- 6 Kasım 2020
- 2.130
- 2.420
- 83
- 46
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.501
Sen benden de çok kullanıyorsunProgestan 6 tablet, estrofem 3 tablet, prenatal life, ecopirin, prednol bunları kullanıyorum
Ay çok güzel darısı tüm bekleyenlerin başına3. Gün embriyosu çift yapıldı.
İnşallahAy çok güzel darısı tüm bekleyenlerin başınainsallah keseleri görüp kalp atışlarını da duyarsin sorunsuz sıkıntısız
Kaçıncı günündü canım senin tebrik ederim maşallah3. Gün embriyosu çift yapıldı.
Bugün 11. Gün çok teşekkür ederim darısı senin de başınaKaçıncı günündü canım senin tebrik ederim maşallah
İnşAllah canım Allah razı olsun benimde 10. Günüm bugun. Sağlıcakla kucağına al inşallahBugün 11. Gün çok teşekkür ederim darısı senin de başına
İnşallah sen ne zaman test yapacaksın?İnşAllah canım Allah razı olsun benimde 10. Günüm bugun. Sağlıcakla kucağına al inşallah
Pazar günü yapacağım canım adet olacak mışım gibi kasıklarım ağrıyor. Sende yerleşme kanaması falan olmuş muyduİnşallah sen ne zaman test yapacaksın?
Yok olmadı ama 2-3 gündür adet oldum diye yataktan kalktım benim de çok ağrıdıPazar günü yapacağım canım adet olacak mışım gibi kasıklarım ağrıyor. Sende yerleşme kanaması falan olmuş muydu
Anladım canım hayrlısı olsun sen artık güzel haberin tadını çıkarYok olmadı ama 2-3 gündür adet oldum diye yataktan kalktım benim de çok ağrıdı
ilaçaları pazar günü bıraktım perşembe adet oldum . 4-5 gün sonra gibiSelam kızlar... Şimdi anladığım kadarıyla bu ilaçlardan dolayı adet olamıyoruz ve doğal olarak bu ağrı ve sancılarımız adet belirtisi de olabiliyor tıpkı normal yollardan hamile kalan bayanlar gibi belirti gösteriyoruz bir nevi. Peki sonuç negatif çıkarsa (Allah korusun) ne zaman ve nasıl adet görmeye başlıyoruz? Yani negatif çıktı diye ilaçları bırakınca mi adet görmeye başlıyoruz. Kafamda deli sorular. Normalde yarın veya pazar günü normal adet döngüm, başlaması lazım. Salı günü de tahlil günüm. Umarım sonuç pozitif çıkar ve katlanarak da artar. Tecrübe ve bilgilerinize dayanarak beni aydınlatırsanız sevinirim.
Geçen denemem negatif olduktan sonra doktor ilaçları kullanmayı bırakabilirsin dedi bıraktıktan 3 gün sonra adet oldumSelam kızlar... Şimdi anladığım kadarıyla bu ilaçlardan dolayı adet olamıyoruz ve doğal olarak bu ağrı ve sancılarımız adet belirtisi de olabiliyor tıpkı normal yollardan hamile kalan bayanlar gibi belirti gösteriyoruz bir nevi. Peki sonuç negatif çıkarsa (Allah korusun) ne zaman ve nasıl adet görmeye başlıyoruz? Yani negatif çıktı diye ilaçları bırakınca mi adet görmeye başlıyoruz. Kafamda deli sorular. Normalde yarın veya pazar günü normal adet döngüm, başlaması lazım. Salı günü de tahlil günüm. Umarım sonuç pozitif çıkar ve katlanarak da artar. Tecrübe ve bilgilerinize dayanarak beni aydınlatırsanız sevinirim.
İnşallah senin güzel haberini de duyarız canımAnladım canım hayrlısı olsun sen artık güzel haberin tadını çıkar
İnşAllah canım bugun ki ağrı canımı sıkıyor korkuyorumİnşallah senin güzel haberini de duyarız canım
Hiç korkmaİnşAllah canım bugun ki ağrı canımı sıkıyor korkuyorum
Benim de salı canım hayırlısıyla inşallah oallımPazartesi günü canım çok heyecanlıyım
Ben de iğne falan kullanmıyorum canım. Sadece haplar ve fitil. Kan sulandırıcı iğnem var benim ama o ayrı zaten. Transfer sonrası bi tane bi iğne yazmış o hemen transferden sonraki gün bi kerelik. Sabah bi fitil akşam 2 fitil. Estrofem bi de bi hap daha. Herkesin tedavisi farklı canımBence de ama ne biliyim herkes iğne falan deyince Bi eyvah dedim
İlk kez duyuyorum ben canımKızlar embriyo yapıştırıcı diye bir sey duyan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?