- 15 Ekim 2019
- 464
- 683
- 23
- 46
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.581
Tebriklerr canımmm var tabiiiiMerhaba 12 Kasım da transfer oldum 5.gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti bugün 8.gün erken gebelik testi yaptım çok silik ama var gibi bi bakar mısınız
Ben 9 aralıkta 3. tüp bebek icin gidicem ama benım hersey bastan başlıycak dondurulmus emrıyom yok maleseffKızlarrrrr bugün lucrinimi vurdumm ilk reglden sonraki 20-25 günler arası transfer olcak benim gibi aralık sonuna kalanlar varmıı acepppp
Ay teşekkür ederim inşallah pazar baktırıcam da çizgiyi hayal mi görüyorum diye emin olamadımAy var sanki ya ne kadar umut verici mesajlar okudım bugün ya. Kan testine baktır kesinleşir inşallah gönlünce olsun herşey
Aynen merkezi aradım hemşireye sordum gebelik oluşmuş 10. Güne göre biraz düşük ama 12. Gün önemli artış mı var azalma mı var ona bakıcaz dedi inşallah artar yaaaBence dusuk degil. 2 gun sonra 2 ye katlaniyorsa hic sorun yok demisti dr bana. Kisiden kisiye ve laborutuara gore degisiyor rakamlar. 2 gun sonra da ayni yerde ver kani.
Olsun hayatımm başlamak önemli olan sende ocak ayına yetişirsin muhtemelen rabbim yardımcımız olsunBen 9 aralıkta 3. tüp bebek icin gidicem ama benım hersey bastan başlıycak dondurulmus emrıyom yok maleseff
Çok teşekkür ederim çok doğru diyorsun insanlar hep umut peşinde sonuçtaHayır tabikide ne alakası var hamilesin işte belkide geç yerleşmiştir bu anın tadını çıkar neden hemen kötüyü düşünelim ki burada İnan 10 nu bile görmek için neler verecek olanlar var bebeğine en güzel enerjileri yolla canım değerin gayet güzel önemli olan 2 sonra yapacağın testin sonucu içini ferah tut
Ay teşekkür ederimTebriklerr canımmm var tabiiii
Bende dün yaptım benimde silik çıktı canım erken gebelikti inşallah vardır ikimizindeMerhaba 12 Kasım da transfer oldum 5.gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti bugün 8.gün erken gebelik testi yaptım çok silik ama var gibi bi bakar mısınız
Amin inşallah canımAy hadi inşallah ne güzel moral verdin bunu duymak bile yetiyor Allah herkese pozitifi göstersin
Teşekkür ederim inşallah hepimizin gönlünden geçen olurBende dün yaptım benimde silik çıktı canım erken gebelikti inşallah vardır ikimizindesenin baya iyi çıkmış yani ben Transferin 9. Günü yaptım silik çıktı
Fitilin de iptal olmasi çok iyiEstağfirullah canim evet gobekten verdi digeri koronadan dolayi saglik ocagi hastaneye gitme zorunluluğun olmasin vaka cok artti hastalrimizdan da duyuyoruz hep dedi ondan degsitirdik dedigunde iki defa prolutex diye bi igne yapicam canim sonra diger ilaclara devam progesterob igne ve fitil iptal yani.. rahim 11.6 dedi 3 cizgi guzel dedi bakalim transfer insallah carsamba ama saat belli degil sali gunu arayip bilgi verecekler ama ogleden sonra oluyo genelde dedi
Bide o vardı dimi unutmuştumKontrole diye gidip tranfser oluyormusumaynen diğer hafta salı carsamba olur bizimde hayırlısı ile atlatalım inşallah fazla sıkısmadan
Amin canım inşallahTeşekkür ederim inşallah hepimizin gönlünden geçen olur
Var gayette belli. Benimde tek embriyoydu 7. Gün silik çıkmıştı bugün 10. Gün kan verdim 64.69 çıktı gebelik var dediler ama değer hafif düşük sanki 12. Gün tekrar vereceğimMerhaba 12 Kasım da transfer oldum 5.gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti bugün 8.gün erken gebelik testi yaptım çok silik ama var gibi bi bakar mısınız
Aynen fitilde yokFitilin de iptal olmasi çok iyihic sevmiyordum onu. Bide koronadan ötürü saglik ocagina gitmek istemiyodum. Igneci bulucaktim. Süper oldu bunlari duymam igne de 2 tane cok ya cok mu acitiyomus acaba
Ahsen sende 10 kasım trasnferiydin değil mi kan verdin mi sende ben bugün dayanamayıp verdim deBende dün yaptım benimde silik çıktı canım erken gebelikti inşallah vardır ikimizindesenin baya iyi çıkmış yani ben Transferin 9. Günü yaptım silik çıktı
Yok canım ben kalça dan iğne ve fitil kullandım. Göbekten kan sulandırıcı kullanmıştımBide o vardı dimi unutmuştumsen o göbekten olan iğneden hiç yaptın mı? Progesteron olan?
Tabii hayatim kalp atışını duymadan oh diyebiliyor muyuz? Hayır. Normal hamilelerde var mı böyle bişey? Yok. Hala ilaç hala ilaç. Madem aynı transferden sonra niye ilaç veriyorlar? Ben pozitifi görürsem 3 ay herşeye çok dikkat edicem. Dr'ların konuşmaları bana tutarsız geliyor. Tatmin olamıyorum.Geçen ben de aynısını düşündüm.Yani sonrasında kullanılacak ilaçlar vs var.Öyle hadi koyduk aldık bitti olmuyor resmen.Tamamen doğal olması gereken bir süreç ilaçlarla müdahalelerle oluyor,aynı olmasına imkan yok.Çok dikkat etmek gerek.
Yag bazlı diye yakıyor biliyordum. Gonal f gibiyse sorun yokAynen fitilde yokgunde 2 kez dedi tam 5 kutu ilac aldim her kutuda 7 tane 35 tane 17 gun kullanilacak teste kadar vurdum kendim ben simdilik hic acimadi bakalim ilerleyen zamanlarda ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?