Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kesinliklee bi yanım buruk benim inşallah bekleyen arkadaşlarım da bu duyguları en kısa zamanda yaşasınlarr Dualarımız sizinle kızlar

Tebrik ederim canım senden de rica etsem anlatır mısın neler yaptın ne yedin ne içtin nasıl geçti 12 gün
Canim hicbirsey yapmadim oglum var birbucuk yasinda onun herseyiyle ilgilendim cok yatamadim sadece ilac aldigim xamanlarda yattim okadar normal hayatima devam ettim doktorumda oyle dedi zaten

Kızlar benim doktorum transferden hemen sonra tuvalete gidebilirsin dedi. Ve yatmana gerek yok eve gidebilirsin dedi. Bu normal mi. Ve tutmadı tabi ki bu ay tekrar yapacağız nasipse.genetikte yaptırdık bir sıkıntı yok. Doktorda neden olmadı hiç bilmiyorum dedi. İlk denemem di. Sizce şimdi nelere dikkat edeyim.

Beni 15 dk yatırmışlardı sadece. 8nun dışında günlük hayatıma devam ettim temizlik bile yaptım canım. Keşke seni de az yatırsalarmış

Canim bende transferden sonra kalktim ve tuvalete gittim bizim hastanede yatirmiyor 1 saat 2 saat yatirmiyorlar eve gonderiyorlar hemen ama benimki pozitiv suan insallah boyle devam eder
Rabbim sanada nasip etsin ins

bizim hastanede yatırmıyor . ilkinde ben de hiç yatmadan apar topar giyinip çıktım tutmadı. 2 .de biraz dinleniyim dedim biraz ağrım oldu karnım da açtı sürekli hemşireler gelip yok ilaç anlatıcam yok dinlenicek misiniz yok perdeyi açmalar falan sinir gelmişti bana o da tutmadı zaten.

Kızlar 10. Gün 367 çıktı değerim
çok içten diliyorum ki negatif olanlar ilk denemede sizler de pozitifi görün inşallah Allah daha güzel değerler göstersin sizlere en kısa zamanda
Kriel
çok şükür tatlım çok sevindim senin adına sağlıcakla ilerlesin inşallah

Ayyyyy canım yaaaa yok bana yatma dedi ben 2 saat felan yattim ama tuavelete hemen git deyince biliyorsunuz çok sıkışık oluyoruz ben de gittim. Bu sefer yarım saat felan yatayım diyorum. Yine olmayacak diye çok korkuyorum

Canim bende transferden sonra kalktim ve tuvalete gittim bizim hastanede yatirmiyor 1 saat 2 saat yatirmiyorlar eve gonderiyorlar hemen ama benimki pozitiv suan insallah boyle devam eder
Rabbim sanada nasip etsin ins
Ayyyyyy amin canım çok amin. Rabbim sana da sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Bebisin sıkı sıkı tutunsun doğana kadar

Beni 15 dk yatırmışlardı sadece. 8nun dışında günlük hayatıma devam ettim temizlik bile yaptım canım. Keşke seni de az yatırsalarmış
Yok hemen lavaobaya git dedi. Ben de diyorum biraz bekleseydim. Şimdi aynı hatayı yapmayalım diye sizlere sormak istedim. Senin pozitif oldu sonuç galiba de mi canım

Normal evet yatmak iyi değil zaten yurt dışında millet transferden sonra kalkıp işe gidiyor ve yapılan araştırmalarda tutma oranı en çok olanlar kalkıp nomrla hayatına devam edenler

Canim hicbirsey yapmadim oglum var birbucuk yasinda onun herseyiyle ilgilendim cok yatamadim sadece ilac aldigim xamanlarda yattim okadar normal hayatima devam ettim doktorumda oyle dedi zaten
Teşekkür ederim canım cevabın için yani demen o ki insan ne kadar rahat olursa o kadar iyi demi

Merhaba arkadaşlar yarın test günüm. Bugün idrar testi yaptım çok silik çizgi çıktı. 3. Gün embriyosu 10. Gün bugün. Değerim ne çıkar acaba? Ben hep pozitif görüyorum ama değer düşük olunca devam etmiyor o yüzden çok korkuyorum. Yaptığım test erken gebelik testi değildi bu arada

Demekki ihtimalin var 3.gün embriyosu ile silik çizgiyi bile göremeyenler var inşallah hayırlı haberlerini alırız canım

Yok hemen lavaobaya git dedi. Ben de diyorum biraz bekleseydim. Şimdi aynı hatayı yapmayalım diye sizlere sormak istedim. Senin pozitif oldu sonuç galiba de mi canım
Aynen canım şimdilik pozitif sonraki zamanlarda nasıl olur endişesi var şimdide. İnşallah sana da Allah en kosa zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…