- 12 Ekim 2016
- 9.149
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.601
Bende ilk 3 ayın önemli olduğunu düşünüyorum ama ben 9 ay dikkat etcem kocama Bi daha bu kadar naz yapamamTabii hayatim kalp atışını duymadan oh diyebiliyor muyuz? Hayır. Normal hamilelerde var mı böyle bişey? Yok. Hala ilaç hala ilaç. Madem aynı transferden sonra niye ilaç veriyorlar? Ben pozitifi görürsem 3 ay herşeye çok dikkat edicem. Dr'ların konuşmaları bana tutarsız geliyor. Tatmin olamıyorum.
Ay baksana bizim dr fitil vermiyomuş çok mutlu oldumYok canım ben kalça dan iğne ve fitil kullandım. Göbekten kan sulandırıcı kullanmıştım
Bende ilk 3 ayın önemli olduğunu düşünüyorum ama ben 9 ay dikkat etcem kocama Bi daha bu kadar naz yapamam
Picamalarınla gidersin artıkKızlar hastaneden aradılar yarın sabah 7de transferim yapılacak. Az daha erken geliyim sabah namazını ekiple kılalım diyecektim. Sabah 7 nedir ya
Yok ben vermedim oldukça kararlıyım pazar günü vereceğim kasıklarım da zaten bugun ağrılar daha şiddetliAhsen sende 10 kasım trasnferiydin değil mi kan verdin mi sende ben bugün dayanamayıp verdim de
Suanlik pek yakmadi bakalim yavas yavas vurdum elimde az isittimYag bazlı diye yakıyor biliyordum. Gonal f gibiyse sorun yokkaç lira ödedin?
Valla bence iyi yaptın vermemekle. Ben verdim şimdi yine korkuyla 2 günü bekliyorum artacak mı diyeYok ben vermedim oldukça kararlıyım pazar günü vereceğim kasıklarım da zaten bugun ağrılar daha şiddetli
Riski varmı bilmiyorum ama ben 2 gün sonra idrar yolları enfeksiyonu oldum bana antibiyotik vermemişti sonra enfeksiyon olunca verdiTransfer sonrası enfeksiyon riski var mi acaba? Size antibiyotiğimsi bir şeyler verildi mi?
Amin inşallah güzel sonuçlar alalımPicamalarınla gidersin artıkhayırlı olsun çok güzel geçsin inşaallah
Ben de idrar testi yapmıştım ama canım insan sabırsızlanıyorValla bence iyi yaptın vermemekle. Ben verdim şimdi yine korkuyla 2 günü bekliyorum artacak mı diye
Bekleyip kaderime razı gelecem anlaşıldıRiski varmı bilmiyorum ama ben 2 gün sonra idrar yolları enfeksiyonu oldum bana antibiyotik vermemişti sonra enfeksiyon olunca verdi
Bişey olmaz canım allahın izniyleBekleyip kaderime razı gelecem anlaşıldı
Bazen düşünüyorum biz ne ara buralara geldik diye. En son ovülasyon testi yapıyordum asla aklima gelmezdi transfere gideceğim.Bişey olmaz canım allahın izniyle
Ay sorma idrar 6. Günden başlamıştım yapmaya insan duramıyorki hep Bi merakBen de idrar testi yapmıştım ama canım insan sabırsızlanıyor
Progestan adinda bi ilacin var mi? O hem yutulutor hem de fitil olarak kullaniliyorEvet oldum 4. Günüm bugün
Bi binlik de oraya bayilicaz deseneSuanlik pek yakmadi bakalim yavas yavas vurdum elimde az isittim5 kutu prolutex diger ilaclar siringa siringa ucu falan 900 verdim
Evet var progestan 200 mg içmemi söyledi banaProgestan adinda bi ilacin var mi? O hem yutulutor hem de fitil olarak kullaniliyor
Dr'un belki yutman ocin vermistir.
inşallah olsunda ocak ayında olsun artıkOlsun hayatımm başlamak önemli olan sende ocak ayına yetişirsin muhtemelen rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?