- 5 Kasım 2020
- 420
- 607
- 18
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.521
Aynen canım o hep yapılması gereken birşeymiş benim de annem hemşireydi onda görüyordum hep çocukluğumdan berikızlar birde kahverengi iğne uçlarının bazıları defolu çıkmıştı . ilacı dışarı vermiyordu . göbeğime iğne batırdıktan sonra ilacı deri altına enjekte edemiyordum tıkalı gibi birşeydi . iğneleri kullanmadan önce ilacın dışarı çıkıp çıkmadığını kontrol edin derim.
Doktor önermiş araştırınca tutunmayı kolaylaştırdığı çıkıyor. Pek bir bilgi de yok. Neden önerdiler onu da anlamadım.İlk kez duyuyorum ben canım
Aynen öyle canım o kullandığımız ilaçlar geciktiriyor yani hormonlar sayesinde. Ne zaman bırakıyoruz sonra vücut eski haline dönüyor ve kanama başlıyorSelam kızlar... Şimdi anladığım kadarıyla bu ilaçlardan dolayı adet olamıyoruz ve doğal olarak bu ağrı ve sancılarımız adet belirtisi de olabiliyor tıpkı normal yollardan hamile kalan bayanlar gibi belirti gösteriyoruz bir nevi. Peki sonuç negatif çıkarsa (Allah korusun) ne zaman ve nasıl adet görmeye başlıyoruz? Yani negatif çıktı diye ilaçları bırakınca mi adet görmeye başlıyoruz. Kafamda deli sorular. Normalde yarın veya pazar günü normal adet döngüm, başlaması lazım. Salı günü de tahlil günüm. Umarım sonuç pozitif çıkar ve katlanarak da artar. Tecrübe ve bilgilerinize dayanarak beni aydınlatırsanız sevinirim.
Kime önerdi canım sana mı? Eğer öyle birşey vardı madem neden herkese yapılmasınDoktor önermiş araştırınca tutunmayı kolaylaştırdığı çıkıyor. Pek bir bilgi de yok. Neden önerdiler onu da anlamadım.
ilk defa iğne kullandığım içinn bunu yeni tecrübe etmiştim. benim gibi olanlar vardır diye uyariyim dedim :)Aynen canım o hep yapılması gereken birşeymiş benim de annem hemşireydi onda görüyordum hep çocukluğumdan beri
ben de şimdi dicektim sonucunu bekleyen biri vardı kimdi o diye seni merak ediyordum. hadi ya çok üzüldümKan verdim ama sonucum hala çıkmadı ama kanamam oluyor maalesef sanırım kimyasal
Haftaya cuma benim vardı. Sen nasıl arkadan gelip bana yetiştin
Hayırlı olsun bebeğim Alllah tamamına erdirsin inşaallahCanım arkadaşlarım kan testim pozitif çıktınasıl mutluyum anlatamam 11.gün 96 çıktı
İnşallaaaahhhh darısı başına kuşumHayırlı olsun bebeğim Alllah tamamına erdirsin inşaallah
Çok geriden kalmıştım bir hızla başladım gidiyorumHaftaya cuma benim vardı. Sen nasıl arkadan gelip bana yetiştiniyi oldu iyi. Belki aynı gün transfer oluruz
Benim bundan önceki denemelerimde 2 tane transfer edildi ama 1 tane edilmiş gibi gösterildiBende adana başkentte yaptırıyorum inşallah danisacagm doktruma.. Senin kac yumurtan dollendi canım dondurmusmuydun sen yoksa yeni mi opu oldun?
Merkezdeki doktor önermiş. Bugün bilgilendirme yapıldı kafam karıştı benim de.Kime önerdi canım sana mı? Eğer öyle birşey vardı madem neden herkese yapılmasın
Arap atı gibi sonradan açıldın bana bakÇok geriden kalmıştım bir hızla başladım gidiyorumaynen aynı gün olabiliriz
Aminn aşkım Inşaallahİnşallaaaahhhh darısı başına kuşum
Üsenenin çocuğu olmaz derlerArap atı gibi sonradan açıldın bana bak
dikkat dikkat bu bir itiraftır. :))))Benim bundan önceki denemelerimde 2 tane transfer edildi ama 1 tane edilmiş gibi gösterildimesela embriyonun foto.su falan hep tekti. Adette 1 olarak yazıyordu. Bilmem senin merkez yapar mı bi soruş bakalım.
Göbekten iğne mi verdi? 2 günde bir mi vurucaksin? Kalcadan olan iptal yani öyle mi? Rahmin ne kadar kalınlaşmış? Saat kaçta transfer? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendiBanada o yuzden kalcayi vermedi saglik ocagina gidip hemsireye vurdurman yada acilde yaptirman gerekebilir dedi cok sıkıntılı corona oldugu icin dedi dikkat edilmiyor dedi o yuzden gobekten olani verdi artik yapicam bi sekilde
Korkma o ağrılar bende de oluyor yarın kan vericem çok nötrüm ama umutluyumda kafalar karışık bende bayaİnşAllah canım bugun ki ağrı canımı sıkıyor korkuyorum
Yiter sıra bize gelsin artıkÜsenenin çocuğu olmaz derlerçok bekledim yeter gari dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?