiz de yakınmış. Hayırlı uğurlu olsunn sağlıkla kucaklarımıza da alalım inşallahSelam kızlar degeri cıktı cok sukur 375
Amin canmKuzum aynı gün transferlerimiz değerlerimiz de yakınmış. Hayırlı uğurlu olsunn sağlıkla kucaklarımıza da alalım inşallah
Yaaa maşallah herkez pozitif gözün aydın canım lütfen banada cpk dua edinSelam kızlar degeri cıktı cok sukur 375
Insallah Rabbım kucagımızı butun bekleyenlerin doldursun..evet hissiyat oluyor canımHarikabugün umudum arttı sayenizde karamsarlıktan sıyrıldım. Allah tamamına erdirsin Anneler hissediyor olup olmadığını diyorlar ama ne bileyim siz hissettiniz mi içinizde var gibi olmuş gibi??
Benim de çift embriyo dondurulmuş 5. GünAmin canm
Allah isteyen herkese nasip etsın
İkiz olma ihtimali varmı sence, deger yüksek gibi geliyor bana seninki tek transfer mi
Sakin ol tevekkül etCanım inşallah kan sonucum da iyi gelirde korkmuyorda değilim hala acaba diyorum çatlatma iğnesi etkisi mi
Yerleşmedir belkii canım oSakin ol tevekkül etnasipte varsa olur. Benimde dün ve bugün lekelenmem oldu çok panik haldeyim korkuyorum Ama Allah ol dedi mi olur
Aynen kuzum saglıklı olsunda Allah isteyenlere dee versin Rabbım. Negatif olanlar ıcın hep dua edeceğimBenim de çift embriyo dondurulmuş 5. Gün
Olabilir de evet ama kesinleşmesi için keseleri görmemiz lazım
Aminn canın aminAynen kuzum saglıklı olsunda Allah isteyenlere dee versin Rabbım. Negatif olanlar ıcın hep dua edeceğim
Daha transferin 3. Günü içime bir boşluk düştü sanki çok erkenYerleşmedir belkii canım o
Opu değil kuzun transferinden önceki akşam demek istedim opu yanlış oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?