Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Doktorumu çok seviyorm cıvıl cıvıl
merhabalar bende yarın yasemin çekmez ile tüp bebeğe başlıyorumm bunu görünce çok mutlu oldum bende çok sevdim kendisinii. nasıl gitti süreciniz kaçıncı gün embriyosunu tek mi çift mi koydu? silik çizginizi gördüm çok mutlu oldum sağlıkla doğsun/ doğsunlar inşallah

Sabah tekrarla bakalım testi. Ama 3 damla idrar damlat canim. Merakla bekliyor olucam

Daha transferin 3. Günü içime bir boşluk düştü sanki çok erken 3.gün transferi çünkü
Moralini bozma canım 2. gün embriyosu ile de çok hamile kalan var kendini strese sokma bende geçen ay transfer oldum çok şükür tutundu kesesini bile gördük Hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese sağlıklarla nasip etsin

Yarın kontrolün var. Sıra sana geliyor inşaallah nasipçim

Aslında 3. Gün benım pembe ve kahve rengi lekelenmem geldi ama ben idrar yolları enfeksiyonu olduğum için ondan geldiğini düşündüm bilmiyorum tabiki
Ben sana demiştim. Idrar yolları enfeksiyonunda ordan leke gelmez diye bide bazı insanların gebeliğinin başlangıcında enfeksiyon oluyor biliyor musun? O zaman sana söylemedim. Belki olmaz kızı boş yere heveslendirmiyeyim diye

Canım hayrılı uğurlu olsun. Doktorumuz çok iyi canım. Benım 3. Gün embriyosu çift embriyo transfer edildi doktora bıraktım kararı oda çift embriyo kararı verdi. Ulaşmak istediğim zaman ulaşıyorum cevap veriyor inşallah güzel haberini alırız

Kızlar 10. Gün 367 çıktı değerim
çok içten diliyorum ki negatif olanlar ilk denemede sizler de pozitifi görün inşallah Allah daha güzel değerler göstersin sizlere en kısa zamanda
Hayırlı olsun canım. Kucağına almak da nasip olsun inşaallah. Senin göğüs hassasiyetin son günlere doğru azalmıştı dimi? Aklımızda olsun

Aslında 3. Gün benım pembe ve kahve rengi lekelenmem geldi ama ben idrar yolları enfeksiyonu olduğum için ondan geldiğini düşündüm bilmiyorum tabiki
Yani nokta kadar kahverengi leke sadece söyledim doktora takip et artarsa haber ver dedi. Karnımda şişlik ve gaz var hakkımızda hayırlısı artık nasipte öte yol yok

Allah evladını sana bağışlasın sakinleştim biraz üzülüp ağlayınca canımın daha çok yandığını farkettim. Onunla konuşup Meryem suresini dinliyoruz. Ağrı falan kalmıyor

Çok şükür çok sağol Darısı tüm bekleyenleree olsun

Yaa işte ama benım normalde de idarar yolları enfeksiyonu sorunum var ve lekelenmem oluyor

Hayırlı olsun canım. Kucağına almak da nasip olsun inşaallah. Senin göğüs hassasiyetin son günlere doğru azalmıştı dimi? Aklımızda olsun
Çok sağol amin darısı bekleyen herkese en kısa zamanda inşallah
evet şuan ağrı yok gibi.
Uçları koyulaştı ve damarlar belirginleşti. Ben de hep okurdum bu belirtileri doğruymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…