- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.461
Evt haftaya carsamba gunu inslalahCanım transfer zamanı belli oldu mu
Ben de ilk başta ağızdan alıyordum hemşire yanlış söylemiş 3 vajinal gece yatmadan 1 ağızdanmışYapmaz olur mu söyledim ama normal dedi. Zaten sonrasında uyku yapıyor sızıp kalıyorum
İzmir deyim ben Ahmet önoğluBen de ilk başta ağızdan alıyordum hemşire yanlış söylemiş 3 vajinal gece yatmadan 1 ağızdanmış
Önemli olan sağlıkla sıhhatle elimize almamız inşaAllah
Hangi doktora gidiyorsun canım doktor arıyorum ben
Ayyy kaçırmışım o kısmıEvt haftaya carsamba gunu inslalah
Ankara dayım bendeİzmir deyim ben Ahmet önoğlu
Sizin yaş kaç. Bu ilk denemeniz mi kaçıncı deneme. Merak edip baktım biraz ama destekleyici özelliği varmış yaş ve birkaç başarısız deneme sonrası öneriyorlarmış ondan sordum sizeDuyan bilen var mı acaba? Yoksa bana masraf çıkartmak için mi şeyaptılar
Yaaa çok şükür çok sevindim ❤ Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasib etsin inşaAllahCanım arkadaşlarım kan testim pozitif çıktınasıl mutluyum anlatamam 11.gün 96 çıktı
Aminn hepimize inşallahYaaa çok şükür çok sevindim ❤ Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasib etsin inşaAllah
29 yaşındayım ve ilk denememiz. Ama pimpirikli davranıp hastaneyi telefonlarla yıldırmış olabilirim. Tutsun da bir daha yüzünü görmeyelim dediler zaarSizin yaş kaç. Bu ilk denemeniz mi kaçıncı deneme. Merak edip baktım biraz ama destekleyici özelliği varmış yaş ve birkaç başarısız deneme sonrası öneriyorlarmış ondan sordum size
İnşallah darısı hepinize olsunCanım gözün aydınn sağlıklı bir gebelik geçir inşallah allah tamamına erdirsin
Bende aslen ankaralıyım buraya evlenip geldim ailem oradaAnkara dayım bende
1 ml lik değildir umarım çünkü ilaç bir ml den daha fazla. Ben o yüzden 2 ml ya da ml lik enjektöre çekiyorum ilacı sonra iğne ucunu değiştiriyorum küçük olanı takıyorumBilmiyorm ki doktor yazdi eczaneden aldim kahverengi uclu dedi
Seninde hayirli olsun insallah guzelce gecer zamanAyyy kaçırmışım o kısmıhadi Gözünaydin canım. Bende bugün tranfser hazırlığına başladim.
Oyle zaten canim enjektor farkli normal enjektor ona cekip ucunu degistiricem ayni merional da yaptigim gibi1 ml lik değildir umarım çünkü ilaç bir ml den daha fazla. Ben o yüzden 2 ml ya da ml lik enjektöre çekiyorum ilacı sonra iğne ucunu değiştiriyorum küçük olanı takıyorum
29 yaşındayım ve ilk denememiz. Ama pimpirikli davranıp hastaneyi telefonlarla yıldırmış olabilirim. Tutsun da bir daha yüzünü görmeyelim dediler zaar
Aynen canım çok şükür az kaldıAy çok az kalmış canım o zaman hiç yapma artık boşver
Ankara'da kime gidiyorsunuz?Ankara dayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?