- 6 Eylül 2019
- 244
- 261
- 33
- 36
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.621
Hele ben güya aşılama yaptırcaktım şimdi test günüm geldiBazen düşünüyorum biz ne ara buralara geldik diye. En son ovülasyon testi yapıyordum asla aklima gelmezdi transfere gideceğim.
Ben son yarın bi daha yapayım diyorum idrar testi ama bi yanımda yapma ya negatif çıkarsa diyorAy sorma idrar 6. Günden başlamıştım yapmaya insan duramıyorki hep Bi merak
Yumurta rezervi çok olduğu için menopoz geç oluyor
Evet pkoSende pko mu var canım amhın normalın üstünde doktorum bana normal olanın 1.5 ile 4 arası oldgnu soylemişti
Bence senin değerin 170 küsür çıkacak icime öyle doğduHele ben güya aşılama yaptırcaktım şimdi test günüm geldi
Kıyamam yaa yok yok o çizgi hemen kaybolmaz öyle ben 3 tane falan yapmıştımBen son yarın bi daha yapayım diyorum idrar testi ama bi yanımda yapma ya negatif çıkarsa diyor
Ahh ağzından bal damlıyor canımBence senin değerin 170 küsür çıkacak icime öyle doğdu
Yarın sabah bi daha yapayım o zmanKıyamam yaa yok yok o çizgi hemen kaybolmaz öyle ben 3 tane falan yapmıştım
Pazar kaçıncı günün oluyor 12 mi?Ahh ağzından bal damlıyor canıminşallah öyle oldu bak yine gözlerim doldu aşırı duygu değişimim var ilaçlardan
12 oluyor sanırım canım 10 kasımda oldum transferPazar kaçıncı günün oluyor 12 mi?
Inşallah 300lerde çıksın o zaman12 oluyor sanırım canım 10 kasımda oldum transfer
Canım ben 5 tl lik şu kaset testler varya onda çizgi çıkmıştı ailikti ama hayalet filan değildi beta baktırdım hemen 10 çıktı geçen ay iğnenin etkisi imiş o yüzden bence normal gebelikler erken gebelik arasında pek bir fark yok boşuna erken gebeliğe para verme norma yap çıkarYarın sabah bi daha yapayım o zmanbu normal test ilk yaptığım erken gebelik testiydi
İnşAllah canım hayırlısı gerildim aşırı derece ve kasıklarım da bugun çok sık ağrı varInşallah 300lerde çıksın o zaman
Elimde 5 tl olan testten var canım ondan yapacağım yarın sabahCanım ben 5 tl lik şu kaset testler varya onda çizgi çıkmıştı ailikti ama hayalet filan değildi beta baktırdım hemen 10 çıktı geçen ay iğnenin etkisi imiş o yüzden bence normal gebelikler erken gebelik arasında pek bir fark yok boşuna erken gebeliğe para verme norma yap çıkar
Yapın bakalım insan o silik çizgiyi gördükçe mutlu oluyor çünküYarın sabah bi daha yapayım o zmanbu normal test ilk yaptığım erken gebelik testiydi
Ilaclarin etkisiyle de olabilir. Annem demişti hamileliğinin ilk zamanlarında adet günü yaklaşınca adet belirtileri yaşamış kardesimde de bende deİnşAllah canım hayırlısı gerildim aşırı derece ve kasıklarım da bugun çok sık ağrı var
Bugun doktorum bana mesaj atmış lütfen gününden önce test yapma diyeYapın bakalım insan o silik çizgiyi gördükçe mutlu oluyor çünkübende normal testten yaptım hiç erken gebelik denememiştim ama acaba test bozuk mudur diye başka marka da aldım
İnşAllah canım. Benimde eltim hamileymiş 6 haftalık dün aradı benı oda diyordu karnım ağrıyor kasıklarım ağrıyor diye demek ki gebelikte de oluyor yani doğruIlaclarin etkisiyle de olabilir. Annem demişti hamileliğinin ilk zamanlarında adet günü yaklaşınca adet belirtileri yaşamış kardesimde de bende deinsallah bebişlerin seninle
HaklılarBugun doktorum bana mesaj atmış lütfen gününden önce test yapma diye
Kızlar bana bir akıl verin nolur ne düşüneceğimi bilemedim benim gibi olan var mı?kızlar benim onuncu günüm ama pazt günü çatlatma iğnesi yapmıştım idrar testinde silik çizgi çıktı iğnedendir dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?