- 26 Ekim 2020
- 1.489
- 1.476
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.481
batmıyor diye geri çekmeler ben de sonlara doğru oldu o daha çok ağrıtıyor .Ben alıştım ya püf noktalarını öğrendim artık benim elim hafif ama esimin ağır geçiyor sonradan benim vurduklarim çok uzun sürmüyor ağrısı göbeğe batsın diye biraz sıkıyorsun göbeği iki parmak arasında battikttan sonra yavaşça bırakıyorum bide korkmamak gerekiyor ilk başlarda batmıyor diye geri çekiyordum o daha da yakıyordu
İlaç ne verdi sana?Peş peşeyiz ya hemen hemen aynı şeyleri kullandık merak ettim.Benim de Pazartesi kontrol :)Evt haftaya carsamba gunu inslalah
Ben Bahçeci Berfu Demir'e gidiyorum.Memnunum açıkçası.Başkent Hulusi Hocayı da çok övüyorlar.Aslında açıkçası forumda şunu gördüm gidilen doktoru yeren de oluyot öven de.Herkesin beklentisi farklı.Yani herke bebek sahibi olmak istiyor evet ama doktordan beklenti farklı.Benim yüzüme bakmayan doktoru çok seven de var şu an gittiğim ve bana göre gayet ilgili doktoru sevmeyen deKızlar Ankara’da önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı?
Ne desem boş cidden çok üzüldüm ama o kadar emindin ki olmadığına nasıl emindin canım allahım tez zamanda kendiliğinden nasip etsin inşallahpembiss123 negatif benm beta kanda 0.1 çıktı
Estrofem devam gunde 3İlaç ne verdi sana?Peş peşeyiz ya hemen hemen aynı şeyleri kullandık merak ettim.Benim de Pazartesi kontrol :)
Ben bi damla fislatiyorum havasini aliyorum oyle yapiyorum yinee dikkat ederimkızlar birde kahverengi iğne uçlarının bazıları defolu çıkmıştı . ilacı dışarı vermiyordu . göbeğime iğne batırdıktan sonra ilacı deri altına enjekte edemiyordum tıkalı gibi birşeydi . iğneleri kullanmadan önce ilacın dışarı çıkıp çıkmadığını kontrol edin derim.
Hadi bakalım mis gibi yarasın hepsi!Sağlık ocağına gitmeli olandan yok sanırım inşallah bana da öyle verir.Estrofem devam gunde 3
Coraprin devam gunde 1
Prednol gunde 1
Vitamin gunde 1
Tetradox gunde 2
Prolutex igne gunde 2
Ondan bilerek vermediler aslinda ondan veriyorlarmis ama bu korona cok azdi diye gitmeyin tehlikeli dedi onun yerine prolutex verdi gobekten vurulacak gunde 2 kezHadi bakalım mis gibi yarasın hepsi!Sağlık ocağına gitmeli olandan yok sanırım inşallah bana da öyle verir.
Evet sabah hastaneye gittim 96 çıktı pozitif
Çok şukürEvet sabah hastaneye gittim 96 çıktı pozitif
eşim fıslatmamış herhalde :) itiyorum ilaç gitmiyor bayağı korktum iğne kaldı göbeğim de :)Ben bi damla fislatiyorum havasini aliyorum oyle yapiyorum yinee dikkat ederim
3. Gün embriyosu çift yapıldı.Çok şukürRabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Tek transfer mi yapılmıştı, kaçıncı gün embriyosu?
Kanda pozitif ciksa da 2 gun sonra tekrar verdigindeki artis onemli zaten. Azicik daha sabir.Kizlar gebelik testi yaptim,pozitif cikti ama 2 gun once catlatma ignesi yapmistim. Kan versem catlatma ignesi nedeniyle yine yaniltici cikabilir dimi? Pazartesi test gunum,ignenin 5. Gunu oluyor yine yaniltabilir diye dusunuyorum,ne yapsam bilemedim
Doğru söylüyorsun canım teşekkür ederimBen Bahçeci Berfu Demir'e gidiyorum.Memnunum açıkçası.Başkent Hulusi Hocayı da çok övüyorlar.Aslında açıkçası forumda şunu gördüm gidilen doktoru yeren de oluyot öven de.Herkesin beklentisi farklı.Yani herke bebek sahibi olmak istiyor evet ama doktordan beklenti farklı.Benim yüzüme bakmayan doktoru çok seven de var şu an gittiğim ve bana göre gayet ilgili doktoru sevmeyen deÖnemli olan laboratuvar bir de doktorunuzun deneyimi bana göre
Bana da eğer ondan verirlerse söyleyeyim hocaya ya.Evde kronik hastam da var her gün sağlık ocağına gitmeyi istemiyorumOndan bilerek vermediler aslinda ondan veriyorlarmis ama bu korona cok azdi diye gitmeyin tehlikeli dedi onun yerine prolutex verdi gobekten vurulacak gunde 2 kez
Ben 52 TL ye yaptırıyorumÖzelde test fiyatı ne kadar oluyor acaba
Verir buyuk ihtimal canim soylersin durumunuBana da eğer ondan verirlerse söyleyeyim hocaya ya.Evde kronik hastam da var her gün sağlık ocağına gitmeyi istemiyorum
Alalh yardimciniz olsun kronik hastalik zor gerçektendeVerir buyuk ihtimal canim soylersin durumunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?