Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

kızlar benim onuncu günüm ama pazt günü çatlatma iğnesi yapmıştım idrar testinde silik çizgi çıktı iğnedendir dmi

Yarın sabah bi daha yapayım o zman bu normal test ilk yaptığım erken gebelik testiydi
Canım ben 5 tl lik şu kaset testler varya onda çizgi çıkmıştı ailikti ama hayalet filan değildi beta baktırdım hemen 10 çıktı geçen ay iğnenin etkisi imiş o yüzden bence normal gebelikler erken gebelik arasında pek bir fark yok boşuna erken gebeliğe para verme norma yap çıkar

Elimde 5 tl olan testten var canım ondan yapacağım yarın sabah

Yarın sabah bi daha yapayım o zman bu normal test ilk yaptığım erken gebelik testiydi
Yapın bakalım insan o silik çizgiyi gördükçe mutlu oluyor çünkü bende normal testten yaptım hiç erken gebelik denememiştim ama acaba test bozuk mudur diye başka marka da aldım

İnşAllah canım hayırlısı gerildim aşırı derece ve kasıklarım da bugun çok sık ağrı var
Ilaclarin etkisiyle de olabilir. Annem demişti hamileliğinin ilk zamanlarında adet günü yaklaşınca adet belirtileri yaşamış kardesimde de bende de insallah bebişlerin seninle

Ilaclarin etkisiyle de olabilir. Annem demişti hamileliğinin ilk zamanlarında adet günü yaklaşınca adet belirtileri yaşamış kardesimde de bende de insallah bebişlerin seninle
İnşAllah canım. Benimde eltim hamileymiş 6 haftalık dün aradı benı oda diyordu karnım ağrıyor kasıklarım ağrıyor diye demek ki gebelikte de oluyor yani doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…