Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Selam kızlar... Şimdi anladığım kadarıyla bu ilaçlardan dolayı adet olamıyoruz ve doğal olarak bu ağrı ve sancılarımız adet belirtisi de olabiliyor tıpkı normal yollardan hamile kalan bayanlar gibi belirti gösteriyoruz bir nevi. Peki sonuç negatif çıkarsa (Allah korusun) ne zaman ve nasıl adet görmeye başlıyoruz? Yani negatif çıktı diye ilaçları bırakınca mi adet görmeye başlıyoruz. Kafamda deli sorular. Normalde yarın veya pazar günü normal adet döngüm, başlaması lazım. Salı günü de tahlil günüm. Umarım sonuç pozitif çıkar ve katlanarak da artar. Tecrübe ve bilgilerinize dayanarak beni aydınlatırsanız sevinirim.

ilaçaları pazar günü bıraktım perşembe adet oldum . 4-5 gün sonra gibi

Geçen denemem negatif olduktan sonra doktor ilaçları kullanmayı bırakabilirsin dedi bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum

Bence de ama ne biliyim herkes iğne falan deyince Bi eyvah dedim
Ben de iğne falan kullanmıyorum canım. Sadece haplar ve fitil. Kan sulandırıcı iğnem var benim ama o ayrı zaten. Transfer sonrası bi tane bi iğne yazmış o hemen transferden sonraki gün bi kerelik. Sabah bi fitil akşam 2 fitil. Estrofem bi de bi hap daha. Herkesin tedavisi farklı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…