Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bence dusuk degil. 2 gun sonra 2 ye katlaniyorsa hic sorun yok demisti dr bana. Kisiden kisiye ve laborutuara gore degisiyor rakamlar. 2 gun sonra da ayni yerde ver kani.
Aynen merkezi aradım hemşireye sordum gebelik oluşmuş 10. Güne göre biraz düşük ama 12. Gün önemli artış mı var azalma mı var ona bakıcaz dedi inşallah artar yaaa

Çok teşekkür ederim çok doğru diyorsun insanlar hep umut peşinde sonuçta Allah herkese pozitifi görmeyi nasip etsin mutluyum da buna çok şükür pazartesi tekrar vericem inşallah artar

Merhaba 12 Kasım da transfer oldum 5.gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti bugün 8.gün erken gebelik testi yaptım çok silik ama var gibi bi bakar mısınız
Bende dün yaptım benimde silik çıktı canım erken gebelikti inşallah vardır ikimizinde senin baya iyi çıkmış yani ben Transferin 9. Günü yaptım silik çıktı

Fitilin de iptal olmasi çok iyi hic sevmiyordum onu. Bide koronadan ötürü saglik ocagina gitmek istemiyodum. Igneci bulucaktim. Süper oldu bunlari duymam igne de 2 tane cok ya cok mu acitiyomus acaba

Kontrole diye gidip tranfser oluyormusum aynen diğer hafta salı carsamba olur bizimde hayırlısı ile atlatalım inşallah fazla sıkısmadan
Bide o vardı dimi unutmuştum sen o göbekten olan iğneden hiç yaptın mı? Progesteron olan?

Merhaba 12 Kasım da transfer oldum 5.gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti bugün 8.gün erken gebelik testi yaptım çok silik ama var gibi bi bakar mısınız
Var gayette belli. Benimde tek embriyoydu 7. Gün silik çıkmıştı bugün 10. Gün kan verdim 64.69 çıktı gebelik var dediler ama değer hafif düşük sanki 12. Gün tekrar vereceğim

Fitilin de iptal olmasi çok iyi hic sevmiyordum onu. Bide koronadan ötürü saglik ocagina gitmek istemiyodum. Igneci bulucaktim. Süper oldu bunlari duymam igne de 2 tane cok ya cok mu acitiyomus acaba
Aynen fitilde yokgunde 2 kez dedi tam 5 kutu ilac aldim her kutuda 7 tane 35 tane 17 gun kullanilacak teste kadar vurdum kendim ben simdilik hic acimadi bakalim ilerleyen zamanlarda ne olur

Bende dün yaptım benimde silik çıktı canım erken gebelikti inşallah vardır ikimizinde senin baya iyi çıkmış yani ben Transferin 9. Günü yaptım silik çıktı
Ahsen sende 10 kasım trasnferiydin değil mi kan verdin mi sende ben bugün dayanamayıp verdim de

Bide o vardı dimi unutmuştum sen o göbekten olan iğneden hiç yaptın mı? Progesteron olan?
Yok canım ben kalça dan iğne ve fitil kullandım. Göbekten kan sulandırıcı kullanmıştım

Tabii hayatim kalp atışını duymadan oh diyebiliyor muyuz? Hayır. Normal hamilelerde var mı böyle bişey? Yok. Hala ilaç hala ilaç. Madem aynı transferden sonra niye ilaç veriyorlar? Ben pozitifi görürsem 3 ay herşeye çok dikkat edicem. Dr'ların konuşmaları bana tutarsız geliyor. Tatmin olamıyorum.

Aynen fitilde yokgunde 2 kez dedi tam 5 kutu ilac aldim her kutuda 7 tane 35 tane 17 gun kullanilacak teste kadar vurdum kendim ben simdilik hic acimadi bakalim ilerleyen zamanlarda ne olur
Yag bazlı diye yakıyor biliyordum. Gonal f gibiyse sorun yok kaç lira ödedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…