- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.561
Çok iyi yapmışsın herşeyin gözünün önündeKendime mini eczane açtım
Normalde tranfer olali 13 gun du 5.gun embriyosu 18 yapiyor ama doktorlar qdet basindan hesapliyorlar oyle olunca yarin 5 haftalikŞimdi senin bebeğin kaç haftalık oluyor canım
Maşallah canım sağlıcakla ilerlesin gebeliğinNormalde tranfer olali 13 gun du 5.gun embriyosu 18 yapiyor ama doktorlar qdet basindan hesapliyorlar oyle olunca yarin 5 haftalik
Yok 10 kasımdı benim de yarın 11.gün merkezim 11.güne randevu verdiKaç gün oldu canım sana benden sonra değil miydin 12 günü beklemekte fayda var
Aynı günmüş canım hadi hayırlısı inşallah güzel bir değer çıkarYok 10 kasımdı benim de yarın 11.gün merkezim 11.güne randevu verdi
Bugun de idarar testi yaptın mıYok 10 kasımdı benim de yarın 11.gün merkezim 11.güne randevu verdi
Yaptım ama çok çok silik birsey var emin de olamıyorum Pazartesi akşam lekelenmem olmustu sanırım geç yerleşti ki umarım öyledir geç yerleştiği için hcg anca idrara geçer bakalım yarın neler olucakBugun de idarar testi yaptın mı
Ben bugün kan verdm negatif.Canım senin de 12 kasım değil miydi transfer günün aynı günüz diye hatırlıyorum. Benim test günüm yarın evde test yapmadım hiç heyecan dorukta
Çok üzüldüm canım hayırlısı olsun inş bir sonraki gönlüne göre olsunBen bugün kan verdm negatif.
Allahım görmek istemiyorummm :)):)Kendime mini eczane açtım
Aynen oyle alarmlarida kuruyorum saatlerini unutuyorum yoksaÇok iyi yapmışsın herşeyin gözünün önündeunutmazsın hem de karışmaz
Bende istemiyorum ama Sonucu guzel olsunda inslalahAllahım görmek istemiyorummm :)):)
Değer düşük değil 12. Gün 120 olur o da istenen değer zaten tebrik ederimKızlar kan sonucum çıktı 64.69 çıktı bugün 10. Günümdü 5. Gün embriyosu tek transferdi. Değer düşük acaba kimyasal mı moralim bozuldu ne diyorsunuz
Bence dusuk degil. 2 gun sonra 2 ye katlaniyorsa hic sorun yok demisti dr bana. Kisiden kisiye ve laborutuara gore degisiyor rakamlar. 2 gun sonra da ayni yerde ver kani.Kızlar kan sonucum çıktı 64.69 çıktı bugün 10. Günümdü 5. Gün embriyosu tek transferdi. Değer düşük acaba kimyasal mı moralim bozuldu ne diyorsunuz
Hayır tabikide ne alakası var hamilesin işte belkide geç yerleşmiştir bu anın tadını çıkar neden hemen kötüyü düşünelim ki burada İnan 10 nu bile görmek için neler verecek olanlar var bebeğine en güzel enerjileri yolla canım değerin gayet güzel önemli olan 2 sonra yapacağın testin sonucu içini ferah tutKızlar kan sonucum çıktı 64.69 çıktı bugün 10. Günümdü 5. Gün embriyosu tek transferdi. Değer düşük acaba kimyasal mı moralim bozuldu ne diyorsunuz
Yarın belli olur kesin canım hayrlısı olsun inşallahYaptım ama çok çok silik birsey var emin de olamıyorum Pazartesi akşam lekelenmem olmustu sanırım geç yerleşti ki umarım öyledir geç yerleştiği için hcg anca idrara geçer bakalım yarın neler olucak
Değer düşük değil 12. Gün 120 olur o da istenen değer zaten tebrik ederim
Ay var sanki ya ne kadar umut verici mesajlar okudım bugün ya. Kan testine baktır kesinleşir inşallah gönlünce olsun herşeyMerhaba 12 Kasım da transfer oldum 5.gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti bugün 8.gün erken gebelik testi yaptım çok silik ama var gibi bi bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?