Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar kan sonucum çıktı 64.69 çıktı bugün 10. Günümdü 5. Gün embriyosu tek transferdi. Değer düşük acaba kimyasal mı moralim bozuldu ne diyorsunuz
Bence dusuk degil. 2 gun sonra 2 ye katlaniyorsa hic sorun yok demisti dr bana. Kisiden kisiye ve laborutuara gore degisiyor rakamlar. 2 gun sonra da ayni yerde ver kani.

Kızlar kan sonucum çıktı 64.69 çıktı bugün 10. Günümdü 5. Gün embriyosu tek transferdi. Değer düşük acaba kimyasal mı moralim bozuldu ne diyorsunuz
Hayır tabikide ne alakası var hamilesin işte belkide geç yerleşmiştir bu anın tadını çıkar neden hemen kötüyü düşünelim ki burada İnan 10 nu bile görmek için neler verecek olanlar var bebeğine en güzel enerjileri yolla canım değerin gayet güzel önemli olan 2 sonra yapacağın testin sonucu içini ferah tut

Merhaba 12 Kasım da transfer oldum 5.gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti bugün 8.gün erken gebelik testi yaptım çok silik ama var gibi bi bakar mısınız
Ay var sanki ya ne kadar umut verici mesajlar okudım bugün ya. Kan testine baktır kesinleşir inşallah gönlünce olsun herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…