Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar başına gelen varmı ; transfer sonrası 13.gunun dün kan testinde beta değerim 460 idi..bugün oglen WC ye girdiğimde iç camasirimda 2 damla kan vardı..çok korktum başına gelen varmı varsa doktorlarımız ne dedi ne yapmam gerek doktoruma yazdım dönüş bekliyorum ondan da..çok üzüldüm ya çok şuan

Benim olmuştu. Progestan fitil atmami söyledi ekstradan. Ayaklarin yüksekte olacak şekilde uzan dedi. Bi günde epey gelmisti. Onda da iğne yaptilar kalcadan. Proluton muydu neydi adı.

Benim olmuştu. Progestan fitil atmami söyledi ekstradan. Ayaklarin yüksekte olacak şekilde uzan dedi. Bi günde epey gelmisti. Onda da iğne yaptilar kalcadan. Proluton muydu neydi adı.
Fitil zaten kullanıyorum cnm..eee noldu durdu mu sonra kanaman?gebelik durumun nedir şuanda?

Bide bu tüp bebek tamamen suni yollarla elde edilen bir gebelik. Geçen gün arkadaşlar normal gebelikle aynı dedi ama kesinlikle değil. Tutunması bile ilaçlarla zorlayarak. O yüzden ilk 3 ay herşeye çok dikkat edin. Buraya yazıyorum ama bütün pozitif alan arkadaşlar lütfen dikkate alsın bu mesajımı. Aynı madem niye ilaçlara devam? Ilişki kalp atışını duyana kadar neden yasak? Aynı değil işte. Her hareketinize çok çok dikkat edin canlarım

Fitil zaten kullanıyorum cnm..eee noldu durdu mu sonra kanaman?gebelik durumun nedir şuanda?
Evet ben de fitil kullaniyordum zaten. Ama ekstra yine at dedi. Malesef 9 hafta herşey yolundayken kalbi durdu tabii senin böyle olucak diye bişey yok. Ama kanamalari hemen kesiyor ilaclar. Çok çok dinlenmeni öneririm.

O fitili attığın anda kahverengine dönüyor sonra da kesiliyor. Eger cok sivi bir sekilde akiyorsa, o zaman iğne yaptir bence. Benim birden su gibi aktı. Gittim igne vurdular durdu. Ben o günün aksaminda kalp atışını duymustum kanama alanlari olabiliyor bazen rahimde. Illa bebekle alakali olmak zorunda degil. Ha bide kan sulandiriciyi kesmisti. Ama ben 7 haftalik falandim. Sana nasil yol izler bilemiyorum canim

Göbekten iğne mi verdi? 2 günde bir mi vurucaksin? Kalcadan olan iptal yani öyle mi? Rahmin ne kadar kalınlaşmış? Saat kaçta transfer? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi cok oldu sorular affet
Estağfirullah canim evet gobekten verdi digeri koronadan dolayi saglik ocagi hastaneye gitme zorunluluğun olmasin vaka cok artti hastalrimizdan da duyuyoruz hep dedi ondan degsitirdik dedi gunde iki defa prolutex diye bi igne yapicam canim sonra diger ilaclara devam progesterob igne ve fitil iptal yani.. rahim 11.6 dedi 3 cizgi guzel dedi bakalim transfer insallah carsamba ama saat belli degil sali gunu arayip bilgi verecekler ama ogleden sonra oluyo genelde dedi

Bende adana başkentte yaptırıyorum inşallah danisacagm doktruma.. Senin kac yumurtan dollendi canım dondurmusmuydun sen yoksa yeni mi opu oldun?
Ay simdi gordum mesaji canim ya arada kacirmisim bende 9 yumurta cikti 8 i olgun 7 si dollendomi 5 i de 5.gunde donduruldu opudan sonra adet oldum transfer hazirligina basladik 5 gun sonra inslalah transfer olucam

Yiter sıra bize gelsin artık rabbimnasip çarşamba, biz de bidahaki carsamba inşaallah gerçi senin kontrolün ertesi de olabilir. Gözümü korkuttun
Kontrole diye gidip tranfser oluyormusum aynen diğer hafta salı carsamba olur bizimde hayırlısı ile atlatalım inşallah fazla sıkısmadan

Geçen ben de aynısını düşündüm.Yani sonrasında kullanılacak ilaçlar vs var.Öyle hadi koyduk aldık bitti olmuyor resmen.Tamamen doğal olması gereken bir süreç ilaçlarla müdahalelerle oluyor,aynı olmasına imkan yok.Çok dikkat etmek gerek.

Canım senin de 12 kasım değil miydi transfer günün aynı günüz diye hatırlıyorum. Benim test günüm yarın evde test yapmadım hiç heyecan dorukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…