Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

batmıyor diye geri çekmeler ben de sonlara doğru oldu o daha çok ağrıtıyor .

Kızlar Ankara’da önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı?
Ben Bahçeci Berfu Demir'e gidiyorum.Memnunum açıkçası.Başkent Hulusi Hocayı da çok övüyorlar.Aslında açıkçası forumda şunu gördüm gidilen doktoru yeren de oluyot öven de.Herkesin beklentisi farklı.Yani herke bebek sahibi olmak istiyor evet ama doktordan beklenti farklı.Benim yüzüme bakmayan doktoru çok seven de var şu an gittiğim ve bana göre gayet ilgili doktoru sevmeyen deÖnemli olan laboratuvar bir de doktorunuzun deneyimi bana göre

Son düzenleme:
kızlar birde kahverengi iğne uçlarının bazıları defolu çıkmıştı . ilacı dışarı vermiyordu . göbeğime iğne batırdıktan sonra ilacı deri altına enjekte edemiyordum tıkalı gibi birşeydi . iğneleri kullanmadan önce ilacın dışarı çıkıp çıkmadığını kontrol edin derim.

Ben bi damla fislatiyorum havasini aliyorum oyle yapiyorum yinee dikkat ederim

O degilde o kadar tatil diye iyi odu demistim bugun aciklamaya gore meb ana siniflarina tatili kaldirmis yuzyuze egitime devam edicez hayir anlamiyorim biz ogretmen degilmiyiz digerlerinden farkimiz ne olacaksa hepsine olsaydi

Kizlar gebelik testi yaptim,pozitif cikti ama 2 gun once catlatma ignesi yapmistim. Kan versem catlatma ignesi nedeniyle yine yaniltici cikabilir dimi? Pazartesi test gunum,ignenin 5. Gunu oluyor yine yaniltabilir diye dusunuyorum,ne yapsam bilemedim
Kanda pozitif ciksa da 2 gun sonra tekrar verdigindeki artis onemli zaten. Azicik daha sabir.
Idrar ile anlaman mumkun degil bence

Doğru söylüyorsun canım teşekkür ederim

Ondan bilerek vermediler aslinda ondan veriyorlarmis ama bu korona cok azdi diye gitmeyin tehlikeli dedi onun yerine prolutex verdi gobekten vurulacak gunde 2 kez
Bana da eğer ondan verirlerse söyleyeyim hocaya ya.Evde kronik hastam da var her gün sağlık ocağına gitmeyi istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…