Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Her zaman kuzum ne istersen sor seninle opundan önceki gün de konuşmuştuk corona tahlili verdigin, inşallah pozitif haberini de bekliyorum
Benim opum olmadi canım ama evet kovid testi yapmak zorunda kaldim transferden önceki akşam çok zor durumda kalmıştım iyi oldu hatırlattığın düşünüyorum da sıkıntı yaşadım ama inşallah sonu hayır olur benim dondurulmuş 5. Gün çift embriyo kalitesi çok çok iyi değil orta diye biliyorum inşallah tutar sadece şunu hatırlıyorum transferden sonraki gun adet sancısı gibi bisey yaşadım üstüne uyudum dinlenip dusunmim diye bilmiyorum bu sefer düşünmemek için herşeyi yapıyorum elimden geleni yaptığıma inanmak beni rahatlatacak hani biliyorum aslında yapmam gerekenleri ama tatmin etmeye çalışıyorum kendimi pozitifi gören arkadaşlarımın o yüzden burda açık açık neler yaptıklarını her aklına gelenleri yazmasını istiyorum terzi kendi söküğünü dikemez derler herkese ne yapması gerektiğini söyleyebiliyorum kendime gelince sifirim

Insallah pozitifi görürsün canım tek embriyo diye hafife alma 3.gün embriyosu ile ve tek hamile kalanlar var

Insallah pozitifi görürsün canım tek embriyo diye hafife alma 3.gün embriyosu ile ve tek hamile kalanlar var
İnş canım doktor kalitesi iyi dedi ama bilmiyorum işte kesinleşmeden hep bi tedirginlik oluyor. İnş hepimizin pozitif olurda birdaha bunları yaşamak zorunda kalmayız. Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın

Opu değil kuzun transferinden önceki akşam demek istedim opu yanlış oldu

Harika bugün umudum arttı sayenizde karamsarlıktan sıyrıldım. Allah tamamına erdirsin Anneler hissediyor olup olmadığını diyorlar ama ne bileyim siz hissettiniz mi içinizde var gibi olmuş gibi??
Insallah Rabbım kucagımızı butun bekleyenlerin doldursun..evet hissiyat oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…