Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Anladığım kadarıyla öyleymiş. Rahatladım biraz, bana da transfer öncesi bir iğne vurdu hemşire, bide çatlatma iğnesi verdi vurmamı bekliyor oda

Aynen canım o hep yapılması gereken birşeymiş benim de annem hemşireydi onda görüyordum hep çocukluğumdan beri

Aynen öyle canım o kullandığımız ilaçlar geciktiriyor yani hormonlar sayesinde. Ne zaman bırakıyoruz sonra vücut eski haline dönüyor ve kanama başlıyor

Bende adana başkentte yaptırıyorum inşallah danisacagm doktruma.. Senin kac yumurtan dollendi canım dondurmusmuydun sen yoksa yeni mi opu oldun?
Benim bundan önceki denemelerimde 2 tane transfer edildi ama 1 tane edilmiş gibi gösterildi mesela embriyonun foto.su falan hep tekti. Adette 1 olarak yazıyordu. Bilmem senin merkez yapar mı bi soruş bakalım.

Banada o yuzden kalcayi vermedi saglik ocagina gidip hemsireye vurdurman yada acilde yaptirman gerekebilir dedi cok sıkıntılı corona oldugu icin dedi dikkat edilmiyor dedi o yuzden gobekten olani verdi artik yapicam bi sekilde
Göbekten iğne mi verdi? 2 günde bir mi vurucaksin? Kalcadan olan iptal yani öyle mi? Rahmin ne kadar kalınlaşmış? Saat kaçta transfer? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi cok oldu sorular affet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…